Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nika92

Czemu nie mam okresu??!!

Polecane posty

17 dni temu kochałam się z chlopakiem. byla prezerwatywa i byl to stosunek przerwany a nawet nie wiem czy mozna nazwac to stosunkiem bo trwało to pare chwil...ale nie wtym problem...ponad tydzien temu powinnam dostac okresu mam go co 32 dni. i do tej pory nie mam... obliczylam ze nie mialam wtedy dni plodnych i nie mam zadnych objawow ciazy, czuje sie normalnie... boje sie i to bardzo ze moglabym byc w ciazy... caly czas sie tym stresuje i martwie... mam 17 lat...

oblicznie owulacji nic nie da, szczególnie a tak młodym wieku. może to zwykłe zaburzenie wywołane stresem albo czymś innym ;)

Gość fatamorgana123
może to stres?Trudno w tak młodym wieku określić bardzo dokładnie kiedy ma się dni płodne

możesz sobie zrobić tes ciążowy, póżniej bedziesz spokojna to okres sam przyjdzie :)

miałam podobną sytuacje... ale wyszłam jednego dnia z kupelami drugiego (pod rząd) zapomniałam o wszystkim i sam przyszedł...

domyslam sie ze to przez stres bo nawet kolezanki mnie tak pocieszaja... ale poczekam jeszcze troche jak nie dostane okresu to pojde do lekarza....:( chociaz bardzo sie boje co mi powie. rok temu jedna z moich kolezanek po stosunku nie miala miesiaczki 3 miesiace...az wkoncu dostala;]

Gość nie OKRESU dostałaś
tylko okres :)