Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała_szmaciana_kukiełka

Co o sobie myslicie gdy patrzycie w lustro?co zmienilibyście w swoim wyglądzie

Polecane posty

mam zielone oczy a chciałabym miec piwne włosy chciałabym miec dłuzsze 5 kg mniej tez by sie przydało,bo waze az 65😭

Gość szurMarcheweczka
zminiłabym otoczenie -w qrwia mnie ,ze nie ma palm!

to może ja zaczne:D gdy wstaje rano i patrze w lustro widzę babe jege z piekła rodem:D gdy się doprowadze do porządku normalną całkiem,całkiem dziewczyne:D w swoim wyglądzie zmnieniłabym...hmm chyba usta na troszke większe i pełniejsze:D a co do charakteru to moją największa wada jest lenistwo:P

Gość janis-2
A ja nie lubie swoich zebow. No ale za trzy tygodnie bede miala aparat:) Wiec jak sie czegos nie lubi, to mozna zmienic.

Gość blebleble255
a więc tak: cera-chciała bym mieć idealną, waga-jakieś 15kg mniej, tak żebym ważyła z 50, włosy- mogły by być dłuższe i lekko falowane, nos- pozbyć się garba, no i mam meszek na twarzy-nie cierpię tego :/ a charakter? hmmm... może to żebym była trochę wredna, bo jestem za dobra ;) to chyba tyle ;)

Gość szurMarcheweczka
jeszcze nigdy palma mi nie odbiła ...nie wiem czy mam jeszcze na to czas?

Gość szurMarcheweczka
no dobra - 2 rozmiary mniej i przydal by się uśmiech :)

Gość asasasasasasa
Dużo jest rzeczy które chciałabym zmienić. - chciałabym mieć większe piersi - ładniejszy kształt nog i żeby były dłuższe - większe oczy - gęściejsze włosy - grubsze ręce - lepszą cerę - proste palce u rąk - nie mieć zmarszczek koło ust - i wzrostu bym sobie dodała tak z 7- 8 cm.

Hm... Usta,nos!!,kolor oczu(na zielone albo niebieskie),brwi,policzki,8 kg mniej... ogółem to wojego zewnętrza nienawidzę :o