Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana na maksa

związek z 10 lat starszym mężczyzną . Mam 16 lat , zakochalam sie w doroslym mez

Polecane posty

Gość do mlodocianki
mala Ty lepiej wez zapommij o gosciu ktorego nie znasz i na OCZY nie widzialas, a jak sie okaze ze ma zone dziewczyne dzieci? jak mozesz kochac kogos jesli klikasz 4 miesiace i patrzysz na jego fotki rozebrane, a skad wiesz czy taki piekny jest w realu???? na gg latwo komus zaimponowac, albo i rozebranymi fotkami, ale czlowieka trzeba poznac i nie brac sie za cos co jest nie tyle ze malo mozliwe, ale i odlegle.... on cie tylko przeleci i zostawi!!! ty myslisz ze kocha! mylisz sie!! nigdy cie nie kochal, nie dotykal cie, moze tobie latwo sie moiw, ze sie przespi i bedziesz szczesliwa, ale ejstes za mloda by to przezyz i byc z tego szczesliwa:) a moze nawet i nie przeleci, tylko cie bajeruje, a przez to i niszczy swoje malzenstwo czy dziewczyne, albo i ty niszczysz...

Gość zycie to czasssss
zajmij sie nauka wakacjami przyjaciolmi, jestes jeszcze mala coreczka rodzicow, a gdzie sie pchasz do majtek faceta?? a pociaga cie taki ktory mial mnostwo dziewk, zonatych,w wieku twojej matki????????? bo pewnie taki z niego typ;) twoja naiwnosc i glupota cie zgubi, bron sie przed tym lato jest,wyjdz z domu, bo pewnie siedzisz na gg czekajac na wymarzonego faceta z neta, caly dzien pewnie siedzisz,przyznaj... szkoda mlodosci;)

Gość na twoim miejscu
co zrobic???? -olac typa, pedofil, a ty co cipka cie swedzi???

Gość bombonierkacum
Naiwność ludzka nie zna granic. Jestem w Twoim wieku (dostalam sie do liceum), a nigdy bym nie uwierzyła w takie bzdury, nigdy nie zaufałabym facetowi, który jest ode mnie starszy o 10 lat i przez gg chce ze mną rozmawiać o seksie i wspólnych kąpielach. Jak można kogoś kochać pisząc z nim tylko przez gg, nie spotykając się z tą drugą osobą a nawet nie rozmawiając przez telefon. Spotkasz się z nim kiedyś, zgwałi Cię i powie "Mała, naiwna dziewczynka. No to cześć." i kopnie Cię w d**ę. I co, nadal będziesz go kochała? Nadal będziesz uwarzała, że jesteś jego perełką? Za przeproszeniem, ale dla niego to nie Ty jesteś tą perełką, tylko Twoje narządy płciowe. Idź po rozum do głowy. Zerwij z nim kontakt. Mogę się założyć, że za kilka dni o nim zapomnisz.

Gość naiwna Jesteś
dziewczyno opamietaj sie i skonncz ta znajomosc. a jak nie to zobaczysz, ze juz niedlugo zacznie cie namawiac zebyz mu wyslala swoje rozebrane fotki a pozniej bedzie chcial sie spotkac-wiadomo po co.

Gość opamietajSIEęę
jesli nie pracuje, czyli jest nieodpowiedzialny. w tym wieku powinien sam sie juz utrzymywac. gdzybyscie nawet byli razem a zaszlabys w ciaze (nie mozna nigdy zakladac ze tak sie na pewno nie stanie), to nie bylby w stanie nawet zapewnic tobie i dziecku odpowiednich warunkow.a dorosly odpowiedzialny czlowiek, ktory decyduje sie na wspolzycie powinien zdawac sobie sprawe z tego jakie moga wyniknac z tego skutki. ale poki co, to nawet sie nie widzieliscie. nie masz pewnosci, czy nie umawia sie z innymi dziewzynami, czy moze nawet ma kogos. przez internet nigdy nie pozna sie czlowieka. gdyby powstawial sobie na nasza klase nie swoje fotki to nawet bys nie wiedziala ze to on, bo nigdy sie nie widzieliscie Ojj lepiej dla Ciebie mala jak naprawde zerwiesz z nim kontakt bo jeszcze zrobi Ci krzywde, wiem ze jak czlowieka omamia uczucia to ciezko do niego dotrzec i zerwac kontakt z bliska osoba ale zaufaj mi i nie rozmawiaj wiecej z tym mezczyzna dziewczyno opamietaj sie

