Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana na maksa

związek z 10 lat starszym mężczyzną . Mam 16 lat , zakochalam sie w doroslym mez

Polecane posty

Gość staska29
no wlasnie - faza - wiesz juz zaraz ten facet robi sie niesmaczny, nie mowiac o dziecwzynie ktora traci w oczach, robi sie na stara, potem bedzie zalowac.naprawde masakra ale ta gimnazjum skonczyla, dla mnie to nie do pomyslenia ze jakis stary ( bo dla niej stary) zaczal bajerowac nieletnia. a ona go na galy nie widziala,pisze sobie z nim na gg i mowi ze sie kochaja,facet pewnie ma swoja ta narzeczona,a na boczku przed slubem chcialby pobzykac

Gość fazaaa
mysle, ze dobrze ze z nim nie zamieszkalam, bo potem by mnie rzucil dla takiej malolaty...wrrrr...sam przyznaje ze jest pedofilem, ale coz rozne sa zboczenia

Gość na zdrowie braciszku
ale jaka milosc, skoro oni znaja sie z interentu,a rzeczywistosc moze ją rozczarowac. normalny facet nie ogladalby sie za 16 latkami.. musi byc zdesperowany, uwazam, iz szuka panienki, i pisze ze wszystkimi tak jak z owa 16latka, a ze inne sa madre to nie daja mu sie,a ta naiwna znalazla sie, a czemu niema kobiety w wieku przyblizonym do swojego? wydaje mi sie, ze moze i taki facet mial a moze i ma, ale takie kobiety 26 lat,wiedza czego chca, i nie daja sie ponizac i tak zbajerowac jak te malolaty... dziewczynko czy mialabys ochote by cie kutasa wsuwal do Twojej mlodzitkiej cipeczki??? jak na ciebie leci ( tobie tylko sie wydaje ze leci) wiesz ile kobiet przelecial, i napewno takie ktore sa w wieku twojej matki...........

Gość oj dziewczynko mlodziutka
Wiem, co mowie. On Cie tylko porucha i zostawi. Moze jeszcze dziecko splodzi Tyle bedziesz po nim miala. Wracaj do ksiazek. Uwierz, jak dorosniesz przyznasz mi racje Naiwne dziewczę... Jak myślisz czemu niby chce sie z Toba zenic? pewnie nazywa cie zona a ty go mezem. Wiesz, że dziewice mają ciaśniutkie szparki i to facetów kręci? Porozmawiaj z mamą proszę Cię dziecko. Szkoda Twojej młodości

Gość płatna morderczyni
a ja ci doradze tak: spotkaj sie z nim przespij i tyle głupia jestes to co my mamy ci doradzac i tak zrobisz co zechcesz... bez sensu jest cokolwiek pisac strata czasu aha- zainwestuj w pigulki albo plastry przydadza sie, zebys chociaz zawodowke skonczyla pozdro :P

Gość moja opinia na temat - pedofil
hmmm... poniekąd tak zachowują sie niestabilni emocjonalnie mezczyzni,i na takich najczesciej nabieraja sie dziewczyny naprawde dobrze uczace sie rozsadne,ale jak juz taki z gloa klata umiesniona zakreci zawiojuje,to taka nastolatka swiata nie widzi,zakochuje sie ale tu problem jest taki,ze autorka jest na etapie pisania,a ze pisza o sexie? on nie ozeni sie z toba,on chce tylko seksu, a ze nie zachowuje sie jak dojrzaly facet to wiesz jakie moga byc tego konsekwencje?? a to nie jest bajka! ogladnij sie za swoimi rowiesnikami ktorych widujesz,moga sie okazac bardziej dojrzalsi od tego pajaca.a to ze tak ci imponuje takimi cieplymi slowkami pieszczotami przez gg,to to jest twoja wyobraznia tylko. przez neta sie zakochujesz,a w realu chlopaka nie mozesz sobie znalesc?

Gość Iza15 i pol
a 15 latka z 26 latkiem????????tez piszemy na gadulcu,jestem jego zona,kochaniem,w sumie piszemy o sexie o pozycjach,jestem madra dojrzala dziewczyna,cialo tez ma boskie,z jakies 3 miesiace piszemy,zakochalam sie w nim,on tez mnie kocha,chce bym sie z nim kochala,codziennie,nie widzialam go,ciagnie mnie do sexu,mimo iz rodzice by mnie zabili,bo jestem wychowana na porzadna dziewczy ............................................................................................... i on pisze i twierdzi ze pierwszy raz nie musimy uzywaz prezerwatywy bo w ciaze nie zajde???? chwalil sie ile mial kobiet i ile zdradzal i ze bede jego jedyna........boje sie wierzyc wiem ze sie zauroczylam,chcialabym by ktos mnie walnal,bo on tak na mnie wplywa ze gotowa jestem jechac pol polski by rozebrac sie do naga i pokochac sie i czy to boli????

