Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajaktowyglada

kupiłam jumpsuit

Polecane posty

Gość ajaktowyglada
no jasne,ze go zmienie na jakis cieniutki w żywym kolorze:)

w kolorze? yyyyyy raczej myślałam o czymś z ćwiekami jeśli założysz do tego gladiatorki i będziesz chciała nadać ostrzejszy charakter strojowi. lub na przykład z wężowej skórki albo skórzany czarny cieniutki.

Gość ajaktowyglada
podobno gladiatorki juz wychodza z mody,to prawda? dzieki za radę:)

raczej hit sezonu. w Polsce trochę z opóźnieniem bo w tamtym sezonie było ich naprawę malutko. myślę ze tego lata będą najpopularniejsze.

Gość tralalalalalalalananana
tak sobie mysle, do tego jump... trzeba miec chyba niezla figurke :)

Gość ajaktowyglada
tu na Wyspach wszedzie byly gladiatorki:))teraz weszłą moda na kolor-neon,wiec panuja żarówiaste kolory.Stąd tez napisałam,ze moze dodam kolorowy pasek:)

właśnie w tamtym roku jak wchodziły gladiatorki to w Polsce było ich bardzo mało:) i były bardzo oryginalne:) przeraziłaś mnie z neonowymi kolorkami myślałam że to już minęło i długo nie wróci. przeglądając kolekcje nie natknęłam się na neonki;/ oj nie znów:( jak pomyśle sobie o tamtym roku to już mnie boli nie ma jak żarówiasty żółty różowy niebieski i zielony w jednym stroju;/ w butach w tym roku są szalone kolorowe i jak najbardziej zakręcone i to mi się podoba jednak ciuchy ;(;(;(

ten kolorowy pasek nie pasuje mi ze względu na to że hmmm jumpsuit (polska nazwa to będzie jaka?:P:P spodium? kombinezon? chyba żadne z tego) o czym to ja pisałam:P aaaa jumpsuit jest dość "wzywający" odkryte ramiona i krótkie spodenki i sądzę że z kolorowym paskiem będzie wyglądał kiczowato. choć może czerwony? i czerwone paznokcie:)

chyba kupie sobie mocno przyciemniane okulary... ;( hlip hlip