Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakkk

Studia-ekonomika i zarządzanie przedsiębiorstwem jak wyglądaja od wewnetrznej st

Polecane posty

Gość oj..oj..ojjjoj
nie mówię że rodzinę można wyżywić ale 500 zł nie chodzi piechotą. A może ma nadzianych rodziców. Co się martwisz?? Poleć jej jakiś kierunek , niech studiuje to co lubi , nic na siłę. Na olimpiady jeździła to ma predyspozycje to ekonomicznych studiów.

Gość oj..oj..ojjjoj
no właśnie :)

jesli chodzi o mnie to ide na studia zaoczne i mam zamiar sama sie utrzymywac ;p wiec nie wiem w czym problem (malakkkk)

Chodziło mi o pania od studiow budowlanych ;p juz zglupiałam do kogo byly te pretensje . aanulla gratulacje (suwaczek)

oj boze ludiska nie wiem o co wam cj=hodzi o jake stypendium przeciez pracuje i sama jestem w stanie sie utzrymac na studiach w innym przypadku by sie nie decydowala zreszta spokojnie to temat o doradzaniu studiów od wewnątrz i ja swoje zdanie napisalam i propozycje

Gość oj..oj..ojjjoj
właściwieto sama już nie wiem komu się rozchodzi i o co? Ja odpowiadam zawsze na pytania autorki . Więc nie wiem w czym problem :)

powiedzmy ze zadnego problemu nie bylo ;p bo sama juz sie pogubiłam . kazdy ma swoje zdanie i powinno sie je szanowac, p.s. ja jestem autorką wrocilam tylko na swoj nick:)

Dzieki bardzo za wypowiedzi ja chyba zmykam juz bo ciagle pokazuja mi sie plamy przed oczami choroba mnie rozklada wszystko boli i czuje sie slabo ogolnie :(

cukiereczek dzieki i teraz to nie rada dla ciebie a jesli chodzi o rodzicow to i w wieku 19 lat jak zaczynalam studia potrafilam sobie poradizc i utzrymywac sama ( pracowalam w pizzeri) wiec rodzice za duzo na mnie nie wydawali wiec jak sie chce to mozna i jak sie chce to sie idzie i na drogie studia takie moje doswaidczenie ale nie mowie ze kazdy tak musi pozdrawiam