Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robusia

Szarpnełam sie dziś na Perfumy w DUglasie za 200 zł

Polecane posty

Gość robusia
Jak nie używasz i leżą to ,odstąp mi za darmo po co masz je mieć w dupie.Wiem że każdy ma inny gust,ale po co zaraz takie chamstwo

Gość rrrrrewewdsw
robusia-ja mieszkam w UK i czasami mi sie zdarza szarpnac na perfumy, tyle ze pozniej zwykle szukam takich samych na ebay-oryginalow, ale tanszych. Ostatnio tak mnie podkusilo i wydalam 70 funtow na Vera Wang, ale nie zaluje. Zreszta w PL jak widze ceny niestety nie sa prostym przelozeniem funta na zlotowke.

Gość podaj swoje wymiary w biuście
w doopie - na każdym perfumy rozwijają się inaczej; na mnie akurat EP od E. Lauder są nietrwałe, owocowo-egzotyczno-kwiatowe, trochę banalne i zdecydowanie nie moje, ale może na autorce wonieją zdecydowanie lepiej :) zresztą pierwsze zetknięcie z jakimikolwiek lepsiejszymi perfumami to zwykle fajne uczucie, nie obrzydzaj jej perfumiarskiego świata :)

Gość robusia
Mi pasują( anie spasowały } pasuje mężowi córce też się podobają i to mi wystarczy.Nie jest to prowokacja,tyko jak się na codzień no nie wydaje tak odrazu 2 stów na perfumy to trochę człowiek się gryzie czy dobrze zrobił

Gość ksjbsff
Ludzie są chamscy, bo się z Ciebie śmieją, szczególnie po przeczytaniu tego zdania : Nazwę zdradziłam i jutro połowa z was poleci go kupić,a kupi napewno jak powącha.Nie róbcie mi tego !!! - myślenie, że inni ludzie nie mają własnego rozumu i kupują coś tylko dlatego, że Tobie się podoba ten zapach jest co najmniej dziwne... , żeby nie powiedzieć żenujące...

Gość rrrrrewewdsw
ech, kobiety-babeczka sie cieszy, ze wreszcie znalazla swoj zapach a wy tak na nia :)

Gość robusia
W dUPIE MAM.....no to trochę przepłaciłam ,trudno widzę że tu sa tańsze,dzięki wielkieza linka

Gość robusia
To miałobyć do autorki W DOOPIE MAM.:)

Gość w doopie mam takie perfumy
na drugi raz najpierw w necie poszukaj ;) szkoda przepłacać :)

Gość jnsldn
Ja tam nie ufałabym perfumom z internetu.. Wolę dać więcej, ale kupić w drogerii i mieć pewność, że są oryginalne..

Gość robusia
Nie może przesadziłam z tym że polecicie i kupicie sorry.Tylko nie rozumiem czemu często fajne zapachy są w seriach limitowanych i szybko znikają,jak sprzedaz jest dobra?

Gość podaj swoje wymiary w biuście
bo inne są fajniejsze :P badziej uniwersalne, ponadczasowe... mój ukochany shalimar został stworzony w latach 20-stych ubiegłego stulecia, a w ogóle nie trąci jeszcze myszką :) ach... ❤️

Gość rrrrrewewdsw
bardzo tanie perfumy na tej stronce az dziw. Np XS Paco Rabanne 132 zl a w UK 34 funty zwykle w normalnym sklepie. Az podejrzanie niskie te ceny.

Gość rrrrrewewdsw
juz przyzwyczailam sie do zakupow prawie wylacznie przez internet, w PL to az takiego zaufania nie mam, ale kto wie-ta stronka z perfumami ma duzo pozytywnych komentarzy

Gość robusia
shalimar,ma moja kożanka są tajemnicze nie powiem,ale faktycznie każdy ma inny gust,bo jak przychodzi nimi spryskana do pracy to kilka razy usłyszała,przykre opinie.Że śmierdzą okropnie,powiem że mnie się nie podobają są duszące.

Gość a jaki to zapach
Coco chanel mademoisel to perfumy numer jeden na swiecie! nigdy ich nie zmienie

Gość robusia
Ona sama twierdzi że głowa ją trochę boli po nich no ale to są perfumy z klasą.Nie wiem ,jak ktoś tak podchodzi do tego to porażka.Perfumy muszą pasować nam i otoczeniu,tak myślę.

no moje też :-P Ale chcę wiedzieć ile oryginał PERFUM (nie wody toaletowej) kosztuje w UK....Ostatnio dostałam od córki i są wyborne a kupione u nas są do kitu :o Na tej stronce co podałam nie ma ceny :(

Gość robusia
Coco chanel mademoisel,mnie się zupełnie nie podobają,z tego co zaóważyłam wielu facetów ich nie cierpi.No ale może na tobie pieknie leżą,

Gość rrrrrewewdsw
do " w doopie..."-patrze i widzialam na ebay-za £55, ale poszly za £43,bo bylo "buy now or best offer"-te 7.5 ml. Co do tej samej wody perfumowanej 100 ml w domu towarowym debenhams- £70.

Gość a jaki to zapach
Coco chanel mademoisel,mnie się zupełnie nie podobają,z tego co zaóważyłam wielu facetów ich nie cierpi.No ale może na tobie pieknie leżą, co za żenująca wyopowiedź... 99% facetów i tak nie odróżnia zapachu perfum :|

Dzięki;) ---->rrrrrewewdsw

Gość rrrrrewewdsw
do "w doopie..."-jak patrze to "normalna" cena £70 za te "maluszki", ale ebay zbija to jak widzisz. Teraz jakies widzialam za £49.99. Sama sie zastanawiam czasami skad one sie na tym ebayu biora :)

Gość a jaki to zapach
w doopie mam takie perfumy: ja kupowałam ostatnio wodę perfumowaną coco chanel mademoisel 100ml za około 100 euro... i faktycznie jest mega różnica bo trzymają się na następny dzień.. a jak kupowałam tu w Polsce to po paru godzinach nie było nic czuć (chociaz to tez byla woda perfumowana a nie woda toaletowa)

Gość robusia
I nie jestem takim laikiem do końca w sprawie perfum,bo uwielbiam je i mogłabym kupować codziennie gdyby mnie było stać.Mam b.duzy zbiór miniatur z wieloma miszowcami.Kupowałam te miniaturki woniałam,próbowałam i z 42 jakie mam 2-wie tylko dwie są naprawdę śliczne.A jedna z nich powalająca ale nigdzie ich nie mozna juz kupić niestety,są wycofane od dawna.Przejrzałam wszystkie e-baye,i inne strony nie ma.

pisz - poszukamy;)