Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totolka

cos strasznie dziwnego i strasznego.....

Polecane posty

Gość totolka

nie wiem, moze nie na tym forum pisze, ale moze ktoras z was miala cos takiego... ostatnio przytrafilo ni sie cos bardzo dziwnego. ogladalam sobie z chlopakiem film lezac w lozku. poczulam sie zmeczona wiec przytulilam sie do niego i zasnelam. w pewnym momencie obudzil mnie szum w glowie. taki strasznie nieprzyjemny... dziwny.... przewracalem sie z boku na bok, bo cos takiego lapalo mnie co chwile i nie moglam zasnac. chlopak dalej ogladal film. obrucilam sie na lewy bok i zlapalo mnie cos takiego.... straszny szum w glowie, takie dziwne bicie serca... jakby mnie cos mialo rozsadzic od srodka, nawet nie potrafie tego opisac... chcialam sie ruszyc i nie moglam.... nie moglam nawet ruszyc palcem, otworzyc oczu.... nic powiedziec.... strasznie sie przestraszylam.... w tym momencie pomyslalam sobie, ze moze mi tak zostac, a ja nie jestem w stanie nic zrobic.... chcialo mi sie plakac... bylam przerazona.... po chwili to dziwne uczucie mnie opuscilo, powoli puszczalo... odwrocilam sie do chlopaka i powiedzialam mu o tym. usiadlam na chwile, pooddychalam i polozylam sie spowrotem.... na szczescie to juz nie wrocilo. nie wiem, co to moglo byc.... nawet sie zastanawialam czy mi sie to nie snilo, ale jak sie tak przewracalam z boku na bok to zerkalam na film i pamietam sceny z tego filmu, jak nie moglam sie ruszyc slyszalam dialogi z filmu... to bylo naprawde... czym to moglo byc spowodowane????

Gość sen jak nic
ja miewałam takie, ze leże w łóżku i nie mogę ruszyć ani ręką ani nogą ani krzyknąć a w moją stronę pełzają pająki i robaki itp. A mama chodzi po przedpokoju, łazience, ja to słyszę a krzyknąć nie mogę. Budzę się i jest identycznie, mama dalej krząta się po domu, słysze te same rozmowy. Ale zazwyczaj tak miałam jak za długo spałam, teraz nie mam sie kiedy wyspac:P

Gość podczytująca doświadczona mama
to jest tzw. sen na jawie.

Gość paraliz senny
to sie nazywa paraliz senny i kazdy tego doswiadcza tylko zazwyczaj nieswiadomie bo juz spi. paraliz polega na tym ze cialo sie wylacza tak aby podczas snu nie zrobic sobie samemu krzywdy. czasami jednak ten paraliz wystepuje szybciej, zanim zasniemy i stad ta niemoc ruszenia sie, odezwania. paraliz u swiadomej osoby powoduje tez strach. jesli znow cie to spotka to nie panikuj, skoncentruj sie np na palcu i staraj sie nim poruszac a paraliz minie.

Gość Ojejj..mam to czesto
I taki piisk szum jakby mi zycie glowa w cialo wchodzilo jak sie budze

Gość paraliz senny
jest tez cos takiego jak oobe - podroze poza cialem. osoba u ktorej wystepuje swiadomy paraliz senny moze opuscic swoje cialo i podrozowac po bycie astralnym, polecam poczytac i poprobowac

Gość UPUJEMY MOHHERY

Gość gruszkakula
Bardzo możliwe, że to paraliż senny, jak już ktoś napisał. Jest to nieprzyjemne, ale nie groźne. Z tego co piszesz, mógł u Ciebie dodatkowo wystąpić napad lęku, spowodowany tym dziwnym doznaniem. Na pewno nie masz się czym martwić, a jeśli takie doświadczenia będą się powtarzać, zasięgnij porady lekarza. Może da się coś na to poradzić?...

Gość totolka
pomysle nad tym, zeby popodrozowac po bycie astralnym... jak juz wiem, ze to nic groznego, to moze nastepnym razem nie bede sie juz bala i moze zamiast odczuwac to jako nieprzyjemne odczuje to jako cos ciekawego i przyjemnego... dzieki za odpowiedzi dziewczyny:)

Gość zikomi
yyyy.... dziwne....