Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana na maksa

związek z 10 lat starszym mężczyzną . Mam 16 lat , zakochalam sie w doroslym mez

Polecane posty

Gość rtdyseguty
dziewczyno wez se plakata fundij i w nim sie kochaj, jakiegos gwiazdora on cie nie skrzywdzi twej naiwnosci, a taki pedofilec nie dosc ze pewnie biedny bezrobotny,i zadna lasencja na niego nie poleci. chyba ze chcesz miec synka na utrzymaniu hhhhhhhhh

Gość weruy mjgbv
ten facet cie bajeruje, tylko tyle a ty sobie wkrecasz to i tamto zachycilas sie poprostu najlepiej przestan sie odzywac nie pisz do faceta ktory zaglada do rozporka pod majtki gimnazjalistki!!!!!!!!!!!!!!!! jego zachowanie nie dziwi cie??????? powinno- ale ty zejdz na zeiemie, otrzasnij sie :) powodzenia

Gość weruy mjgbv
a ty 15 latko wyzej !!!! niech tato cie z pasem dorwie !!!! a twoj bedzie scigany za tkie cos

Gość uhhhaaaa
ludzie litosci!!!!!!!! facet zostawia zone,dziewczyne,bo taka malolata majtki zdejmie i jeszcze podziekuje:///////////////////////

Gość uhhhaaaa
...za to ze jej wlozyl,bo zony narzeczone nie sa takie naiwne jak takie malolaty!!!!!!!!:///////////// o tym powinni dowiedziec sie rodzice by przeciwdzialac temu i uchronic corke.

Gość aihda
Twoja bezmyślność mnie przeraża. Jak można być tak nierozsądnym ?! Różnica wieku miedzy wami - przepaść. Koleś robi Cie w bambuko i Ty mu wierzysz. I jeszcze ten "ślub" ! buheuahe dziewczynko cofnij się do podstawówki bo tak wygląda ta Twoja cała "miłość".

Gość zabcia mala rybcia
miedzy wami jest przepasc nic dobrego .... robi cie w konia,mimo iz pytac bedziesz czy naprawde kocha-to zawsze sklamie by w majtkach ci pogrzebac.....

Gość zakochana na maksa
wiecie tylko on tak fajnie pisze . z nim wogole fajnie mi sie pisze . tylko z nim . wysyla buziaki . slodzi . taki cieplutki , milutki , misiu . kochanie i kochanie , tak slodko sobie pisac . zastanawiam sie , czy on jest moj . bo on dobrze radzicie nie ejst moj . to moja wyobraznia . tez mieszkamy daleko jak Ty 15latko wyzej . On z okolic Rzeszowa , ja pod Warszawa . pisal mi ze w kafejce pracuje . a ty 15 latko jestes jeszcze w gimnazjum czy juz po jak ja ? olej lepiej tego faceta , ja sie zastanawiam by nie wchodzic w jakies bagno , bo na niczym skupic sie nie moge . a z tym seksem to on bardzo nakreca mnie tym .

Gość do malolat
Dziewczynki kochane ale juz rozbrykane widac nie badzcie takie naiwne i glupie ze tacy 10 lat starsi moga was kochac !!!!!!!!! NONSENS wykorzysta cie seksualnie i nigdy o nim nie uslyszysz - taka prawda

Gość do aytorki topiczku
do autorki topiczku dziewczynko rada, nie pisz do tego goscia, na samo przeczytanie widac co on ma na celu, wykasuj z gg przestan o nim myslec,to sa faceci manipulanci, bo czy by porzadny facet mialby czas by pisac na gg z taka mloda ??????? inny w takim wieku pracuje,siedzi w warsztacie, ma dzieci, zone, czy dziewczyne wspominasz ze mial tam narzeczona, a skad wiesz czy mial, pewnie nadal ma daj sobie spokoj z takim paprancem szkoda tej narzeczonej a jego wogole a ty jeszcze cieszysz sie ze buziaki ci przez gg wysyla o rany :D:D:

