Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana na maksa

związek z 10 lat starszym mężczyzną . Mam 16 lat , zakochalam sie w doroslym mez

Polecane posty

Gość Izka89
Mam 20 lat i ciagne zwiazek z 10 lat starszym facetem. mamy coreczke i za roczek slub.jestem z nim szczesliwa, choc czasem wkurza mnie ogromnie ;P ale droga autorko on mi nie nawijal o seksie od samego poczatku. spotykalismy sie wymienialismy filmami, rozmawialismy... kochac zaczelismy sie po ponad roku...z tego co czytam to naprawde powinnas tego kolesia sobie odpuscic bo to jaks ruchacz i tyle!

Gość Izka89
ale taki zwiazek jest mozliwy :)

Gość margarynaaaamasloolej
izo kochana ale tym sie roznicie w u was chyba nie bylo nacisku na seks skoro po roku sie kochaliscie dopiero, a ona mysli od razu zeby z nim to zrobic ;> i tu sie roznicie...u was byla milosc u nich porządanie i ciekawosc

Gość laola
a ja mam 18 ,a mój 39;pi co? i mega:D

Gość dziewczynao obudź się
Gość tylko patrzy żeby Cię wykorzystać. Najpierw czułe słówka, potem od razu o seksie. Nawet nie jest zawodowym podrywaczem bo od razu przechodzi do rzeczy, czyli seksu. Wiem wiem, masz 16 lat i nic o życiu nie wiesz. Ale my tu na cafe Ci odradzamy to spotkanie. Lepiej posłuchaj starszych "znajomych" ktorzy są bardziej życzliwi dla Ciebie niż ten palant.

Gość dziewczynao obudź się
Droga Izo! Taki związek jest oczywiście możliwy pod warunkiem że oboje są dojrzałymi, dorosłymi ludźmi. Twój przypadek akurat to potwierdza. Ale tutaj ten gość ją chce ewidentnie wykorzystać. W dodatku jest tak beznadziejnie głupi, że od razu pisze o seksie. Przecież to jest już idiotyczne zachowanie z jego strony. 16-letnia autorka myśli, że gość ją kocha i nie zdaje sobie sprawy z tego, że gość zwyczajnie na nią poluje jak na obiekt seksualny.

MIALAM TO SAMO CO TY. MAM 18 LAT I 5 LAT TEMU ZAKOCHALAM SIE W STARSZYM FACECIE. MOWIL ZE KOCHA ITP. ZE SIE ZE MNA OZENI, ALE NIESTETY MOWIL TO NIE TYLKO MNIE... ALE KILKU INNYM JEDNCZESNIE. DOWIEDZIALAM SIE PO 5 LATACH... ZE TO SMIEC, ZE MOWIL LUDZIOM, ZE POJDE Z NIM DO LOZKA, ZE JESTEM SLICZNA I DLATEGO CHCE ZE MNA BYC. JEDNAK WTEDY NIE ZASPAKJAJALAM JEGO POTRZEB. POMOGLA MI PEWNA OSOBA. ODKOCHALAM SIE PO PRAWIE 5 LATACH I JESTEM SZCZESLIWA, ZE NIE BYLO JESZCZE ZA POZNO I ZE NIE ZMARNOWALAM ZYCIA. A TEN FACET TO ZWYKLY PROSTAK, CHAM I ZBOCZENIEC, ALE WTEDY PRZEZ MILOSC I JEGO KLAMSTWA TEGO NIE WIDZIALAM.... uwazaj na siebie.

Ja piernicze, 16latko gdybym tego samego nie przezyla to napisalabym ze jestes idiotka, ale w Twoim wieku, az do 17 lat mialam to samo, wiec powiem, ze masz okres buntu i jestes zauroczona, ten facet to smiec lub pedofil niestety... i zastanow sie z iloma innymi moze jeszcze tak pisac... to tylko gg... a z tego co piszesz ja wiem, ze i tak nikogo tu nie posluchasz choc sa od Ciebie starsi i madrzejsi ludzie, ktorzy duzo przezyli, ale wiem, jak dzialaja hormony w tym wieku i Ci przepowiadam jako osoba znajaca to z autopsji Twa sytuacje (rok temu mi przeszlo) i ciut starsza, ze zmarnujesz sobie zycie, jak Cie rodzice nie przypilnuja. PRZYKRO MI TO MOWIC, ALE TAKA JEST PRAWDA... JA O MALO NIE "UPADLAM", gdyby nie rodzice pewnie bylabym zona psychicznego palanta, ktory chorobliwie kochal moje dobre serce i peikne cialo i miala juz dzieci. Decyduj sama, ale bedzie mi Ciebie bardzo szkoda, jak sie z nim spotkasz, bo jestes tylko mloda, glupia, a on takiej szuka przez Internet. Caalusy.

