Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenka288

Temperatura przed okresem

Polecane posty

Gość Milenka288

Słyszałam ze temperatura powinna spaść przed okresem...Mi nigdy nie spada...spada mi dopiero tak w piątym dniu okresu (cała miesiączka trwa 7 dni) Czy to normalne czy nie bardzo??? Jesli nie to dlaczego tak mam?

Gość Milenka288
No powiedzcie jak to jest u was

Gość Milenka288
jest tu ktos??

Gość Milenka288
czemu nikt nie moze mi pomoc??

Gość jednym spada
przed okresem innym w czsie okresu...jest to zupełnie normalne

Gość Milenka288
no ale jak sie czyta np pierwsze objawy ciazy czy cos, to pisze ze jesli w dniu spodziewanego okresu nadal sie ma podwyzszona temperature to mozna podejrzewac ciaze. No to chyba temperatura powinna spasc przed okresem. I jak czytalam kiedys no to wszedzie tak własnie pisze.

Gość Milenka288
Widzę, ze moje pytanie jest dla was wyjatkowo nieatrakcyjne hmm no cóż...moze gdybym zaczeła temat "zaczynam starania cd " to byscie mi odpisały!! Kiedys zaczne starania ale na razie chcialam wyjasnic jak to jest z ta temperatura. Niestety nie moge na was liczyc...żegnam. Wy tez nie liczcie na moja pomoc (a wiele razy sie udzielałam pod róznymi nickami)

Gość nie przejmuj się ile razy
ja prosiłam o pomoc to też nikogo nie interesowało, nawet nie probował odpowiedzieć, a sama zawsze cierpiliwie tłumaczę innym. No cóż tu wolą zjeżdzać za pytania typu "czy mogę być w ciąży?" a co do twojego pytania, temperatura ani trochę ci nie spada? może jest spadek choć trochę? albo masz podwyższoną przez infekcję? bo w sumie powinna spaść, by wystąpił okres to musi spaść progesteron odpowiedzialny za podwyższoną temperaturę.

Gość tera31
czy jest tu milenka288?