Gość opamietaj sie
podjaralas sie tym ze starszy gosciu leci na ciebie on wcale nie leci klika z toba na gg pewnie nie tylko z toba wykorzysta i zostawi bo tylko taki obiecuje i opowoada o sexie odrazajace dziewczyno opamietaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to tyle:P

Gość zakochana na maksa
chyba jednak macie racje . on jest jakis dziwny i podejrzany . dziwi mnie ze z mloda ze mna pisze o takich rzeczach troche . czasem mysle ze to jakis psychol moze :( ale on tak mnie wciaga . chyba to oleje . bo to nierzeczywistosc :(

Gość WIECZOR WE DWOJE
i bardzo dobrze:) ZAPOMNIJ O TYPIE, PEWNIE TO JAKIS PEDOFIL.... POWINIEN MYSLEC O ZALOZENIU RODZINY O ZONIE A NIE ZA TAKIMI MLODYMI DZIEWCZETAMI NIE MAJACYMI POJECIA O MILOSCIE SIE UGANIAC I TO PRZEZ NETA !! :P A WY MLODE SZYBKO NAPALACIE SIE NAGIMI OPALONYMI TORSAMI STARSZYCH MEZCZYZN :P HORMONY BUZUJA,ALE TO PRZEJDZIE ZAPOMNIJ O TYPIE,USUN ZE WSZYSTKIEGO,BO TO NIEZDROWY FACET KTORY MA NIEPOKOLEI W GLOWIE

Gość STOP PEDOFILOM
Ciekawy temat drazniacy w dziesiejszych czasach pedofili jest bardzo duzo,tylko ze to jest utajone,oszustow internetowych,powiedzcie ile sie zawiedliscie, przemoc STOP PEDOFILOM ! PRZECIEZ TO JESZCZE DZIECI

Gość iwona3131
i bardzo dobrze,zejdz na ziemie,olej drania. Przez internet nie mozna kochac. On cie nie kocha tylko bajeruje. Zajmij sie soba. Bo podejrzany i dziwny dorosly facet wkreca 16latke do sexu:o

Gość doswiadczony mąążż
no nie sam mam te 25 i takie smarkule nigdy mnie nie kracily:/ to jakis pedofil z chcica na wierzchu:P:D

Gość toć to dziecko
hahaha o ludzie jaka Ty naiwna jestes nie mowiac ze zalosna i pewnie wierzysz mu w kazde slowko dziecinko klocki budowac a nie bawic sie w zabawy doroslych:D

Gość Izka89
autorko...mowisz ze zostawil dla ciebie narzeczona? jesli 26 latek zostawil narzeczona to napewno nie dal jakiejs 16 latki, ktorej na oczy nie widzial!nie zapomiel ze nikt nie prosi o reke po 2 dniach znajomosci a skoro gosciu mnial czy ma narzeczona to jest to powazny zwiazek. no bynajmniej wedlug mnie. nie chce powiedziec czym sie zajmuje...a co to za tajemnica? ja rozumniem ze gdybys zapytala ile zarabia to nie musi tego mowic... on jest troszke podejrzany... przemysl to naprawde...majac 16 lat jestes wszystkiego ciekawa: jak smakuja fajki,trawa,alkohol czy co to jest sex.niektorzy w tym wieku rozpoczynajacy zwiazek sa ze soba juz na zawsze tak jak ja :P . ale tobie radze to przemyslec bo ten facet cie tylko bajeruje. moze po wszytkim dowiesz sie ze ma zone i 3 dzieci..

