Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperat1234567890

Wieczna dziewica poradźcie coś!

Polecane posty

Gość xxxxxx4444xxxxxxx
napisałam chyba, ona się boi, gdy okaże się że była molestowana nie mów o tym nikomu, ani rodzicom ani nikomu bo to najgorsze co może przydażyć się takiej dziewczynie, o tym że btyłam molestowana wiedzą: terapeuta, mąż i najlepsza przyjaciółka, 3 osoby, a wiele lat terapi i bólu, najpierw dowiedział sie terapeuta, potem maż a na końcu przyjaciółka, ona się wstydzi, boi, zrozum ją, w twoich wypowiedziach czuć pretensję ale fakt że ona nic nie robi może pochodzić od tego że wychowywała się i żyła kiedyś w biedzie, moze wstydzi się że np. płacisz za jej studia, mieszkanie itp. lub coś w tym stylu, nie masz pojęcia jak ciężko jest się przełamać

Nie płaci za studia bo dostała się na bezpłatne, nie płacę za mieszkanie, bo chciała sama więc znalazłem jej pracę, nie za cięzką ale może się utrzymać, pozatym ma stypendium socjalne, z uczelni i z miasta (moi rodzice jej załatwili).

Gość gusiaaaaa123
łeeeeeeeeeeeee :O to ona mloda jeszcze jest :O ja myslalam ze ona ma pod 30 a ty starszy, ale tak?? wybacz, ale ma prawo nie chciec jeszcze seksu, choc nigdy nie zrozumiem jak mozna robic laske a nie seksic sie waginalnie, dla mnie oral to glebszy stopin wtajmniczenia no ale ja chyba jakas staroswiecka i dinozaur jestem :P

Gość wariografka
no to tez uwazam, ze jesli dziewczyna ma 19 lat to moze nie chciec seksu pomimo tak dlugiego juz zwiazku. swoja droga zaczeliscie byc razem gdy Ona miala 13lat?

Powiedzmy, że tak zupełnie razem to jak miała 14 (wczesniej duzo spacerów, gadania itp) ale ona urodziła się w grudniu, a ja w styczniu więc róznica jest dwa lata choć formalnie to 3

Gość mnie to do
desperat jestes wyjatkowym facetem, naprawde gratuluje. ona tez wyglada na ambitna ale jeszcze poraniona osobe. probuj dalej. rozmawiaj. daj jej szanse

Gość xxxxxx4444xxxxxxx
ale dom z którego pochodzi, ona może się czuć pod tym względem skrępowana, może boi się ze taka młoda, miną 3 lata i ją zostawisz, moze się źle czuje w towarzystwie twoich rodziców, dużo można wymieniać, polecam terapię z psychiatrą, taką żeby lekarz rozmawiał jednego dnia z toba, drugiego z nią, trzeciego(lub też dugiego) z obojgiem, powoli bez stresu, nie naciskaj, nie miej pretensji, bądź oparciem, mów że kochasz i jej nie zostawisz, chyba że chcesz, to się oświadcz, może nastąpi przełom lub poczuje się ważniejsz, poczuje ze myslisz o przyszłości z nia na serio,. rozmawiaj z nią o przyszłości, dzieciach, że będziecie mieli po 40 parę lat i gromadkę dzieci itp. i koniecznie terapia tak jak napisałam

Gość wariografka
no dobra uprawiacie seks oralny od jakiegos dluzszego juz czasu? dla mnie to tez zabuzrona kolejnosc jak juz ktos wczesniej pisal. No ale roznie to bywa, rozmawiaj, pytaj, moze zapytaj czy w ogole o tym mysli, czy boi sie o zabezpieczenie itd...

Gość desperat1234567809
Nie wiem juz sam poprostu panicznie boi sie penetracjii i tyle. Ja musze sie uczyć do egzaminu jak chcecie to coś jeszcze napiszcie, ja jutro odczytam, a o antykoncepcji juz mówiłem, i z nią gadałem czuła sie baezpieczna i nie było z tym problemów.

Gość wariografka
mysle, ze to nie ten czas i tyle. co z tego, ze Wasz zwiazek trwa juz dlugo skoro tak naprawde zaczynaliscie jako dzieciaki. Zreszta nie moze byc tak, ze na pytanie dlaczego boi sie/unika dziewczyna milczy. W jakis sposob ta rozmowa pzrebiega

Gość xxxxxx4444xxxxxxx
dom, dom i jeszcze raz dom, ta dziewczyna to po protu duże, przestraszone dziecko, terapia, będą wakacje to idź z nią do psychiatry(psycholog nie pomoże), może jakies wakacje wcześniej, a moze ona się czegoś wstydzi( zniekształcone wargi sromow, jakieś blizny) a może była zgwałcona i nie jest dziewicą, różnie bywa, w każdym wypadku ofiara czuje wstyd, strach, czuje się winna, antykoncepcja to nie wszystko, ciało to nie wszystko, liczy się jeszcze psychika, a ta potrafi być poryta, zniszczona, jaknie chcesz od razu do psychiatry to próbuj powoli, baw się jej ciałem(jak pozwala), całuj po brzuchu, ramionach, mów jaka jest piękna pozwalaj się tez całować, stwarzaj zawsze romantyczny nastrój, płatki róż(lub innych kwiatów, takich jakie lubi np), świece, czysta i świeża posciel, ładny zapach, poświęć na to dużo czasu, nie zniechęcaJ się i bądź cierpliwy, a nawiasem mówiąc masz zaledwie 22 lata, ona 19, poczekaj, jak ja naprawdę kochasz, jak ci zależy to poczekasz i wytrzymasz, ona jest jeszcze bardzo młoda, są dziewczyny które sa gotowe w wieku 22 lat, 20 lat i są to dziewczyn, nie pochodządze z patologicznych rodzin, ona może po prostu nie czuje się gotowa

Gość 123sawasawa
ja mam to samo z facetem.jesteśmy razem 5 lat i nic tylko sex oralny. moze jemu to wystarcza ale mi nie, no bo niby jak ma mnie do końca zaspokoić. rozumiem Cię autorze. jesteśmy nawet w podobnym wieku.