Gość xxxxxx4444xxxxxxx
chyba niektórzy są nienormalni, zazdrośni lub nie znają się na prawie!!!!! w Polsce seks jest dopuszczalny od 15 roku życia tzn że jak laska pójdzie z kimś do łóżka w dniu swoich 15 urodzin to mogą im(jej i facetowi) naskoczyć wszyscy dookoła, związek jest realistyczny, dziewczyna może jest dojrzalsza ponad swój wiek co się zdardza, ja w wieku 14 lat zakochałam się w dużoooooooo starszym facecie, na całe życie, byłam zawsze inna od rówieśników, poważniejsza, nie interesowałam się głupotami i imprezami ale nauką, komputerami i tym co mogło byc związane z przyszłością, wyglądałam na 5 lat starszą odkąd pamiętam, rozumiem cie dziewczyno ale nie idź do łóżka na pierwszej randce/spotkaniu, zrobisz z siebie puszczalską szmatę, dziewczyne do łóżka, gdy za pół roku znudzi się tobą(może się tak zdarzyć) i złamie ci serce to będziesz płakać i jęczeć, możesz czuć się wykorzystana, pomysl logicznie i NIE IDŹ Z NIM DO ŁÓŻKA NA PIERWSZYM LUB DRUGIM SPOTKANIU

oh dziewczyno.. ja cie doskonale rozumiem, sama mam 16 lat. ale niestety, prawda jest taka ze on cie tylko wykorzysta. wiem to na 100 procent. prawdziwy facet, kiedy jest zakochany, nigdy tak sie z tym nie obnosi, to jedno. drugie - co to za facet ktory sie zakochuje w nastolatce z internetu? niepowazny gosc jakis. po trzecie, jest strasznym egoista. wie ze masz dopiero 16 lat, nie masz porownania i latwo tobie zaimponowac... nie spotykaj sie z nim, to najgorsze co mozesz teraz zrobic. powodzenia.

eh ktos tu powiedzial ze masz sie ogladac za rowiesnikami - bzdura. to jeszcze intelektualne dzieci, ktorym buzuja hormony. starszym tez buzuja ale z ta roznica ze potrafia lepiej manipulowac. na twoim miejscu to bym sobie odpuscila chlopakow na jakis czas, dopoki sie wyrobisz i nie bedziesz leciala na pierwszego lepszego z owlosiona klata hehe.

Gość zakochana na maksa
znam go tylko przez internet,ico zapytam by cos powiedzial wazniejszego,czym sie zajmuje,on milczy,pisalby tylko o seksie:( nigdy tak o seksie nie myslalam,naprawde mam zamiar sie z nim kochac . a nigdy tak nie myslalam . jakas glupia sie zrobilam naiwna:( Wogole to zaczal pisac jaaka to ja piekna jestem jakie sliczne oczeta , ze zakocha sie chyba we mnie . denerwuje mnie troche to ze on ze mna pisze o seksie:/ racja mam na niego ochote , ale zawsze bylam poukladana , jakby byl jakims zboczencem , fakt nie chgce by przezemnie ucierpial jego zwiazek , on pisze ze nie ma , ze mial , ale obawiam sie:( co moga na to moi rodzice? chcialabym zapomniec chyba o tym czlowieku:(

Gość zakochana na maksa
do depesze , ja bylabym w stanie sie poswiecic dla niego , czuje ze zmanipulowal mna , zakochana na maksa , nic poza nim nie widze , on ozenilby sie ze mna , a nie z ta ktora byl , mial troche dziewczyn , mial sie zenic , ale one tez byly z 10 lat starsze , a ze mna ozenilby sie:( ma cos w sobie ze zaczal mi bardzo imponowac , ale to tylko literki chyba ktore sobie poukladalam razem z jego rozebranymi zdjeciami , mowi ze kocha , ale jak piszesz, jak mozna mowic do kogos kogo zna sie z internetu, i wclae nie znam go bo go nie widzialam . i ten facet byl chyba w bardzo powaznym zwiazku , a moze nadal jest , a ja tym swoim zakochaniem go odciagam moze od czegos waznego w zyciu:( czasem jest dziwny , ale slodzi i zapewnia ze tylko ja jestem :( stresuje sie tym juz:(

ehm... mam nadzieje ze to nie prowo :P mowie ci, nie angazuj sie w to. sama lubie 40-latkow, jak fan depeche mode to juz w ogole szaleje ale... po co ci to teraz? co ci z tego? chcesz sie ozenic ( baaaaaaaaaaardzo malo prawdopodobne) , zajsc w ciaze, zrezygnowac ze swoich ambicji, pasji, powolania dla jakiegos podstarzalego Casanovy z chatow? przeciez to nawet brzmi zalosnie... dziewczyno, ogarnij sie :)