Gość glupota nie zna granic
..po tym co napisałaś widac dokładnie ile masz lat!!! ogarnij sie ...i za ksiązkę wez!!! .....nie uważasz że on to robi dla seksu???? Śliczny o kur*w to faktycznie podstawa zwiazku. Za miesiąć zapyta na cafe czy możliwe, że jest w ciąży, bo dupczyła się bez zabezpieczenia i Matko Boska co ona ma zrobic.... w twoim wieku sex nie jest przyjemnoscia tylko wykorzuystaniem przez drania z internetu ktory smieje sie z ciebie pewnie... .podnosem..... pedofil jeden

Gość Edadadsad
a ja mam 16 a moj 21

Gość glupota nie zna granic
a nie pomyslalas dziewczynko, ze rozrywasz zwiazek co prawda nieistniejacy piszesz ale jak widze ze piszesz ze mieli sie spotkac, ozenic........ a co z Toba sie niby ozeni???????

Gość myku byku
rany jakie dzisiejsze nastolatki sa głupie, kochacie sie prze net ale sie nie znacie włsciwie na zywo, no błagam, mam ubaw. Dziewczyno facet pewnie chce sobie pobzykac przed slubem głupia nastolatke i pewnie ściemnia ze nie kocha swojej laski. Moge sie zalożyc ze Cię bzyknie i wiecej o nim nie usłyszyszzzzzzzzzz ale ten ma 26,10 lat roznicy, 21 a 26 to tez roznica

Gość nie wiesz co to sex
rzucisz szkole i pieluchami zajmowac sie bedziesz jesli tak maszochote na sexx z tym facetem ja w twym wieku o takich facetach jedynie myslalam, ale to byli trudno dostepni piosenkarze aktorzy i dodam,gdy bedziesz starsza to bedziesz wiedziala co to sex,jaki jest wspanialy,ale tu,wy macie sie bzykac?????? a moze ty 16 lat jeszcze nawt nie masz no ludzie trzymajcie mnue, gimnazjalistka ze starym prykiem.toż to pedofil

Gość nie za mile wspomnienia
moje zdanie jest takie..... kiedys siedzac na necie na czacie wczulam sie, wielu chlopakow sie uganialo za mna, to jest strata czasu! 4 lata stracone, przyjaznie sie rozplynely,kiedy zaczaelas szukac pomocy zakochalam sie w takim jednym,pisalismy i na czacie i na gg-rok z zycia wyrwane- okazala sie po roku-sam przyznal-bo tak sie zakochalam ze szok ze nie dawalam mu spokoju - ze ma tylko 15 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie a ja mialam 24 innasprawa- zakochalam sie znow,mial byc hiszpanem pracujacym w londynie w hotelu, pisal w nocy ze mna okazalo sie ze ten facet mial kamerke na innym nicku i ze to Grekkkkkk!!!!! ludzie stary ch..uj no mowie wam ok 55 lat pedofil!!!!!!! wystraszylam sie i jestem bardzo zrazona wchodzeniem na czata poznalam kilka naprawde fajnych ludzi, szczegolnie 2 bardzo mi pomogly ludzie , dziewczyno nie spotykaj sie tym facetem spotykacjcie sie tylko gdy jakas sprawa jest ktora w internecie zaltawiacie, ale nie takie cos,pisze do ciebie facet bys sie zakochala na zaboj!!!!! nie pisz do niego,zablokuj,on nic ci nie zrobi,jestdaleko piszzzzesz ale to jest chore niezdrowe, gdzie facet 26letni szuka w necie 16 latki na zone, a sam zostawil dziewczyne rownolatke , obled pedofil,ludzie beda nie tylko tobie,ale i jemu zle z oczzu patrzec!!! i glo jego rodzinie

Gość obiadek pyszniutki
dziewczyn(k)o on chce tylko cie przeleciec, jak wyzej kolezanki pisaly przed swym slubem. byc moze nie dojdzue do tego,bo tylko sie z toba bawi pomysl,a czy ty sie nim nie bawisz,ok zabujalas sie w jego wyobrazeniu,uwierz mi ze mylnym,specjalnie wstawia na neta takie gole foty,by szybciej zdobyc ofiare i wiecej....... a co ty myslisz ze tylko z toba piosze na tym gg????????? wydaje ci sie,on owszem pewnie mowi obiecuje ze tylko z toba tylko ty jestes,nie wierz czlowiekowi takiemu,to oszust czy to normalne facet 30 na karku i za nastoletnimi gimnazjalistkami??? jak moze czuc sie jego narzeczona,a ty ??? on cie nie kocha,nie ludz sie,on nawet nie jest twoj! a ty o slubie piszesz,on ma swoje zycie pewnie calkiem inne niz twoje zajmij sie znajomymi ktorych spotykasz na codzien

