Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syllwiaaa

Czy wierzyć jasnowidzom,wróżbitom itp???

Polecane posty

Gość gość
Do Muska A u jakich wróżek byłaś ? Opisz coś więcej . Skąd jesteś ? Ja z Poznania i szukam jasnowidza /wróżkę sprawdzoną , ale który przepowiada bezpośrednio , a nie przez internet . Amelia

Gość gość
Oczywiście, ze nie wierzyć. Po co babrać się w jakieś praktyki powiązane z okultyzmem i innym badziewiem.

Gość gość
Kiedyś znałam w Poznaniu jasnowidza , który potrafił przepowiedzieć wszystko bezbłędnie , ale niestety już zmarł. Szukam kogoś takiego w Wielkopolsce , macie jakieś namiary ?

Gość gość
Czy ktoś był u wróżki w Poznaniu gdzieś w terenie Miłostowa Antoninka ? Podobno tam jest dobra wróżka , ale szukam namiarów konkretnych .

Gość gość
Czy ktoś był na ul. Bolesławy w Poznaniu ? Tam jest tarot czy zwykłe karty ?

Gość gość
Ci którzy potrafią naprawdę przepowiadać najczęściej nigdzie się nie reklamują , bo nie muszą . Ludzie zadowoleni sami znajomym polecają . W Poznaniu była taka p. HALINA z Deptaka , " drzwi się nie zamykały " taki ruch był , ale niestety już nie żyje . Szukam kogoś takiego w Poznaniu. Pozdrawiam.

Gość gość
Syllwiaaa napiszę z autopsji, bo sama zajmuję się tarotem. Zawsze kiedy wróżyłam mojej przyjaciółce, wychodziło, że nie będzie ze swoim partnerem. Ona w to też nie wierzyła i nie wyobrażała sobie życia bez tej osoby. Niestety po wielu latach sama zakończyła ten związek bo miłość się wypaliła. Teraz jest z inną osobą szczęśliwa. Co chcę napisać, karty pokazują pewne tendencje, pewną drogę życiową, kierunek z którymi w danej chwili możemy się nie zgadzać. Natomiast nie wiemy jak będziemy żyć za rok dwa czy więcej.