Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robusia

Szarpnełam sie dziś na Perfumy w DUglasie za 200 zł

Polecane posty

Gość a jaki to zapach
robusia, trzeba bylo sie uczyc w szkole, to by cie teraz bylo stac na normalne perfumy.. a tak to wioche robisz, ze kupilas cos za 200 zł... zenada

Gość robusia
BLABIK-ulżyło ci to idź spać

Gość a jaki to zapach
A co sądzicie o zapachu Armani Code?

Gość w doopie mam takie perfumy
Niezły;)

Armani Code -Tylko w oryginale :) Robusia dawaj te nazwę perfum co poszukujesz , póki mam kompa otwartego;)

Gość robusia
Zdziwisz się uczyłam się i nadal się kształcę,ale nie będe kupować drogich perfum tylko dlatego ze inni je chwalą albo musze takie mieć bo jak się ma trzeba byc kimś ,a później stoi to w łazience i spryskasz sie tym bo kupiłaś i niech wszyscy wiedzą że to tyle kosztowało.To nic że połowa ludzi mówi że smierdzą choć kosztowały 500 zł.Ja moge wydać i te 500 zł na zapach bylebym go używała,dobrze na mnie leżał i był naprawdę sexowny i miły dla wielu nosków.Jesli byłoby inaczej i choć jedna osoba powie mi że ten zapach śmierdzi lub wcale nie jest ładny,to on dla mnie juz nie istnieje.

Gość rrrrrewewdsw
robusia-dawaj ta nazwe-ja tez czekam :D

Gość a jaki to zapach
to po co napisałaś w temacie ze kosztowały 200 zł? moglas napisac, ze kupilas perfumy o ladnym zapachu.. a tak to wszyscy mysla, ze po raz pierwszy w zyciu trzymalas w rece banknot 200zł :D

Gość robusia
Sorry za błedy,jak się szybko pisze to czasem coś się chlapnie Armani Code-ładne ale nie powalające

brzydula chce ten zapach powąchać bo słyszałam o nim tak wiele a nigdzie nie mogę znaleźć;/ a ciuchy tej firmy kocham:) na allegro widziałam tylko:(

Gość a jaki to zapach
ja na codzien uzywam coco mademoiselle, ale dostalam od mamy armani code.. jak sie nimi spryskalam to moj facet po prostu nie mogl sie ode mnie odkleic ;)

Gość robusia
A JAKI TO ZAPACH--------Napisałam że się szarpnełam ,bo ten zakup był spontaniczny i wydawało mi się że będę żałować,a tu słodka niespodzianka....i tyle

Gość Lovely2
A co sadzicie o perfumach Sarah Jessica Parker *Lovely* ? Moim zdaniem sa odlotowe, takie nowoczesne, wielkomiejskie, prowokujace, SUPER!!!

Gość robusia
Widzicie jak czytam coś takiego "a ciuchy tej firmy uwielbiam" to od razu kojarzy mi sie to ze zaslepiona osobą która kupi wszystko co ma w nazwie np.Armanii,to snobizm i chęć pokazania sie ile to ja mam kasy,niech wszyscy patrzą.Głupie

Gość robusia
Kupiłam sobie kiedys T-shirt od Armaniego.oryg.Po pierwszym praniu porażka.Gdzie jakość idąca za nazwą moja droga.T-shirt był kupiony żeby nie było w oryg.sklepie we Włoszech

ja tyle o nim słyszałam i mam ochotę na niego jednak pierwsze muszę powąchać a w żadnej perfumerii nie ma:( jeszcze w następną niedziele skocze na żyda może tam znajdę. na allegro są poza alle nigdzie nawet w perfumeriach internetowych nie ma;/ mój pierwszy guuci me różowy:)

blablik czy jak ci tam spać ! W podskokach - nie interesuje temat - WYPAD!!!!!!!! Brzydula --> niestety nie wyczaiłam :(

Gość robusia
blablik-nie podoba ci się to po co tu siedzisz????Pytam????

Gość rrrrrewewdsw
i znow sie zaczyna obrzucanie blotem. autorko, to ze ktos lubi ciuchy danej firmy to niekoniecznie snobizm a po prostu postawienie na dobra jakosc. Ubrania dobrych firm niekoniecznie maja napisy w poprzek klatki piersiowej :) Ja ostatnio szarpnelam sie na spodnice za 56 funtow i nikt nie musi wiedziec jakiej firmy byla, 3 razy wracalam do sklepu az w koncu z nia wyszlam. Jesli wroce do tej firmy to nie po to zeby sie chwalic metka(ktorej nie widac przeciez) tylko po elegancki styl ubran.

kochana kookai.... uwielbiam ich ciuchy i wiem że są niespotykane rzadkie oryginalne i do tego świetnej jakości mam ich masę. co do kasy to nie zbyt bo kupuje je nie drogo bo z outletu:P za 40 zl hehehehe wiec sie zastanów co mówisz.

Gość robusia
BRZYDULA. Ja niedawno widziałam w sklepie te perfumki KOLOR ŻÓŁTY.Jak będą jeszcze to dam tu na topiku znać pod tym nickiem a tytułem KOKAI.

Gość Lovely2
blablik -monika to znowu ty stara ruro? znam taka jedna pyskata babe hehehe

rrrrrewewdsw - TO prawda.Widzę jakość ubrań córki przywożonych z UK. Cóż drogie ale naprawdę eleganckie i odpicowane....nie wymieniam marki bo to jest tak jak pisze rrrrrewewdsw ! I nie tylko perfumy, czy "szmaty" ale zwykłe kosmetyki:o Sporo przez neta kupuje:)

idę bo to głupie szaleje

Gość robusia
Na temat ciuchów firmy KOKAI nie będę się wypowiadać,choć mam jedną bluzkę z tej firmy,leży bo ją dostałam dawno i juz nie jest na czasie.Co do jakości ubrań idących za marką to poprostu powiem wam że nie wiecie o czym mówicie !!!!Pod znaną marką sprzeda się nawet b.złej jakości rzecz.

Gość a jaki to zapach
moim zdaniem wazne jest zeby umiem ocenic jakość czegoś.. bo owszem.. jesli kupuję kurtkę narciarską z Gore-Tex choćby nawet za parę tysięcy złotych, to wiem, że ona mi posłuży wiele lat i ten zakup się zwróci.. ale w momencie jeśli kupuję zwykly sweterek czy t-shirt, to tak naprawdę nie ma znaczenia czy on będzie z reserved czy od armaniego, bo po 15 praniach oba będą wyglądały tak samo ;)