Gość ciapu lapu
ma 26 lat, wyrywa laski w necie, pisze ze teski i kocha, nie pracuje, nie ma kasy, pewnie mieszka z rodzicami, oni go utrzymują....w sumie to zachowuje sie tak jakby mial 15 lat autorko dam Ci rade, po pierwsze nie mozna pokochac kogos kogo sie na oczy nie widzialo (wiem bo sama swojego meza poznalam przez internet) nie wiesz tak naprawde jaki ten czlowiek jest w realu, jak sie zachowuje. Jestes bardzo mlodziutka i sie zauroczylas facetem, ktory potrafi wykorzystac Twoja naiwnosc. Najlepiej zerwij z nim kontkt bo jak sie Twoja mamuska o tym dowie to Ci dupsko spierze. Facet jest 10lat starszy i sie bierze za 15latke?! to swiadczy juz zle o nim, uwierz mi zaden dojrzaly mezczyzna nie zwiaze sie z tak mlodziutka osoba. Sam fakt ze rozmawiace o seksie powinen dawac Ci do myslenia, ze mu chodzi o jedno przeciez to pedofilia, takich to sie linczowac powinno ;/ zajmij sie nauka i rowniesnikami a nie facetem, ktory probuje Cie zwyczajnie omamic i wykrozystac. Poza tym masz dopiero 15 lat i to troche za wczesnie na myslenie o seksie, mozesz popelnic blad, ktorego ebdziesz zalowac wiec zastanow sie 10 razy zanim znowu do niego napiszesz a raczej 100 razy!!!!!!!!!!

Gość madra mlodeczka
wiesz co jestem rok starsza a w życiu bym nie umuwila sie z facetem starszym o 10 lat w dodatku zeby mnie wyjebal (zgwalcil) ^^^^^^

Gość leniwa sobota
popatrz, -nie kochasz go, w tym wieku kazde zauroczenie nazywa sie "miloscia" -on klamie, nie kocha Cie tylko wykorzystuje Twoja naiwnosc -Otworz oczy i przestan lykac kazde jego slowo (dzieci, seks nosz ku*** to pedofil!) -zacznij myslec logicznie przeciez to oczywiste ze mezczyzna w tym wieku nie zwiaze sie z toba na stale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, najwidoczniej ma ochote zaliczyc mlodke -zrywaj z nim natychmiast kontak a jak nie to dawaj nr do Twojej mamtki juz ja to zalatwie!!!!!!!!!!!!!

Gość Panna J
Szczerze powiedziawszy to dziwi mnie to .. zapewne jestes madra dziewczyna i powinnas wiedziec ze w Twoim wieku tak jest ze temat sex sie podoba ... i ten mezczyzna zapewne tez... Dlatego pisał z Tobą o tym .. wiesz dla Twojego dobra zejdź na ziemie .. Bo znajomosci internetowe czesto ba prawie zawsze kończą sie tragedią dla dziewczyny . Według mnie mu chodzi tylko o to by się z Tobą przespac... bo wie iz nie bedą mu groziły konsekwencje karne ... a chce "wyrwac " malolate... przespi sie z Tobą poutrzymuje kontakt poźniej przez jakies 2 tygodnie i sie juz wiecej nie odezwie .. a Ty bedziesz rozpaczała .. lub druga wersja ze bedzie sie z Tobą spotykał tylko zeby chodzic z Tobą do łóżka a w swojej miejscowosci bedzie miał moze nawet żone i dziecko . Więc moim zdaniem dziewczyno oprzytomniej i znajdź sobie kogoś w zbliżonym lub w swoim wieku a nie faceta o 10 lat starszego .

Gość moja kumpela
mam kumpele w podobnej sytuacji, z tym ze ona ma jeszcze 15 lat, no ake po wakacjach przyjdzie jej upragnione 16 latek:P a tez zakochala sie w facecie jakies ponad 10 lat starszym z internetu, klikaja chyba krocej, ale mowa o sexie jest, i zadne blagania by przestala pisac z tym gosciem nic nie dawaja:| zmienila sie diamentralnie,ona ma ochote na sex z nim,nie widziala go na oczy(fotki to on ma zajefajne,klateczka mniammmi) ale mnie to wydaje sie nienormalne, ze on pisze jej jak ja kocha, ona to samo:/ ona nic nie widzi poza nim, miala swietnego chlopaka, to zabujala sie w jakims pedofilu z neta z nk i mowi ze na gg pisze jej piekne slowa i zapenia ze kocha tylko ja i chce byc tylko z nia, a ona juz slub planuje i ciagle nawija mi o sexie z nim:( niepoznaje wlasnej kumpeli:(

