Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarmaWilson

Facet spod znaku ryb - Porazka!!!

Polecane posty

Gość Maajka82
Ja na szczescie ucieklam i jestem duzo szczesliwsza bez mojego eks-ryba

Gość KarmaWilson
Dodam tylko, ze podobno trygon wodny ze soba dobrze zyje czyli skorpion, ryb, rak. W moim przypadku skorpion z rybami to pomylka, dwa zupelnie rozne swiaty i brak porozumienia.

Gość okjhsw
hmmm a ja glupia cipa jestem i mecze sie dalej ide sie przytulic zobaczymy co powie hyhyhy

Gość Maajka82
Moj najlepszy przyjaciel jest skorpionem, zupelnie nie dogadywal sie z moim eks-rybem, wiec pewnie cos jest na rzeczy. Chociaz chlop-chlop to nie to samo co chlop i babka

Gość KarmaWilson
z mojego szydlo wylazlo dopiero jak poczul sie pewnie, czyli wiedzial ze go nie zostawie - jak bylam juz z nim w ciazy, a poczatkowo - niemal ideal

Gość Maajka82
a to caly czas mowimy o rybie tak? Faktycznie moj eks tak po 2 latach gdy juz mieszkalismy razem to zupelnie sobie olal...

Gość któraś pytała o raka.
Czuły, wrażliwy, rodzinny, ale: obrażalski, mimo pozorów delikatny i czasami z humorkami, jak mrówka w ciąży. W łóżku pojętny i dba o partnerkę. Może nie rewelka w porównaniu ze skorpionem, ale całkiem do rzeczy. ;)

Gość KarmaWilson
tak o rybie- ciekawe jest to, ze moja przyjaciolka tez zwiazana z ryba miala to tamo, brak zainteresowania, olewka, znudzenie. Juz nie sa razem

Gość okjhsw
no tak jak zykle mnie olal...moj na poczatku bym fajny czulam ze mnie kocha ale ziemnilo sie wlasnie jak zaszlam w ciaze i zamieszkalismy razem tak jak moi karma poczul sie pewnie ze go nie zostawie moze znacie jakis sposob ze by w koncu sie opamietal!!??

Gość Maajka82
O tego raka to ja pytalam, dzieki bardzo :)

Gość Maajka82
Hmmm a moze Ty poszukasz jakiejs pozycji o wyladowywaniu frustracji. Jesli masz problem, idz sobie w pilke pograj albo wyjdz z psem. Naprawde niektorzy nie maja co robic, jesli Cie temat nie interesuje, po co sie udzielasz? No chyba, ze sprawia Ci przyjemnosc moralizowanie nieznanych Ci osob i czujesz sie lepiej gdy mozesz rzucic troche miesa online. Pewnie mama nie pozwala klnac i gdzie trzeba sie wyladowac... Pzdr

Gość yhm ok
ale studium kosmetyczne, czy hotelarstwo i turystyka zaocznie w prywatnej?

Gość Maajka82
Jezu ludzie dajcie sposob, niezaleznie od wyksztalenia, rozni osobnicy maja rozne zainteresowania. Znam mloda pania doktor skandynawistyki (bardzo towarzyska) ktora hobbystycznie haftuje, a znany pan prawnik zbiera zabawki z kinder niespodzianki. Get a life

Gość Cancer
Miałam do czynienia z 2 panami rybkami. jeden dokładnie taki jak mówicie, z drugim .......... jestem 25 lat :)

Gość KarmaWilson
no nie zawsze znajdzie sie menda ktora wlezie na forum ktore jej nie interesuje i udziela wyjasnien kto co mysli i jakiej szkole jest!

Gość KarmaWilson
to oczywiscie do tego "madrego inaczej"--yhm ok -- idz chlopcze wyprasuj koszule w pionowe paski i na dyske, zel na wlosach zastygl juz? to jazda!

Gość nie znacie sie
ja zauwazylam wysoki stopien korelacji miedzy noszeniem przez mezczyzn zielonych koszulek biale paski i ich sklonnosciami sadomasochistycznymi, tez tak macie? musze dodac, ze czarne trampki do tego zestawu wyraznie wskazuja na zwiekszone prawdopodobienstwo zamilowania tak ubranych panow do kupowania swoim kobietom zapachu channel 5:d zaloze sie, ze niejedna z was to zauwazyla, a debilom wiezacym w suche naukowe dane mowimy nie!!!

