Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garbata edzia

Pasuje na wesele??

Polecane posty

Gość Daniel Nieolbrychski
chyba Wyspiańskiego

Gość Garbata edzia
Hehhe może być i Wyspiańskiego :P

Gość Garbata edzia
O Nibys super że zajrzałaś. Musze przyznać, że liczyłam na Twoją opinię. Możesz mi doradzić jakie buty i dodataki będa do niej pasować. W prawdzie nie jestem przekonana czy aby napewno taka sukienka pasuje na wesele, ale niedawno dostałam paczkę od mamy i właśnie m.in ona w niej była. Pomyślałam, że jeżeli coś fajnego do niej dobiorę to nie będe nic nowego kupować:)

widziałam pytanie jednak musiałam odejść od komputera:) z tą sukienką masz dużo możliwości. wybrała bym 2 kolory z sukienki na dodatki. poza nimi pasuje mi jeszcze srebrny. sukienka jest zwiewna więc zdecydowałabym się na sandały. nie koniecznie delikatne paseczki. może coś na słupku nie wiem co masz w szafie ani co lubisz. będą do niej pasować i gladiatorki i ozdobne szpilki. w zależności od butów dobrała bym torebkę. coś małego np. kopertówkę do tego szal lub bolerko bo żakiet wydaje mi się zbyt ciężki do tej sukienki. pisze ogólnie bo bardzo wiele rzeczy będzie pasować do tej sukienki. wiem niestety że to mało pomaga jak brak pomysłu więc wybrałam kilka pomysłów: 1. czarne sandały na słupku z grubszymi paskami + metalowa torebka z kamieniami (są takie w sklepach indyjskich lub w zarze widziałam ostatnio taką nie mogę znaleźć tego na internecie;/) + kolczyki srebrne postarzane z czarnymi kamieniami + grafitowy/ ciemno szary szal z dzianiny. 2.szmaragdowe sandały (fajnie wyglądają czarne podeszwy i paski w zieleni) + czarna kopertówka (może taka z kokardą na całej szerokości, lub jakimiś kamieniami) + szmaragdowy szal lub dzianinowe bolerko + wisiorek z szmaragdowym kamieniem 3.fioletowe zamszowe sandały + mała torebka zamszowa może taka z frędzlami czarna/fioletowa + srebrne kolczyki i wisiorek przeźroczyste cyrkonie/szkiełka + ciemno szare bolerko

Gość garbata edzia
O super dziekuje Ci bardzo za odpowiedź:) Moja siostra wymyśliła żebym założyła żółte peep toe do tego musztardową kopertówkę. O bolerku nawet nie pomyślałam szczerze mówiąc... Nie wiem czy takie zestawienie będzie trafne, jakoś tak pstrokacie mi się wydaje. Z Twoch propozycji 2gi zestaw bardzo mi sie podoba :)

musztardowy także pasuje:) akurat to będzie najżywszy zestaw do tej sukienki. wtedy stonowana biżuterie bo wydaje mi się że torebka i buty wystarczą w żywym kolorze. coś delikatne z srebra lub jakieś drobne czarne koraliki. co do bolerka to myślę ze w tym wypadku czarne będzie odpowiednie.

Gość garbata edzia
Dziękuje Ci ślicznie! :) 🌼

proszę:) pochwal się na co ostatecznie się zdecydowałaś:)

Gość garbata edzia
Jutro wybiorę sie na zakupy jak znajde jakieś interesujące buty to kupię i wtedy dopasuje wszystko tak jak mówiłaś w zestawie nr 2 , a jeżeli nie to założe żólte buty i musztardową kopertówkę, do tego czarne bolerko i czarną bransoletkę. Zastanowię się jeszcze czy dodać coś na szyję, czy tylko kolczyki, Nie chciałabym wyglądać jak choinka

wydaje mi się że albo jedno albo drugie. nie lubię nosić pełnego zestawu bransoletka kolczyki wisiorek czuję się wtedy taka obwieszona;/ przestrojona wręcz. zależy też jakie będą jeśli delikatne to jak najbardziej jednak ciekawiej według mnie będzie wyglądać coś większego w zestawie bransoletka plus kolczyk bądź bransoletka i wisiorek.

Gość kotka222
nie