Gość Izka89
no wlasnie pisalm ze ten jej to jakis ruchacz...moj nie na legal na seks nigdy po prostu samo tak wyszlo. decyzja o dziecku rowniez byla przemyslanai oboje podjelismy sie tego "wyzwania". a po tym typku o ktorym mowi autorka to naprawde nie ma sie co wiele spodziewac, po prostu chce bzyknac nastolatkie i tyle. po tem "niechcacy" dziecko i zycie sobie zmarnuje.oza tym taki zwiazek trzeba niestety ale dopracowac bo to jest az 10 lat roznicy

Gość zlosnicazczata
a poka jego fotki moze go tez znam bo ta historia cos mi przypomina:P

Gość balbuchnac
mam lat 16.od roku jestem z facetem , ktory ma lat 20. jestem osobą dojrzałą zarówno psychicznie jak i fizycznie jak na dziewczyne w moim wieku. moze dlatego dogadujemy sie ze sobą swietnie,nie czuje praktycznie zadnej roznicy wiekowej...podobnie myslimy o przyszlosci, mamy podobne poglądy na ważne sprawy.Ale autorko - nie mow,ze kochasz tego faceta jesli nie widzialas go na oczy. Nie wiesz kim jest tak naprawdę.zauroczyłaś się jego "internetową postacią". oczywiscie nie twierdze od razu,ze to oszust itd, ale jest to conajmniej dziwne...

Gość precz pedofiolm
dziewczyno korzystaj z zycia baw sie, ale nie w sexxx i nie z takim starym "ruchaczem" ktorego na oczy nie widzialas, i on mowi ci mile slowka, typu kochanie a ty pewnie misiu itp,on tak kazdej ewnie pisze ze sliczna jestes kochana,ale tego nigdy ci nie powie,bajeruje cie a ty asie dajesz.rada-olej typa dfinitywnie jesli rzucil swoja narzeczona,to z toba sie ozeni??? napewno rzuci ale przed tym bedzie chcial cie zgwalcic przykre ale prawdziwe:|

Gość precz pedofiolm
do balbuchnac u ciebie roznica jest-4 lata, a tam az 10 lat, a to dziecko co ledwie gimnazjum skonczylo koles musi miec naprawde zakrecone ze pisza o tym sexxie:| i mocno musial na nia podzialac

Gość do autorki zakochanej
nie wchodz w zycie tego czlowieka bo mozesz mu namacic,a on tylko sie bawi,i zapewne nie jestes jedyna z ktora tak pisze.wiecie potem cierpia osoby trzecie,bo sa pokrzywdzone przez glupote smarkuli nastoletniej co gowno wie o milosci i zachcianki faceta ktory powininen zenic sie i rodzine zakladac a nie patrzec probowac jak to z malolatami jes, wyobraz se, ze jesli kreca go 15 16 17 latki, to se pomysl ze on dupcyl sie z niejedna 40 stka, nie brzydzi cie to??? chcesz jakiejs choroby sie zarazic,i gl psychicznej?????? on z toba sie nie ozeni, zejdz na ziemie,otrzasnij sie.

Gość bumcyk tralala
powiedz palantowi zeby poszedl sobie na dziwki pedofil,chcialby cie zadarmo,darmowa dziwke miec dziewczynko troche godnosci !!!!!!!!!!!!!!!

Gość nic dobrego z tego
kiedys poznalam faceta przez internet pisalismy troche czasu gdy bylo mi smutno,podlizywal sie i mowil przyjedz do mnie to cie wybzykam na wszystkie sposoby i od razu nabierzesz checi do zycia" po tym tekscie troche sie zauroczylam,cos w nim bylo,ale potem mialam ochorte wuymazac z pamieci tego ruchola,jego huj wali pewnie z km, mialam wtedy 19 lat,on jakies 25,jesli facet nieznajac ciebie mowi o sexie to uciekaj jesli czlowiek sie zakochuje to nie mysli o sexie tylko a napewno nie proponuje go, a ty i sex???? niesmaczna sie robisz,mam brata w gimnazjum,kurde ochyda!

