Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia_Prawdziwa feministka

Feminizm.

Polecane posty

Gość ja facet
Na co komu feministki?

A co za problem? Jak kobiety chcą to będą kopać rowy i to tylko ich sprawa :O Co Ci do tego? Gdyby nie feministki to siedziałabyś w domu i całymi dniami szyła , nie pracowałabyś i nie nosiła spodni :O

Gość FACETo
gdyby twój tatuś nie spuścił sie na buta i nie kopnął twojej matki w dupe to byś się nawet nie urodziła-tempa maso NARA lachociągi

Gość zalosne babiszony

Gość ja facet
mężczyzna jest potrzebny do przyjemności, rozmnażania się i zarabiania. Feministki potrzebne są tylko same sobie. Ok. "dzięki" feministkom powstała pewna liczba nieszczęśliwych singielek, kobiet bezrobotnych i dyskryminowanych w pracy.

Gość idioci zamknieci w szafie
tylko mysla ze feministki to singielki ktorych nikt nie chce;/ kobiety feministki kocham was za to ze jestescie :) narośl jak twoje cisnienie???????????:D

buahahahaha a tak poważnie to feministki (zreszta tak samo jak ruchy gejowskie) robia dobrą robote w tym ciemnogrodzie, np. walczą o legalna aborcje i edukacje seksualną (nie mylić z wychowaniem do zycia w rodzinie:P)

\" mężczyzna jest potrzebny do przyjemności, rozmnażania się i zarabiania. \" hahahah wiekszej glupoty nie slyszalam, takie rzeczy to tylko samczyk potrafi wymyslic !!! kruszynko co do przyjemnosci - to same ja potrafimy sobie dac i wy nam do tego nei potrzebni jesli mowa o rozmnazaniu - coraz wiecej kobiet nie chce tego czynic !! a co do zarabiania - jestesmy samowystarczalne i mądrzejsze od was samczykow maluczkich !!!! :) :)

no właśnie, z tym rozmnażaniem to święta prawda,po co to komu,kase też same trzepiemy.no ale z tą przyjemnością to sie już nie zgodze.przynajmniej ja bym nie umiała żyć bez fiuta że sie tak brzydko wyraże

0/10 No jeśli osoby piszące w tym topidle to feministki.. nic dziwnego że nimi zostały. Z tą nienawiścią do płci przeciwnej to tylko to zostaje. :P

albo kupie jakieś porządniejsze bo tamte to taki badziew z futerkiem był:D a tak wogóle to ja uwielbiam mężczyzn:D tylko zdaje sobie sprawe z tego jakie to ograniczone ciołki i betony:D

ja tylko lubie jak znajadzie sie jakis okaz to popatrzec...a tak to precz z tym wszystkim, bo to tylko klopoty, stracone nerwy i wszystko co najgorsze !! jak patrze na te kobiety co sie z nimi szarpią, to mi ich szkoda !! pogonilyby w las i mialy swiety spokoj :D !!!!