Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamać się można

Moja rodzina nie toleruje mojego faceta....

Polecane posty

Gość załamać się można
dziewczyny jestescie jeszcze?

Gość bojabojaboja
Też bym nie umiała tego tolerować na Twoim miejscu. Bo ok, facet nie ma obowiązku lubienia Twojej rodziny, ale jeśli mu na Tobie zależy, to nie powinien mieć w dupie tego, że Tobie to przeszkadza, że się odnosi do nich tak, a nie inaczej. Powiedz otwarcie, że masz tego dosyć, nie ma co czekać na cud, bo się nie wydarzy po kilku latach. Jak nic się nie zmieni, to go zostaw.

Gość załamać się można
ale ja juz z nim rozmawilam 100 razy na ten temet i nic to nie zmienia.To nie chodzi o to ze kogos nie lubi.To chodzi o to ze on sie zmienia w towarzystwie.

Gość ola..
nie, nie uciekaj od niego! pomysl sobie ty z jkichs powodow z nim jestes, kochasz go? jesli tak to pokaz mu ze ci na nim zalezy bo przypuszczalnie on przed toba udaje ze jest ok a zdaje sobie sprawe ze tworzy sztywna atmosfere ale z czegos to wynika! to moze miec jakis zwiazek z dziecinstwem, moze ma to po ojcu czy matce moze trzeba mu pomoca nie odrazu zostawiac bo pojawil sie problem

Gość Arnawi
"ludzie zaczeli mowic, ze to debil." to ja współczuję gościowi, że miał dziewczynę, która stwierdziła, że jej chłopak jest debilem, bo ludzie tak mówili. taki serial komediowy był kiedyś "co ludzie powiedzą". ekstra podejście. cóż, jeśli Ci to naprawdę przeszkadza i mimo rozmów nic się nie zmienia, to po prostu się z nim rozstań. nie ma co się męczyć. jeśli tyle czasu się nie zmienił, to już raczej tego nie zrobi. inną sprawą jest to, w jaki sposób odnosi się do swojej matki. jest takie powiedzenie "jak chłopak odnosi się do swojej matki, tak będzie się odnosił do swojej żony"- więc raczej na to bym uważała, bo sporo w tym powiedzeniu prawdy jest.