Gość wiejski ganek
musi się gówniara przejechać na własnej dupie. mnie też nikt nie ostrzegał w jej wieku, a nawet jeżeli by to ktoś zrobił, to zapewne bym nie posłuchała. Sama musi nauczyć się żyć , sama musi zostać wykorzystana, zgwałcona i kopienięta w cipę i dopiero się nauczy. ......proste

Gość muszkaaaa2333
bedziesz jego kochanie dopoki Cie nie przeleci. Najwyrazniej musisz sie uczyc na wlasnych bledach mam jednak nadzieje ze pojdziesz po rozum do glowy ! oraz... Bardziej sie nie zakochasz poniewaz nie bedziesz miala takiej mozliwosci jezeli mnie posluchasz i zerwiesz z nim kontakt blokujac go na gg nk itd Dziewczyno !!!! uciekaj od niego gdzie pieprz rosnie!!!!!!! , takich to bym kastrowala ;/

Gość mloda jakas x
Naiwność ludzka nie zna granic. Jestem w Twoim wieku a nigdy bym nie uwierzyła w takie bzdury, nigdy nie zaufałabym facetowi, który jest ode mnie starszy o 10 lat i przez gg chce ze mną rozmawiać o seksie i wspólnych kąpielach. Jak można kogoś kochać pisząc z nim tylko przez gg, nie spotykając się z tą drugą osobą a nawet nie rozmawiając przez telefon. Spotkasz się z nim kiedyś, zgwałi Cię i powie "Mała, naiwna dziewczynka. No to cześć." i kopnie Cię w d**ę. I co, nadal będziesz go kochała? to tylko twoje wyobrazenie Idź po rozum do głowy. Zerwij z nim kontakt

Gość Kasiaa22czekkk
aleś ty głupia pisze Ci o seksie, o wspólnych kapielach, przecież to pedofil jakiś w dodatku naiwniara, ale co się spodziewać po gimnazjalistce..

Gość Kasiaa22czekkk
aa i powiedz ze Ty uwielbiasz sex, bo ... hm, bo sex jest wspanialy? oraz ma same zalety??? no powiedz! w twoim wielu zadnych zalet nie ma, to nie przyjemnosc, sex jest dla ludzi doroslych, jesli chcesz czerpac z niego satysfakcje, to trzeba do niego dojrzec, bo w twoim wypadku to bedzie cierpienie, bol, upokorzenie, jednym slowem GWALT

Gość soczek owocowy
ja pie**ole ,takiej glupiej dziewczyny to jeszcze chyba nie widzialam... Dam sobie glowe uciac ze ma dziewczyne! o ile wogole jakas go chce... A ciebie przeleci i zostawi. PODAJ mu sie najlepiej na tacy... Facet ci pisze to co chcesz przeczytac.... a jesli juz cos ci nie pasuje to i tak go wytlumaczysz po swojemu... Ja tez mialam 16 lat,ale ty to jestes naiwna do szescianu...

Gość samotny on zom
dziewczyno gratulacje trafiłaś na jednego z 8 tys. polskich pedofili czychających tylko na takie naiwne i młode osóbki jak ty. niby wzorowa uczennica a rozumek wraz z imiejętnoscią klejenia normalnych zdać zostawił w szkole... jak tak koniecznie chcesz być kochana to znajdz sobie chłopca tylko nie w komputerze ale na zywo i w swoim wieku... wiesz co to jest gwałt? wierz co to jest seks w tym wieku? gdy już dojdzie do tego że sie spotkacie i zaczniecie robić to o czym mówiliście na poczatku, nawet jeśli oddechce ci sie, karzesz mu przestac nie przestanie...w końcu o to zabiegał te 2 miesiące, po to sie tyle nakombinował i naściemniał

Gość cos nie tak teges nie
tyle w szkolach w tv o tym sie mowi, o oszustach czyhajacych w internecie moglby sie zakochac, ale powiedzcie, ktory normalny facet zakocha sie w dopiero co ukonczonej gimnazjalistce??? no ktory?? chyba jakis pedofil:/ posluchaj nas i zerwij z nim kontakt z tym facetem , a jakbys zakochala sie w 5 latku??? zakochalabys sie?? pewnie nie, albo dodaj mu 5 lat i moze byc juz twym ojcem, jak ty sexu chcesz.... szok

