Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekający*

kilka pytań do tych, co są po rozstaniu z mężatą lub żonatym.

Polecane posty

Gość Czekający*

Odczucie? Jakie wam towarzyszą? Czy chcielibyście jeszcze więcej tego uczucia? Czy macie nadzieje, gdzieś w sobie, że ona jeszcze odezwie się do was? Czy odczekujecie jakiś czas, czy nadal próbujecie pisać dzwonić itp? Jak wyglądają poranki i noce? dzień powszedni? Może tyle na początek. Wiem,że sytuacja, zawsze wygląda inaczej. Moja wygląda tak,że coś skończyło się 2 tygodnie temu. Ja samotny, ona żona i matka. Czekam na porządne odpowiedzi a nie obelgi itp.

Gość słońce pod parasolem
A co między wami było i czemu się skończyło?

Gość Czekający*
romans. Skończyło się bo musiało, bywa przecież tak,że w końcu jedna ze stron, no może nie zawsze, ma dosyć itp. i mówi koniec a potem następuje coś w stylu, że trzeba jeszcze walczyć próbować czegoś by to trwało jeszcze trochę

Gość słońce pod parasolem
Ty skończyłes?

Gość udlaw sie
a po chuj ci mezatka, innych nie bylo na podworku? czego oczekujesz, ze ktos poglaszcze cie po glowce i powie, ze ona rzuci dla ciebie meza i rodzine? jesli to zrobi, to jest kurwa i nic nie warta koboieta. dla swojego meza juz taka jest. olac was oboje. czy ty debilu pomyslales choc przez chwile ile narobisz swoim chujem zamieszania w tym malzenstwie?

Gość Czekający*
znowu ktoś nie odczytał dobrze tego posta, mi nie chodziło by oceniać mnie czy inne osoby tylko co wam towarzysz. Takim osobą w takiej a nie innej sytuacji.

Gość pytasz o odczucia
więc ja np. na nic już nie czekam...chcę tylko zapomnieć :( przestać tęsknić i ciągle o nim myśleć, chcę zacząć normalnie żyć, choć bez niego ciężko będzie... ale muszę dać radę -nie mam innego wyjścia :(

Gość no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"czekam na porzadne odpowiedzi..." olac cie dziadu :P czekaj sobie. rozwaliles facetowi malzenstwo. trzeba bylo poczekac chociaz do ich rozwodu. :P

Gość wiesz co krzysiu
ja do ciebie juz nie wroce nie czekaj :D

Gość Czekający*
pytasz o odczucia. A nie próbowałaś jeszcze walczyć? i ile to już trwa? taki dooołek?

Gość Roman nie gniewaj sie
kocham swojego meza, a to co bylo miedzy nami, to byla tylko chwila zludzenia. Ty wiesz, ze moj maz jest lepszy od Ciebie w lozku, ze wyjezdzamy niedlugo daleko. a wszystko to po to, zebys juz o mnie nie myslal. dziekuje za to, ze dales mi siebie ale zrozumialam, ze stracilabym tego, kogo kocham bardziej od Ciebie na zawsze. wybacz.❤️ 👄

Gość Czekający*
niektórzy mają tu jazdy:|

Gość pytasz o odczucia
nie próbowałam walczyć, zwyczajnie sie poddałam :(

pytanie do autora: dlaczego chcesz \"walczyc\" o kobiete, ktora wrocila do swojego meza i dzieci ? Rozumiem, ze cos do niej czules ;) ale skoro ona wrocila do zycia rodzinnego, to jakie masz powody by naruszac jej prywatnosc ?

Gość Czekający*
ja jakoś poddać się nie umiem, nie chce. Gdyż wiem,że ona kocha. Nie wiem co się stanie.

Gość pytasz o odczucia
nawet jeśli kochasz to daj sobie spokój, skoro ona ma dzieci to bedzie trwać w tym małżeństwie choćby tylko dla nich, pamiętaj dzieci są najważniejsze...w pewnych momentach myśli sie już tylko o ich szczęściu a nie własnym...:(

Gość Czekający*
Tak się nie da... zamknąć drzwi i koniec jeśli się wie,że osoba druga czuje coś do Ciebie i chciałoby się mieć choćby namiastkę od czasu do czasu. Głupią wiadomość co słychać.

Gość pytasz o odczucia
tylko po co ta wiadomośc " co słychać ?" to jak ciągłe rozrdapywanie rany, jeśli podjęło sie już jakąś decyzję to trzeba być konsekwentnym

Gość Czekający*
bo miałem obiecane,że nie będzie pustej ciszy i że nigdy nie odwróci się plecami? Dlatego. Wiadomo, każda sytuacja jest inna. Każda kobieta, facet też.

Gość pytasz o odczucia
nawet jeśli obiecała Ci ze czasem napisze to pomyśl, że są takie sytuacje w których być może nie może tego zrobić... a może już nie chce bo cierpi i kiedy utrzymuje kontakt jest jeszcze gorzej...wyjaśnień jest wiele

Gość elżunia bystrooka
Tak uwazasz? Da sie. Nie zawracaj jej glowy. To Ciebie boli, a ona gdyby Ciebie kochala wzielaby rozwod i byla z Toba, nie z mezem i dziecmi. Ja mialam podobnie.. Kochalam zonatego ale zrozumialam po rocznej ciszy z jego strony, ze to bylo zauroczenie z jego strony i chociaz nie moglam sobie z tym poradzic, brakowalo mi go, to postanowilam go skreslic.Bolalo jak cholera.Wytrzymalamprzy swoim i wiem, ze zrobilam dobrze. On jest z zona, a ja niedlugo wychodze za maz. Poznalam wolnego, takiego jak ja faceta i jest nam o niebo lepiej niz bylo przedtem. Ja wiem, ta adrenalina, i wymykanie sie, zeby ktos nas razem nie widzial, tez bylo fajne ale spokojne spotkania i to, ze moge miec go przy sobie nie tylko na weeckend ale kazdego dna sa dla mnie najwazniejsze. Poszukaj samotnej kobiety. Bedziesz jeszcze szczesliwy. Pozdrawiam:)

Gość Tak w ogole to zainwestuj
w slownik ortograficzny autorze:D bo od bledow az sie roi :D

Gość Czekający*
tak czy tak, nikt nie odpowiedział mi na pytania w tym poście. jedna osoba, tylko. a ja nie chciałem pouczeń co robić czego nie. Tylko odpowiedzi na pytania. A błędy robiłem, robię i robić będę.

Gość czekająca ****
ponad trzy miesiące... i każdy dżwięk sms-a jest nadzieją i rozczarowaniem...

Gość a ja tam
podobnie . rozumiem cie autorze, postanowiłam , że zakończe tę znajomosć raz na zawsze , on ma żonę , a ja mam męża , tak dłużej być nie moze , on nie jest mi obojętny , pewnie coś do niego czuję , męczy mnie to strasznie , postanowiłam całkowicie usunac go ze swojego zycia , najlepiej nie mieć ze sobą wcale kontaktu , tak bedzie lepiej , to strasznie trudne , brakuje mi go ale trzeba to przeczekać , z czasem ... tęśknota moze minie