Gość bubbl
bardziej sie usmialem niz przy ogladaniu sitcomow. gdzie wyscie sie wszystkie urodzily?! wierzyc w idiotyczne horoskopy, zamiast zajac sie zyciem, no sory, z taka laska to w zyciu bym nie chcial sie zwiazac, dodam ze jestem ryba, jestem wlasnie pijany i wygaduje kalumnie na wasz temat tempe pi.py

Gość kolumbijczyk
przecież to nie może być zależne od znaku zodiaku??? jaki znak w takim razie jest godny zainteresowania??

Gość edrfghmn,
Skoro taki Ryba zly, to zainteresujcie sie Skorpionem :D. Bedzie latal bokami i uganial sie za innymi laskami. No ale coz, jestem z pod znaku Ryb, ktorego nie wybieralem sobie, a w dodatku zodiak Chinski to Waz, czy jestem Cham na MAXa! Mialem pare zwiazkow, jesli cos nie wychodzilo to odpuszczalem, bo chcialem dobrze wlasnie dla owej panny, znam wiele osob, nowe znajomosci to pestka - latwo zagadac kogos :). Na FB czy innych spolecznosciowych portalach specjalnie ograniczam dostep do siebie, w realu milo zawsze z kims pogadac. A wam kobiety, zycze byscie spotkaly kogos kto spelni wasze wyobrazenie o facecie. moze nie ideal, ale by byl lepszy niz ten wredny i chamski Ryba.

Gość Apasz24
Ciesz się, że nie trafiłaś na koziorożca ... wtedy byś zobaczyła co to chłód i dystans... Facet to facet, nie jakaś czuła pizda

Gość onawi
bylam z moim exem (ryba) 17 lat i wielka porazka,wieczny dzieciak....swietny kumpel i przyjaciel ale nie jako partner

Gość rtgy56y
Co ty kobieto chcesz od faceta lat 17? ma byc powaznym mezczyzna? Kobiety w tym wieku maja pusto w glowie, a co dopiero faceci :D. No prosze cie.

Gość onanienawiedzonaona
Tez myslalam, ze to idiotyzm dopoki nie zaczelam czytac. Musze przyznac, ze to nieprawopodobne, Panowie wyzej moga sie smiac, ale to prawda! Z Panem ryba bylam dwa lata, koszmar po alkoholu brednie totalne slyszalam, wiele razy przez niego plakalam. Do tego zimny nie nudzil sie tylko kiedy sie klocilismy czyli wlasciwie sie nie nudzil, bo byl wieczny foch, w lozku tragedia. Ryby niegdy wiecej

Gość jak tooo czytam
też zaczynam wierzyć ale to przecież nie możliwe, po prostu jest tu taki przegląd ludzi ,że właśnie ci którym z rybami nie wyszło się wypowiedzieli ale i tak dobrze że ryba nie jestem

Gość takisobiektoś2
bo trzeba sie było wiązać ze skorpionem a nie łzy teraz wylewać .....

Gość skorpionkaaa
Eh o kazdym ze znakow mozna napisac mnostwo negatywow. Moj jest rybka I swietnie sie uzupelniamy, dogadujemy pomimo mojego trudnego charakteru. Kolezanka blizniak tez z rybka i swietna z nich para, co wedlug horoskopu nie maja szans. A te stereotypy i gotowe opisy o znakach wlozylabym na polke miedzy bajki.

Gość Ryba facet jest zerem
w łóżku , nie umie dogodzić nikomu, zadufany w sobie kim on nie jest

KarmaWilson - prawda aż boli.... 0 romantyzmu, leń w pracy i w domu... niby wierny ale zawsze coś jest nie tak i ciągle spięcia... tez jestem ryba wiec jakoś się niby dogadywaliśmy ... głównie w łóżku ale weź ile można błagać o normalne ludzkie odruchy ! Przytulic, pocałować, zapytać jak się czuje, samemu wstać i pomóc jak widzi ze nie daje rady... szkoda na tego pana czasu i energii