Gość zakochana na maksa
fakt w tym ze naprawde trudno mi kogos posluchac , taki mam wiek dziekuje za wasze rady , postaram sie je zrozumiec . Mam takie cos, jak widze albo czytam ze ktos jest tam 10 lat starszy czy mlodszy, to nie radze sie tylko ciesze ze nie jestem sama , bo wiek nie gra roli , ale my nie widzielismy sie , daleko bardzo,o zle o bylych sie wypowiada , on taki kochaniutki jest. Ale powiedzcie mi czy jak jest kochaniutki to czy tak na gg to pokazuje , raczej jest skryty , moze on gra? Ale on szczerze uwaza ze kocha i mysli tylko o mnie. Dodam , ze nic sie nie zmienilo do tej pory , ale piszemy juz sobie kocham itd , ale to troche dziwne , nie widzialam faceta i tak pisac :( czuje na dodatek ze on siedzi ciagle w necie :( :( :P a czy seks w tym wieku , wlasnie ide do Liceum :] jest przyjemnoscia ???? czy ma jakies korzysci ???? z nim piszemy sobie , on jest w tych sprawach obeznany , ma swoje lata i mial na koncie mnostwo dziewczyn , do wszystkich sie nie przyznaje ( tak wyczuwam) i ze on bez seksu zyc nie potrafi i jakos mnie tym zarazil :P:P:P ale sęk w tym , ze ja nie mam tych 26 lat co on , czy dla mnie sex bylby przyjemnoscia ktora daje mnostwo korzysci ??????? czy raczej cierpieniem i upokorzeniem i zniszczeniem psychiki????? wiem wiem, ale zakochana co ma zrobic??? zakochana w jego fotkach i literkach na gg niestety :( :(

Gość a on lubi dzieci
ty to tam pol biedy bo masz trociny we lbie i dopiero co przestalas pieluchy nosic to mozna przymknac oko ale z nim na bank jest cos nie tak...

Gość nonsens 32
ejj no wezcie;//// teraz trza sie bac i trzymac chlopa by jaka niejaka 16latka mu dupa nie zakrecila ;/// malo takich? ich to rrajcuje ze taki facet sie w nich "kocha" i mysla ze sa lepsze od kobiet tych facetow;//// bo maja pstro w glowie;) bedziecie miec te owe 20 w gore lat to tez bedziecie mili takich mezczyzn, a teraz nastoletnimi czasami sie cieszyc a nie w sex i w jegio konsekwencje sie bawic i w jakies chore sytuacje;///// gadac na gg tylko i pisac ze sie kocha ??? 16 i 26 latek??? nonsens!!!!

Gość szykuje sie impra
zastanow sie.. mezczyzna dorosly ..powinien byc dorosly.. bo nie wszyscy jednak sa dorosli... nie zwiaze sie z 16letnia smarkula... z nia niby mialby sie ozenic? Twoje plany cele, pociagi do czegos lub kogos beda zmieniac sie dziesieciokrotnie bos jeszcze nastolatka, niewiele wiesz o zyciu takim w zwiazku... najlepiej dla ciebie i dla niego bedzie jesli przestaniesz pisac,urwiesz kontakt.. dla twojego dobra

Gość facet z neta
okolo 98% osob w necie manipuluje innych zmiana swojej osobowosci (wlasciwie zmiana osobowosci swej alternatywy) Po prostu was przestrzegam zebyscie nie angazowali sie zbytnio w takie zwiazki. Moze sie to skonczyc uzaleznieniem.

Gość Niunia...P
Wies ja mam chłopaka 26l. a ja mam 16. i jestem w technikum znam go juz od dziecinstwa i wiem jaki jest... moja mama nie jest do konca zadowolona ale moj tata jest od niej o 10 lat starszy wiec nie dyskutuje ze mna na ten temat... dla mnie to jest normalny zwiazek.... ale ten o ktorym ty mowisz..:/!! diewczyno obod sie facet neta??!! niezbyt dobry pomysl... wyrucha cie, wpadniesz i cie ostawi a dziecka sie wyrzeknie... miedzy mną a moim facetem jest1012km i jakos zyje bo pryjezdza jak tylko moze wiec odl to nie problem problem to internet w twoim przypadku