Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaa sobiee jednaa

chcę być ładna!

Polecane posty

Gość zapalenie mieszkow
wiesz co faceci sa wzrokowcami ale znam panne co ja uwazam ze jest delikatnie mowiac wulgarna z urody,dziury po krostach moglabys szpachla wyrownywac a wlosy ma jak spalony stog siana ,a faceci sie za nia uganiaja ,wiec wydaje mi sie ze wyglad to jedno a kwestia zachowania i charakteru to drugie ,oni nie widzza az tylu szczegolow jak nam sie wydaje ,popatrz na dode łapy jak przekupa ,brak talii itp, a leca na nia jak glupi, widza tylko ogolny efekt,wiec ty tez mozesz robic wrazenie tylko najpierw uwierz w siebie

Gość takaa sobiee jednaa
nawet nie umiem wkleic zdjecia ;/

Gość Paulaa-a7
ja tez nie umiem nie ma co sie martwic:) jedne ulomnosci sa zastapione innymi talentami:) za duzo sie przejmujesz, nie mozna byc idealnym chociaz wiem ze bardzo bys chciala zeby wszystko gralo jak nalezy...:)

Gość takaa sobiee jednaa
napisalam do Ciebie Paula chociaz nie wiem czy to ma sens

Gość takaa sobiee jednaa
najbardziej nie otrafie zrozumiec tego ze moj chlopak nie dowartosciowuje mnie. kiedy prawi mi komplementy ajks podswiadomie odbieram t jako takie gadanie - bo tak sie mowi dziewczynie, nie czuje ze sie mna zachwyca. a jak mu sie zdazy zazartowac na temat mogo wygladu to mam to juz wryte w pamiec i odbieram powaznie, kolejny powod zeby miec siebie za pasztet...

Gość ja tez jestem brzydka
ale sie nie pzrejmuje i faceci tego nie widza i chyba o to chodzi,jak bedziesz pewna siebie to inaczej sie ruszasz inaczej zachowujesz

Gość Paulaa-a7
juz tworze historie na mailu :) nie proponuje tylko opowiesci ale i wsparcie calkowite:) mi sporo pomoglo ze ktos byl przy mnie i mi pokazal jak sie zachowuje i co tym niszcze