Gość sia marta
Jestes głupią gówniarą, chcesz mu dac dupy a nawet go nie widzialas. Eh z Ciebie to tylko kurfiszon wyrosnie. 🖐️

Gość mialam 19 i pol on 40
ja tez poznalam faceta przez czata...bylo to ponad dwa lata temu:) po 3 msc pisania i tel, spotkalam sie z nim...hmm..bylam tak napalona, ze przespalam sie z nim na pierwszym spotkaniu( nie mialam tego w planie) on mnie przepraszal za to...ale jestesmy od tego czasu razem:) od 1,5 roku razem mieszkamy:) i jest super rodziice na poczatku mieli focha...ale juz im przeszlo:) swieta zawsze spedzamy z nimi.. aa on jest po rozwodzie , ale rozwiodl sie rok przed tym jak sie poznalismy..ma dwoje dzieci...troche mlodsze ode mnie... planujemy w przyszlosci wziac slub tylko cywila...(ale mowi, ze jak chce to postare sie o to abysmy mogli tez koscielny) :) a jak bedziemy stabilni finansowo( bo po rozwodzie zostal bez niczego) planujemy dziidziusia:) on jest facetem z ktorym chce spedzic reszte zycia:)

Gość fgd
Jak to czytam to aż serce mnie boli jak dzisiejsze `dzieci` mogą być tak niedorozwinięte.. przecież to ludzkie pojęcie przechodzi .. z tego co ona pisze to nie powinna skończyć tego gimnazjum ... tylko przesiedzieć tam jeszcze z ładnych pare lat żeby ją czekokolwiek nauczyli ! masakra..... siano w głowie to mało powiedziane ... obciągnij mu przez neta będzie wniebowzięty...

Gość mialam 19 i pol on 40
a co do seksu to pisalismy czasem o nim...ale nigdy nie napisal mi, ze chce sie ze mna kochac jak sie spotkamy:):) wiec naprawde autorko zastanow sie a jak chcesz sie z nim spotkac to spotkajcie sie gdzies niedaleko Twojego domu i powiedz rodzicom, ze chcesz sie spotkac z facetem o 10 lat starszym aby mogli kontrolowac (smsami, czy tel) czy wszystko jest ok:)

Gość a to swintucha z niej
mnie sie wydaje,ze o tej sprawie nikt nie wie, autorka zauroczyla sie w czlowieku swojej wyobrazni w zdjeciach (pewnie dal najlepsze jakie ma , a w rzeczywistosci odbiega od idealu) taka mloda wstydzi sie swoich popedow, masturbacja i te sprawy ..... kobieta majac swoje lata powiedzmy 25 w gore nie zawsze wierzy swojemu facetowi a nawet mezowi, a ty>??????????? dopiero co zaczela 16 lat i wierzy ze on ja kocha i ze nigdy nie zostawi i ze jest jedyna??? Matka Boska!!!!!! taki facet dziewotko zawsze bedzie cie zapewnial ze cie kocha ze jestes jedyna - przez neta oczywiscie , bo do milosci trzeba czasu, a ty na milosc za mloda jestes, u ciebie raczej jest fascynacja tym ze taki muskularny fajny na ciebie leci , masz wyzsza wartosc i marzysz o nim nocami, a on nie jest nawet twoj!!! i raczej nie bedzie,mysl realnie, jesli jestes rozsadna bierz sie za lekture by nie byc w tyle w liceum, bo przyjdzie liceum i pewnie spadniesz na psy, bo zamiast sie uczyc bedziesz marzyc o czyms nierealnym na milsoc przyjdzie ci jeszcze czas, a tak powinnas opieprzyc pedalac ruchacza, niech zmyka do swej mamuski zonki czy laseczki .dac takiemu nauczke bo to chlopisko pewnie laski zmienia jak rekawiczki, albo mozliwe ze ma te narzeczona, poklocili sie czy co, i chce jej zrobic kolo nosa... ja bym ci odradzala znajomosci internetowej nawet z takim czlowiekiem ktory pisze o sexie jeszcze powiedz ze piszecie jak to bedziecie sie kochac jakie pozycje pod prysznicem w wannie ... idz do kosciolka panienko , bo narzady rodne masz slabo jeszcze rozwiniete , a psychike tez za slaba by facet ci kutasa w twoja ciasna wsadzil , kutasa przezytego ktory ruchal pewnie nie ejdna kolezanke twojej matki:P

Gość a ja mam 15 latkow
A ja mam 15 i mnie też podoba się 26 latek.Męski,przystojny,ma zdjecia na naszej klasie,tez ma rozbierane,zakochal sei we mnie,ja w nim juz wczesniej.i tez nawijamy o bzykaniu sie.u mnie nikt o tym nie wie.problem w tym ze ma tyle znajomych na naszej klasie ile mogloby miec konto fikcyjne:( i same dziewczyny prawie:( ja ze Szczecina, on z Warszawy.piszemy ze soba z miesiac,mowi ze takiej slicznej dziecwzyny jeszcze nie widzial,ze ja taka ksiezniczka:) ale mam zamiar przestac sie odzywac,wykresle go na gg lub zablokuje,na naszej klasie tez,bo zaczynam sie bac,wciaglo mnie to,ale musze powiedziec rodzicom,ale boje sie,bo powiedza ze "jebac mi sie chce":(:(:(:(:( podoba mi sie to,zauroczylam sie ,milosc mojego zycia,ale sie strasznie wstydze tej sytuacji:(:(