Gość zejdz na ziemie
jesli jestes porzadna dobrze uczaca sie dziewczyna z szacunkiem dla samej siebie ---------- zapomnij o czlowieku niebo straszym od ciebie z internetu, nie pisz, wykasuj, zablokuj!!!! co to za facet ktory zostawia narzeczona i lubuje w nastolatce ??? no powiedz ??? chcialbys by twoj za 10 lat narzeczony zostawil cie ?? dla jakiejs niedoswiadczonej w miloscui nastolatki??? napewno nie! bo w milosci doswiadczona napewno nie jestes, mozesz byc tylko zauroczona, hormony ci buzuja, jak pisala kolezanka wyzej, i bardzo madra, bo on cie wykorzysta napewno. trzymaj sie dziewczyno,ciesz sie zyciem realnym,a ten koles musi byc porabany niezle,nie pod sufitem,jakies nie halo zostawia narzeczona a slub bierze z malolata :/ glowa do gory

Gość zakochana na maksa
nie chce powiedziec czym sie zajmuje:( zawsze zmienia temat moze w urzedzie , ale jakby cos krecil . nikomu nie mowilam o tym , rodzice by mnie zabili , on uwielbia seks , zawsze o nim piszemy , az nie poznaje siebie:( bo jestem naprawde normalna nastolatka . moze to moje kompleksy ? ? dziwi mnie to ze bardzo nieladnie wyraza sie o swoich bylych , kiedys i o mnie moze tak mowic:( dzieki wam za rady . poprostu dalam sie uwiesc i nie jest latwo tak nie pisac , i tak napisze mi ze jestem jedyna ze chce tylko mnie coraz bardziej

powiedz mu ze nie masz 16 lat tylko 40 , masz meza, dzieci i zablokuj go . i wiecej o tym nie mysl , inaczej bedzie cie to wciagalo coraz bardziej i bardziej i zrobisz cos glupiego , mowie ci.

Gość zakochana na maksa
czy ktos przez internet okazal sie oszustem u was ? ? ze np okazal sie nudziarzem ?? wygladal inaczej jak na fotkach ? wyszlo ze chodzilo tylko o seks ? i czy doszlo do spotkania ? bo my nic o kinie nie piszemy o spacerkach o dysko , tylko o sekskie , o tym jakbym go tulila , on taki jakby byl jeszcze maly chlopczyk czasem sie zachowuje . a te jego zdjecia

Gość margarynaaaamasloolej
Kochana , ale wpadłaś. Sama mam tylko te 18 lat, zdarzyla mi sie raz miłość z internetu w wieku właśnie pechowej 16. Gadalam z chlopakiem- moj wiek. Zamieniło się wszystko w przyjaźń bo ja poznałam kogoś na prawdę i się zakochałam. A wtedy on stwierdził że powie mi prawde. Okazało sie że był dziewczyną ;/ Brzmi smiesznie, ale w sumie sie nie obrazilam. W koncu gadalismy tylko na gg. Choć podkochiwalam sie przyznam w nim jak jeszcze był facetem. Życie rożne plata figle... A Ty sie wydajesz byc madrą dziewczyna, lekko zagubioną. Nie daj sie mu. Masz cos w sobie takiego na co zasługuje ktoś kogo NA PRAWDĘ pokochasz anie jakiś cieć z neta co nie szanuje kobiet.

Gość zakochana na maksa
prolem w tym ze sie wciaglam , coraz bardziej , on podciaga , a on moze teraz bawi sie znakomicie ze swoja jakas narzeczona , albo wiadomo co robi ? ? ale ma takie plany co do mnie i mnie to wlasnie wciaga i to jak wyglada na fotkach:P a moze to fotki sprzed kilku wlasnie lat , taki umiesniony , jak sie pogniewam to on wiecej zacznie pisac . dzis juz sie do niego nie odzywam . ale on taki cudowny .......i tak lirycznie pisze do mnie .

