Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia19.....

cO MYSLICIE O zachowaniu mojego chłopaka ??????

Polecane posty

Gość Kasia19.....
co do chorazego zrobie tak na 100% niech tylko zadzwoni ;) chyba masz racje ze jestem tak jakby w szoku ..sama jeszcze w to nie wieze ...najgozej mnie wkurza to ze on sie teraz pewnie swietnie bawi ...a jeszcze do mnie z pretensjami wychodzi ze to wszystko przez moje zachowanie :/ kurde nawet nigdy sama nigdzie nie poszlam tzn do baru albo na jakas dyskoteke chociaz przez to wojo mialam 1000okazii ale ja nie , bo czekalam na mojego karolka :/ Ale czlowiek moze byc glupi :/

Gość Kasia19.....
lalalal- dzieki :) i powodzenia na sesji

Gość Kasia19.....
jutro napisze czy sie odezwal .......

Gość baba z wozu koniom lżej
Kasia 19 odezwał sie ten od chorążego?:D:D:D:D:D

Gość Kasia19....
nie , nie odezwał się :/ jestem taka wkurwiona ze chyba jeszcze nigdy tak nie byłam :/

Gość Kasia19....
a na dodatek wczoraj sie tym wogole nie przejmowalam calkowita olewka , a dzisiaj mi tak smutno jakos :(

Gość Kasia19....
ale niech sie tylko odezwie ...heh zrobie tak jak mi radzilyscie z tym ze nie moge gadac bo chorazy idzie ;)

Gość ona_szczesliwa
ja tez mam 19 lat:) 3mam kciuki

trzymaj sie dzielnie taki chłopak nie zasługuje na Ciebie, mysle, ze znajdziesz sobie kogos lepszego, a tego sobie daruj. niech sie umowi z chorazym ps.pracuje w wojsku i wiem jacy sa ci wojskowi.... czasem to az żaaaaaaaaaaal :P

Gość Kasia19....
baba z wozu koniom lżej-jacy są ???a mam do ciebie 1 pytanko czy to mozliwe ze na jednej chali umiescieli 12 dziewczyn z jakiejs tam szkoly wojskowej i facetow czyli wspulne lazienki itd. bo mi tak powiedzial ze z tad te babskie glosy ...

Gość Kasia19....
*wspólne ;)

Gość Kasia19....
????

ja pracuje w Jednostce Wojskowej i nie ma ani jednej baby- oczywiscie mówie tu o mundurowych to niemozliwe, zeby w 1 sali były i kobiety i mezczyzni, bo u mnie w pracy sie smieli, ze jakby przyjeli jakas dziewczyne to by musieli oddzielne łazienki skolowac...wiec to jaka bzdura ci Ci pisze Twoj chłopak :P

a co moge poiwedizec o tych z którymi pracuje- to starszni babiarze jak widza kawałek spodnicy to az sie slinią.. sprosne kawaly ciagłe zagadywanie... a gdzie jest ten Twoj Luby? moze faktycznie maja tam jakies babki na stanie...

Gość to jemu powinno by smutno
Kasia, idz sobie na spacer, albo na zakupy ;)) umow sie z kolezanka na kawe, na pewno bedzie jej milo,mimo takiej przerwy. nie odzywaj sie pierwsza i koniecznie, jak wroci Twoj pan, wyjasnij z nim te sprawe. jesli rzeczywisice Cie oklamuje,to nie widze powodu, bys miala sie z nim meczyc. ja tez mialam 19 lat jak skonczylam zwiazek - wtedy myslalam, ze zawali mi sie zycie towarzyskie i szybko okazalo sie, ze byla to najlepsza decyzja,jaka moglam podjac. :))

oczywiscie co za problem jak sie dziewczyny przeniosa do facetow... kazdy bajer moze przejsc

Gość odbierzz
i powiedz mu ze masz babski ( a moze nie tylko babski ;p) wieczor i sie rozlacz

Gość zostaw tego idiote
jak wyjdzie z wojska to będzie się do ciebie tak kleił a ty wtedy go kopnij w dupe.A jak się z nim pogodzisz to znaczy że jesteś łatwa,głupia i naiwna