Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja Sz.

Brak higieny w mezczyzny. Co zrobic ? Zmienic faceta?

Polecane posty

Gość Alicja Sz.

Mam cudownego faceta, wydawal mi sie idealem. Kocha mnie do szalenstwa. Jest wyksztalcony, inteligentny, kulturalny, zamozny, ma poczucie humoru, jest przystojny i zadbany (?). Rzecz w tym co zobaczylam ostatnio. Otoz moj facet dlubie w uszach i to wacha (!), dlubie w nosie i tez pozniej obwachuje palec, drapie sie po glowie i wacha palce. To jest obrzydliwe! Zaczynam go nienawidzic! Wczesniej tego nie robil. Dziewczyny, co mam zrobic? Mam mu to powiedziec? Ale jak? Jest mi strasznie wstyd. Wiem, ze to nie ja powinnam sie wstydzic ale jednak... Nie mieszkamy razem, czesto jednak spedzamy razem noce i coraz czesciej zauwazam jego niechlujstwo. Zauwazylam ze na przyklad mowi ze idzie sie wykapac po czym jak wchodze po nim pod prysznic to sciany sa suche a od niego czuc pot... Dodam ze w miejsceah intymnych jest wyjatkowo(?) czysty i pachnacy... Wiem, ze to zalosne ale co mam zrobic? To dojrzaly mezczyzna. Ma swoje nawyki czy w tym przypadku raczej ich brak... Szczerze, trafilam na "brudasa" i nic juz z niego nie bedzie? Jestesmy zareczeni, planujemy slub, chociaz teraz juz sama nie wiem czy tego chce...Dziewczyny, mialyscie takie przypadki?

Gość wacha czzy waha

Gość werer
Ile ty masz lat bo piszesz jak potluczona nastolatka ??

Gość ABCDfgffgfdgdfg
haha... no właśnie. :) Młoda jeszcze jesteś. Dłubanie w uszach, czy nosie to przecież nie brak higieny. Rozstań się z nim - bo dłubie w nosie i uszach. :)

Gość Alicja Sz.
Co ma do rzeczy ile mam lat? Nawet jesli bylabym "potluczona nastolatka" to jesli nie masz nic do powiedzenia, laskawie nie wypowiadaj sie. :)

Gość werer
Kretynka albo to prowokacja

Gość werer
jestes przewrazliwiona dziewczynka. A przynajmniej tak sie zachowujesz. Podlubal sobie w uchu i ty chcesz go zostawic mimo ze jestescie zareczeni. Glupia jestes czy cos ?

Gość Alicja Sz.
FRANKAZWARSZAWY - tez mi sie tak wydawalo. Do powyzszych - brak higieny i te dlubanie w np. uszach co chwile moze byc problemem, wierzcie mi. :)

Gość werer
A jak sie nie mysje i smierdzi troche to chyba mozna mu o tym powiedziec czy sie wstydzisz ?

Gość Realny Pan
Po ślubie będzie chodził w osranych gaciach i cuchnął na kilometr jak inni brudasy których znam

Gość jjjjjjjjjjjjj
prowokacja wkurza mnie to glopie slowo no jak ci sie iepodoba wymien go n alepszy model ale jak ma kase itp to pewnie znim bedziesz i bedziesz zbierac ponim pozniei skarpetki majtki i wrzucac zaniego dokosza no niektorzy sa flejtuchami

Gość Alicja Sz.
Nie jestem "kretynka". Gdyby podlubal od czasu do czasu gdziekolwiek nie byloby problemu!! On co chwile gdzies dlubie i to wacha! Jesli uwazasz to za normalne to wspolczuje twojemu otoczeniu ;)

Gość aquafresh76
A niech pierze i sprzata skarpetki po to jest.

Gość a ja cie rozumiem
mój facet kąpie się co 2-3 dni!codziennie mówi,że się mył,ale to jego mycie polega na wsadzeniu małego do zlewu i to tyle:(

Gość werer
Ale umiesz porozmawiac o tym czy szukasz kogos kto zrobi to za ciebie ?

Gość Alicja Sz.
werer - powiedzialam mu raz ze czuje od niego pot, on na to ze wiecej to sie nie powtorzy i... powtarza sie. :(

Gość werer
No to powiedz jeszcze raz.

Gość werer
A zreszta teraz o cos takiego nie problem. Wejdziesz do nagrzanego samochodu i juz sie pocisz.

Gość Alicja Sz.
a ja cie rozumiem - zwracalas uwage swojemu mezczynie ?

Gość kikoo
wiesz, moze jak zauwazysz takie zachowanie (to obwachiwanie) klepnij go po dloni i powiedz: ojej co ty wyprawiasz??? z tkaim oburzeniem.. a potem zrob to jeszcze ze 2-3 razy. mzoe zrozumie ze to widac.. a co do kapieli to moze prysznice bierzcie razem? ;) albo tez mu zwroc uwage, ja mojemu nei wstydze sie zwrocic uwagi w niektorych przypadkach (ze np nie zamyka deski od sedesu albo rozrzuca skarpetki kolo lozka...)

Gość Alicja Sz.
werer - to nie chodzi o pocenie sie tylko o brak higieny, tj, nie mycie sie np. pzred pojsciem do lozka. On odkreca wode pod prysznicem ale... sam sie nie myje! Robi to zebym ja myslala ze on sie wykapal.

Gość werer
No dobra to porozmawiaj z nim o tym. Nawet kilka razy zwracaj mu uwage. Raz mu powiedziales i zastanawiasz sie czy sie z nim rozstac. Przeciez to kompletne kretynstwo. Zreszta slyszalem ze wiekszosc Polakow nie myje sie codziennie. Taka jest prawda niestety :D Chyba w telewizji o tym mowili.

Gość Alicja Sz.
kikoo - dobry pomysl, sprobuje :)

Gość werer
I tak naprawde to kazy mezczyzna to balaganiarz :) To juz taka nasza cecha.

Gość Alicja Sz.
werer - cholernie ciezko zwrocic uwage komus ze od niego smierdzi. albo moze ja jestem jakas wydelikacona ;) ktos inny powiedzialby konkretnie. Musze chyba w koncu sie przelamac, bo nie da sie tak zyc. A co do nie myjacych sie Polakow to ja podziekuje ;) wole nie znac takich.

Gość Alicja Sz.
werer balaganiarstwo jest urocze ale wachanie tego co wyciagnie sie z ucha to juz niekoniecznie. Poza tym zyje troche lat na tym swiecie i taki "okaz" trafil mi sie pierwszy raz. Gdyby nie byl takim madrym i cieplym facetem juz dawno bym go... ;)

Gość a ja cie rozumiem
Alicjo ja mu mówię o tym codziennie,ale on jest starszy:(i ma swoje za uszami.Takich ludzi nic nie zmieni,nawet miłość do drugiej osoby niestety:(

Gość werer
Przeciez nie musisz mu od razu ostro wygarniac. To sa fakty Polacy nie myja sie codziennie i nie sa to jakies wyjatki :)

Gość werer
Dobra zostaw go bo smiedzial potem. Czy to nie glupie troche ? :classic_cool: