Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaa sobiee jednaa

chcę być ładna!

Polecane posty

Gość takaa sobiee jednaa

tak brzydka się czuję. wcale nie jestem jakoś wyjątkowo mało urodziwa, ale czuję się brzydka na tle dzisiejszych zadbanych dziewczyn. co mam zrabić.........

Gość po_pierwsze
pokaż fotkę

Gość włóż głowę w kibel

Gość tolerancyjna_zakochana
napisz na gg 9931125 poradze ci co i jak:) zawsze sie da zrobic z kogos super laske:)

Gość takaa sobiee jednaa
wstydze sie pokazac zdjecie :( ze mnie na da sie zrobic super laski. zrob co chcesz a ja to i tak zepsuje bo mam 'to cos' co wszystko psuje i sprawia ze nigdy nie wygladam atrakcyjnie. nie wiem co to jest........

przecież i tak cię nie znam, a fotki nikomu nie pokażę, nie rozpowszechnię... mozesz mi zaufać :) prześlij na maila :) nataa_14@tlen.pl

Gość po_pierwsze
eee tam, pokaż fotkę bo nie ma się czego wstydzić

Gość cos konkretniej podaj
waga wzrost wymiary co uwazasz ze powinnas zmienic?

\"cos konkretniej podaj waga wzrost wymiary co uwazasz ze powinnas zmienic?\" długość nosa, odległość między okiem a ustami, ilość włosków na brwiach :o

Gość ponce
najlepiej zmienic wzrost :P

Gość viki//////
nie opowiadaj każda kobieta jest ładna jasne że jest tak, ze mamy gorszy dzień i w ogóle nic się nie chce ale jak się ładnie ubierzesz to na pewno zmienia Ci się samopoczucie.

Gość no cukierasek zablysnales
jak ma kompleksy to chyba lepiej wiedziec z ktorymi partiami ciala

Gość Wielorybka na plaży
Jesteś ładna :classic_cool: Ponoć wszystkie kobiety są piękne... czasem tylko wina brak ;-)

Gość takaa sobiee jednaa
nie jestem brzydka. napisalam to. tylko czuje sie brzydka. nie mam czegos takiego w sobie, tego blysku w oku. niektorzy zaloza byle co sa nieuczesani i wygladaja pieknie. a ja nawet jak sie postaram to jakos nikogo nie zachwycam. moze to brak pewnosci siebie... nie wiem. mam zapalenie mieszkow wlosowych - krosty na nogach, rozstepy chociaz jestem szczupla! 50 kg 162 cm. mam wasik, wagry, rzadkie brwi, slabe wlosy, a zawsze marzyly mi sa takie piekne dlugie, za duzy brzuch i na nim tez takie male denerwujace wloski. mnostwo mam kompleksow i wad ktore moglabym wymieniac, ale wiem ze nikt nie jest idealny. nie jedna atrakcyjna gwiazda moglaby nam podac dluga liste swoich niedostatkow. ale kiedy ma sie cos w sobie i tak wyglada sie dobrze. nie wiem zupelnie o co chodzi. czy taka mam nature? czy chodzi o charakter, brak wiary w siebie, moze nie czuje sie dobrze sama ze soba wiec nie moge sie podobac?... a moze rzeczywiscie powinnam cos ze soba zrobic. wiele razy postanawialam, ze porzadnie zajme sie pielegnacja. peelingi, makijaz, dobre kosmetyki, ubranie, fryzura. jednak nigdy dlugo to nie trwalo. po prostu kiedy mam cos dla siebie zrobic mysle sobie, ze to nie ma sensu i tak nic mi nie pomoze. teraz tez moglabym odejsc od komputera i cos zrobic... nie wiem wydepilowac nogi, cokolwiek. ale nie widze sensu.

Gość takaa sobiee jednaa
jestem w zwiazku z cudownym chlopakiem od 1,5 roku. zanim sie w nim zakochalam czulam sie mniej wiecej tak jak teraz. przez pierwsze 2-3 miesiace zwiazku czulam sie pieknie, kobieco, dbalam o siebie, sprawialo mi to radosc. ale to minelo...

Gość zapalenie mieszkow
wlosowych jest zmudne ale da sie podleczyc ,wagry te,z ,brwi zagescisz transparentem,a wlosy no to bys musiala pokazac ,daj fote z zamazana twarze jak sie wstydzisz to zobaczy sie co sie da poprawic

Gość viki//////
zawsze można coś zrobić włosy można sobie przedłużyć.

Gość Paulaa-a7
problem siedzi w twojej glowie, jesli czujesz sie brzydka i za taka sie uwazasz to inni tez cie tak odbieraja, sama sobie utrudniasz zycie, znam to mialam tak samo...trzeba sie ogarnac dziewczyno, potrzebujesz innego nastawienia...przychylnego do siebie samej:)

Gość takaa sobiee jednaa
no i co sie stalo ze zmienilas zdanie na swoj temat? ja juz sie cieszylam kiedy zmienilam sie przy chlopaku, ale to minelo...

Gość Paulaa-a7
kiedy przeczytalam twoja wypowiedz to jakbym czytala o sobie pare lat temu... to sie nazywa niska samoocena a to wszystka jest kwestia wychowania, srodowiska i wielu innych czynnikow, a najlepsze jest to ze chociaz mi nie uwierzysz to w rzeczywistosci jestes dwa razy lepsza osoba niz uwazasz. skad jestes?

Gość Paulaa-a7
kochana to jest temat na dluzsza rozmowe i lepiej nie w miejscu publicznym.... jesli chcesz lap mail kolli87@o2.pl i sie odezwij, moge ci powiedziec jak ja sobie z tym poradzilam, jest ciezko naprawde ale da sie:)

Gość zapalenie mieszkow
cos zle wkleilas u mnie wychodzi ze strona nie istnieje

Gość takaa sobiee jednaa
krosty na nogach znikna okresowo - jak sie opale na wagry nie znam sposobu. niestety tak jest z wiakszoscia tych wad ze usunac sie nie da. ewentualnie nieco zatuszowac. dziekuje za to ze chcecie pomoc :)

To przełam się najpierw psychicznie, a potem po prostu zadbaj o siebie! :)