Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana anna.....

jak szybko pozbyć się wielkiego pryszcza?

Polecane posty

Gość zalamana anna.....

na brodzie wyskoczyło mi coś....nie wiem co to...wielka boląca czerwona kula podskórna. próbowałam to wydusić ale ani rusz. wyglada jeszcze gorzej. w sobote mam swój slub i MUSZE sie tego pozbyc:( macie jakies rady?? czy moze szybciej pomoze mi kosmetyczka?? jestem zalamana:( to cos jest po prostu ogromne...

umyj porządnie łapki i buzie, nasącz wacik kosmetyczny czymś dezynfekującym i wyciśnij :) potem przytrzymuj jeszcze wacikiem żeby ślad zmniejszyc

ale najlepiej to pcozekaj z tym wyciskaniem aż on "wyjdzie" na skórę... bo wyciskanie podskórnego to katorga... wiecej krzywdy nniż pożytku jak masz czas to leć do dermatologa i poproś żeby Ci przpisał davercin w żelu 2,5% - to taki żel na wypryski własnie... mi bardzo pomaga- 2 dni stosowania i buzia jak u niemowlaka

Gość zalamana anna.....
nie no nie mogłam wytrzymać...meczyłam go meczyłam i wycisnełam. aahh fuj:( teraz musze wiec tylko znalezc sposób zeby w 4 dni zeszła mi z brody wielka, czerwona spuchnięta rana....jakie rady tym razem?:(

Gość zalamana anna.....
dzieki pistacja..wypróbuje wszytskiego!!! a jakis tonik albo inne rzeczy do twarzy które moge kupić...polecasz??

Gość chrzanicie Hipolicie
ugotuj kawałek cebuli i jeszcze taką ciepłą przyłóz do miejsca, gdzie ci to wyskoczyło. Pryszcz powinien dojrzeć urosnąć i wtedy go wyciśniesz. A do soboy jeszcze dużo czasu - dont worry ;)

ja używam toniku z garniera (taki w różowym przeźroczystym opakowaniu) z ryciągiem z róży.. w rossmannie po ok 11zł

Gość zalamana anna.....
tyle że ja go wlasnie wycisnełam i teraz jest wielka, opuchniete, boląca czerwoną rana:( i potrzebowałabym czegos co tą rane szybko zagoi i jakies specyfiki żeby do soboty nic nowego nie wsykoczyło:( mowie wam dziewczyny załamałam sie....taki pech przed samym slubem:(

Gość zalamana anna.....
pistacja a ten tonik jest wlasnie na niwelowanie pryszczy i nie powstawanie nowych czy taki zwykly pielegnacyjny? polecasz go czy srednio?? jestem zdesperowana:(

to jest tonik łagodzący łagodzi i nawilża skórę dla skóry suchej i wrażliwej, wyciąg z rózy usuwa zanieczyszczenia oraz martwe komórki \ te dana są z opakowania ;) a tak od siebie to polecam... chociaż może idź do apteki i pogadaj z farmaceutką, ona zna się lepiej i coś Ci da :)

Gość nataszkaa
przecieraj spirytusem, a na noc posmaruj pasta do zebow albo jakas maseczka antubakteryjna, ale lepiej chyba pasta

Gość nataszkaa
przeciezraj spirytusem a na noc naluz paste do zebow

Gość nataszkaa
aha i nie wyciskaj dobrze ci radze, wlasnie mam okres i zaczelo mi sie robic to samo jakis tydz temu, zaczelam to oczywiscie tlamsic i wyciskac ale tylko sie papralo bardziej bylo czerwone i ogolenie ochydneee teraz dopiero mi schodzi

Gość lo matkoooooooooo
co tam pryszcz mi oprycha dzis wyskoczyla :o