Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajdskhfg

jaK poznac nowych ludzi ??? nawiazac nowe znajomosci ???

Polecane posty

Gość kleopatra :D
właśnie, gdzie i kiedy? chętnie się przyłączę. a może jest ktoś z wawy?

Gość Kornelcia
W takim tempie to się spotkamy w przyszłym stuleciu ;) i nie szukajmy miastami, bo raczej ciężko.... wymyślmy jakiś termin i miejsce, niech się ludziska zjadą, raz się żyje, róbmy coś zamiast siedzieć i narzekać.

Gość ciekawycogoominęło
ja mam tak samo jak ty

Gość krwawy edward
ja tam konia wale i takie zycie chwale. Wyjdz na ulice wystaw siuraka moze sie jakas złapie

Gość ciekawycogoominęło
Jak myślicie iść w przyszłym roku do szkoły ?z powodów materialnych mam szanse tylko na zaoczną lub wieczorówkę cosinusa ,znacie jeszcze jakieś darmowe szkoły co zrobić żeby wbić się w jakiś punkt młodzieży gdzie jest dużo nastolatków?

Gość prawdepowiedziafszy
wątek się skończył

Gość Kornelcia
Nic się nie skończyło :P ja proponuję np kraków na miejsce spotkania, łatwo dojechać z każdego miasta. A co do miejsca z większą ilością osób to jest wiele opcji, szkoła przede wszystkim, ale poza tym można zapisać się na jakiś kurs tańca, jakieś treningi sportowe, sztuki walki, aerobik, jakiś kurs językowy, cokolwiek... gdzieś , gdzie są ludzie. Robić coś, ruszać się gdzieś, ja np poznałam fajną kumpelę w autobusie, zwyczajnie jechałam sobie, ktoś otworzył okno, zaczęło strasznie wiać i o tym zaczęłyśmy rozmawiać, a potem już poleciało :) okazało się, że mieszkamy w jednym mieście i teraz regularnie się spotykamy na pogaduchy. Naprawdę łatwo kogoś poznać, ale nie da się siedząc w domu. To kiedy widzimy się w krakowie???????

Gość swojcienka
chętnie przyłączę się do krakowskiego spotkania :) Ostatnio wszyscy ludzie jakoś się ode mnie odwrócili, nie mam z kim się spotykać. Jak już zacznę z kimś rozmawiać to idzie dobrze,ale właśnie nie potrafię inicjować kontaktu z obcymi ludźmi. Mam 19 lat i jestem z warszawy

Gość Kornelcia
Swojcienka - witaj kochana!! więcej chętnych niech się zgłosi, wszystko w naszych rękach!! Ja mam 20 lat z hakiem, kumpele ostatnio porodziły dzieci i lipa... nie mają czasu się szwędać... Miło będzie spotkać się kiedyś w krakowie i pogadać... tak po prostu :)

Gość swojcienka
a skąd właściwie jesteś? Jak z warszawy,to nawet tak po prostu możemy się spotkać. A co do Krakowa, to proponuję, aby ustalić jakiś termin (ja na przykład mam sporo wolnego,bo właśnie napisałam maturę). Tylko mam mało kasy i wolałabym nie zostawać na noc,więc można by się spotkać jakoś po południu na przykład? Możemy iść nad Wisłę i zrobić piknik (każdy przyniesie jakieś danie, ewentualne piwo zamaskowane w kartonach po sokach :))

Gość perfekcyjnie niedoskonała
To skoro większość tu ludzi czuje się samotna to zorganizujmy sobie impreze już ja widzę tą waszą imprezę, wszyscy siedzieli by milcząco przy paluszkach i wodzie mineralnej ze wzrokiem wbitym tępo w ścianę naprzeciwko :)

Gość Kornelcia
Pani perfekcyjnie niedoskonała ma chyba rozdwojenie jaźni... Najpierw pisze "zorganizujmy sobie imprezę" a potem "wasza impreza" ;/ no więc nasza impreza nie będzie tak wyglądać, spokojna głowa... Chodzi o to, żeby się spotkać, a co i jak to się zobaczy. Co do siedzenia nad wisłą, jasne, można i tak, albo w knajpie, a potem imprezka... :) ale jednak lepiej by było zostać na noc... albo impreza całonocna :) wtedy nocleg odpada :) to zbierajcie kasę, damy radę :)

Gość hdf
Chętnie bym sie przyłączyła, ale niestety nie mogę :(

Gość Bonhart332
Heh, i co z tą imprezką? Chętnie bym się przyłączył, ale widzę że temat dość mocno przygasł... A może jesteście już po? ;)

Gość Op
hej, no właśnie, pisać mi tu kiedy macie czas i nie marudzić :) Tylko pytanie czy możecie w tygodniu?? czy tylko weekendy wchodzą w grę?? w tygodniu jest więcej połączeń dojazdowych. A jeśli weekend to proponuje 25 sierpnia, pisać komu pasuje

Gość Bonhart332
A lokalizacja (Kraków) pozostaje bez zmian? Może gdzieś indziej?

Gość Op
Ale- jak napisano wyżej- do krakowa jest najwięcej połączeń i każdy jest w stanie dojechać. Więc niech zostanie kraków. tylko piszcie czy 25 sierpnia pasuje????????

Gość Bonhart332
Do Warszawy też jest sporo, ale ok, niech zostanie :) Wydaje mi się, że będę mógł, ale nie wiem jeszcze na 100 %

Gość Op
No to fajnie :) jeszcze niech reszta chętnych napisze, że mogą być 25 sierpnia w krakowie i jademy :)

Gość Bonhart332
Hmm, myślę że jednak ciężko będzie zorganizować to spotkanie... Aktywność w tym temacie jest ostatnio właściwie żadna, większość osób najwyraźniej straciła zainteresowanie tym wypadem. Chyba nic z tego nie będzie..

Gość Op
spokojnie, czasem mają opóźnienia w odpisywaniu, najwyżej termin się przesunie, ale do 25 jeszcze sporo czasu.

Gość Ja jestem chętny :p
Jeśli zbierze sie około 10 osób to jakoś dojade;)

Gość Damx
Własnie tez mam znikomą ilość kumpli a koleżanek to wogóle, a chciałbym nawiązać jakieś kontakty,jest może ktoś taki z częstochowy a naimprezkę się piszę tylko by trzeba to jakoś zorganizowac kto ma przyjechać i jakieś fotki podać między soba itd. kraków 25 sierpnia pasuje

Gość dfrrrggg
a mi 25 nie pasuje, moze cos na tyg

Gość extream4fun
proponuje zamiast krakowa-warszaw,chyba wiekszosc tu jest z tych okolic ,wiec bedzie latwiej.. :) :)

Gość agniecha 15 lat
no proste możesz iść na spacer do parku może tam kogoś poznasz albo na dyskotece......:)

Gość jareczek
i co byla ta impreza? :) bo moze ktos z wroclawia chetny? najpierw napijemy sie wodeczki pozniej przyjda dupeczki... albo odwrotnie

Gość mimiss
Nieśmiali, wbijać na gochat.in, można pogadać z innymi takimi osobami którym brakuje znajomych, ja np. mam profil http://gochat.in/Lilah Jakby co to zapraszam do rozmów:)

Gość anka321222
moze na gochat.in, ja juz tam poznalam wiele fajnych ludzi