Gość tylko fascynacja
po spotkaniu nie musi sie okazac ze facet ma zone czy dzieci. ale czy nie sadzicie ze facet z 30 na karku wyrywa na necie dziewczynki 15,16,17 letnie i pisze im jak bardzo je kocha,ze sa jedynymi, ze chce sie do nich przytulic i spedzic cale swoje zycie, a one zapatrzone w boskie cialo fotek (bo jesli na oczy nie widzialy to w fotkach [Bog wie jakich starych sie zakochaly] ). Tak sie zadluzyly w ideale swojej wyobrazni, ze temu facetowi latwo jest im zaimponowac, byle czym a imponuje...... a jesli mowia o sexie, a ona tym bardziej ma na niego ochote, to ludzie przepraszam bardzo, ale cos nie tak, facet powinien pomyslec ze skrzywdzi te osobe. poprostu facet nie ma gdzie wsadzic i szuka pierwszej lepszej ktora odpowie na jego zaloty, a dziewczyny madre szanujace sie i glupio nie zakochujace sie w nierealnym swiecie pewnie z liscia mu dawaja, i dlatego potem on na nie mowi "a taka niedobra byla ta ta i ta" tylko ty jestes kochana " BZDURY

Gość dzikosc natury23
buahahaah dziewczyna calkiem by spustniala gdyby jeszcze w tej sprawie radzila sie z tym czlowiekiem. Zakochana i pewnie dzieli sie kazda swoja nowina. Buahaha pokaze facetowi wypowiedzi forum i spyta czy tak jest naprawde:D:D:D on oczywsicie zaprzeczy wszystkiemu :P takie naiwne te nastolatki,ale tak bywa....

Gość Viera Viera
jestes jeszcze dzieckiem...

Gość Viera Viera
jestes jeszcze dzieckiem.... nie spiesz sie

Gość zdruzgotany plot
pewnie ona nie wierzy ze robi zle i dla siebie i dla niego i nawet mu da do przeeczytania te forum i zapyta czy on taki jest niedobry jak inni pisza ze moze sie okazac. takie mlode sa bardzo naiwne. To wszystko dla dobra i dziewczyno lepiej powiedz o tym rodzicom zeby ci go wybili z glowy a nie facetowi ktory chce majtek od ciebie ... w ten sposob stajesz na przegranej

Gość Izka89
pewnie masz racje...albo nie pokarze tylko bedzie pytac a czemu a po co... jak zaczelam sie spotykac z tym moim to nasciemnialam mu ze mam 18 lat po tem jak mu powiedzialam ze mam 16 to byl w szoku..mamnie powiedzialam ze on ma 22 (bo nawet teraz na 30 nie wyglada) bo jak by sie dowiedziala ze on taki stary to pewnie by mi taki szlaban dala ;P a jak po pol roku prawda wyszla to juz sie do niego przekonala ale musial ostro pracowac na zaufanie mojej mamy. zazwyczaj zwiazki sa z roznica 2 gora 5 lat i wiadomo ze to brzmi nie tak "ona ma 20 a on 30", ale gorzej brzmi " bzyknol ja 10 lat starszy kutas i ma teraz radoche ze malolate zaliczyl" dziewczyna jak chce to pewnie i tak sie z nim spotka a jak ja przeleci to bynajmniej bedzie mniala nauke na cale zycie..

Gość bum cyk tralala byck
dziewczynko baw sie z przyjaciolmi kumplami a nie w "zone" - nierealna zone czlowieka ktorego na oczy nie widzialas ..... zakochalas sie w jego wyobrazeniu zobaczysz bedziesz plakac a potem zalowac cos zrobila i dziekowac i przyznawac nam tu racje ze glupia i naiwna bylas i powiedz jeszcze ze mu pokazalas wypowiedzi na ten twoj problem z tego forum ty masz sobie pomoc, bo go ty wogole nie obchodzisz

Gość ja mam 17 lat w sumie to koncz
koncze 18 za 3 miesiace mam faceta ktory ma 26 lat roznicy nie widac dogadujemy sie swietnie

Gość faceci otzrasnijcie sie
moze zmadrzala, a jesli czyta to ten facet w ktorym sie zakochala, moze on zmadrzeje i sie otrzasnie i zostawi te mala dziecwzynke co dopiero co okres dostala, a wezmie sie za rodzine za siebie do facetow ktorzy miotaja w glopwach nastolatkom: nie psizcie im ze sa piekne sliczne ze je kochacie ze sa jedyni, bo wiecie ze to nie prawda, a one szybko uwierza w te bajki i potem beda miec zniszczona psychike, nie krzywdzcie ich :)))