Gość to tylko fascynacja
przez internet to tylko fascynacja, zauroczenie nie można kochać kogoś kogo nie widziało się nigdy na zywo, nie dotykało, nie słyszało głosu. Samo klikanie to za mało

ja z moim " kolegą " tez sie cudnie dogadywalam, zawsze byl w spolny temat, nie koniecznie o seksie , ale no gadalismy o wszystkim, mowie no kurwa ideał dla mnie. Nawet takiej muzyki jak ja slucha, tysiace wspolnych tematow....no i ekhem okazal sie być laską. Smiałam sie sama z siebie z wlasnej glupoty , ale bylam mlodsza, glupsza. Teraz nie daje sie na takie numery jak internetowe milosci. Facet dla ktorego pogonilam tego " chlopaka" dalej ze mna jest...jutro wypada 2 i pół roku :P

Gość lubie cie a ty mnie
mozna sie zauroczyc wiem o tym ja po niecałych 4 miesiacach wróciłam a ziemie i bardzo dobrze :]:P:]:P

Gość aga 33 aga
ja tak mialam z 3 miesiace i czar prysl na dodatek bylam 15-16 letnią gówniarą i nigdy sie nie zobaczylismy niedawno zaczelam sobie wszytsko przypominac, jaki byl, jak ze mna rozmawial to wszystko wskazuje na to , ze byl sporo starszy i zboczony ....

lubie cie a ty mnie ja z tym "kolesiem" gadalam z poltora roku ;] albo i wiecej...od 1 czy 2 kl gimnazjum :P zrzylam sie z "nim" bardzo, moze dlatego jak mi to pow o sobie nie obrazilam sie, byl szok ale obylo sie bez jakis wyzwisk czy cos...do tej pory mam "go" na liscie kontaktow gg :P

O Matko!!! Nawet nie mogę tego czytać Kobity opamiętajcie się. Sama mam 18 lat i wiem że te co to pisza nie sa takie głupie jak wam się wydaje. Jeszcze kilka lat temu jak się z koleżankami do internetu dorwałyśmy też takie głupoty wypisywałysmy, a potem czytałyśmy jak się ludzie bulwersują. Było to okrutnie zabawne, zapewniam:) A ty mała lepiej spróbuj na forum katolickim, tam lepsze komentarze dają na takie tematy.

Gość robie fryteczki mniammi
no to oszust ewidentnie ja przeciez mialam prawie tak samo tylko ze tamten mial niby 23 lata, a niby nigdy nie mial dziewczyny... ozenic sie, ambitne plany... w takiej sytuacji naprawde zyczliwe osoby moga zyczyc tylko zeby to jak najszybciej sie skonczylo... autorko on cie napewno oszukuje,taki czlowiek z inernetu nie moze kochac,wykorzystuje twoja naiwnosc... zycze ci bys skonczyla jak najszybciej te znajomosc...

aaaaa i jeszcze przyjaciolke mialam z neta, tak samo zajebista byla, gadalo sie z niom o wszystkim, przez telefon gadalysmy nawet....to bylo w tym samym czasie co z tym "chlopakiem" gadalam, mam do tej pory jej adres zamieszkania , imie nazwisko, nr tel...ale nie gadamu juz. Ona miala miec tyle lat co ja. JA pisalam wtedy egzamin gimnazjalny i ona niby, wszystko dokladnie wiedziala, pomagala mi czasami z matmy, z jakies pol roku temu mowie. Znajde ja na nk. Patrze ma profil!! Zajebiscie!! JA lat 18. A ona?? SZOK !!! 15 !!!!! myslalam ze padne ;D ale nic nie powiedzialam....szacunek mam do niej za wszystko. Ciekawilo mnie i ciekawi nadal jakim cudem ona znala dokladnie co bylo na egzaminach jak rozmawialysmy i w ogole skad taka ona mądra. Bo skoro ja ma teraz 18 to ona wtedy miala z 13 czy 12 lat. Normalnie smiech na sali :P

Gość lubie cie a ty mnie
do margarynaolej to fajnie ja w facecie sie zauroczylam on pierwszy ja zlewalam na to potem jak ja sie zauroczylam on olewal sprawe przezywalam to bardzo okazalo sie ze mial nie 21 lat a 31 i byl rozwodnikiem z 2 dzieci ponownie zonaty zerwalam z czatem wtedy raz na zawsze

Gość lubie cie a ty mnie
z jednej strony interent jest zly - malzenstwa zwiazki sie rozpadaja, duzo wu=iny w NK gdzie facet widzi dawna kochanke lub wlasnie jakas 16 latke i rzuca owczesna kobiete oszustwa jeden za drugiem czlowiek moze byc tym kim chce i bawic sie ehhh>... a z tym u ciebie to naprawde smeich na sali .. ale jak oni tak potrafili i im sie to udawalo co nie;):P

Gość do hrabiny
a moze dobrze ze choc na forum napisala, gdyby miala sie spotkac z tym starym dla niej kutasem i by ja rozdziewiczyl dziewuszka marzy sobie, ma niezle wyobrazenie o tym gosciu ja w mlodosci tez kochalam sie po cichu,ale to byli aktorzy niedostepni,i marzylam sobie,a tu moze dojsc do czegos co moze ja skrzywdzic i narobic jaj temu facetowi