Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilinka85

jak myslicie?

Polecane posty

Było moje święto Teściowa nie złożyła mi życzen,a ja tak sobie mysle ze nie dosc ze zyczenia to jeszcze kupie jej upominek..jak myslicie?powinnam tak zrobic czy olac sprawe?

myślę że powinnaś i jeszcze podkreśl, że Ty zawsze o niej pamiętasz-tak niby w żartach....bądź ponad nią....i nie postępuj tak jak ona :D :D :D

no właśnie tak myslałam zeby tak zobic..jakiś mały upominek,kwiatuszek i bedziemy sie bawic niech kobieta widzi jaka ma swietna synowa a nie docenia:P

i powiedz że rzadko przyjmujesz nauki od innych, bo gdyby było inaczej to i ty zapomniałabys o jej swięcie,zawsze lubisz postępowac po swojemu

heh..widzę ze juz zaprawieni jestescie w bojach:P ja dopiero zaczynam..ale dała mi tak kobieta w kosc niezle..

jak pozwolisz jej, to wejdzie na glowę i będzie coraż gorzej :O nie dawaj się sprowokować i myśl sobie, że to Ty wygrałaś---to z tobą jest jej synek :D

Gość uper
ile ja bym dala zeby moi tesciowei zapomnieli o moim istnieniu...prozne zale...nigdy sie ich nie pozbede, predzej ja w wariatkowei wyladuje

ale ja już chyba przegrałam bo kilka razy wdałam sie z nia w pyskówke i widziała ze jest nade mna..ciezki przypadek..najgorsze jest to ze mowi jedno a zaraz sie wypiera i nie jak z nia do ładu dojsc..ogolnie nie mamy juz zadnych relacji ale tak jest lepiej..no czasami postanowi swoj teren zaznaczyc ale..mąż też za mna:)

byliśmy z wizyta u tesciów kiedyś ,mąż wyszedł na dwór zapalić, w tym czasie ja potrzebowałam go przy dziecku mówie mama go zawoła , -może ja ci pomogę ,podam itd -nie mamusiu , on jest ojcem a nie mama i on bedzie przy dziecku robił Generalnie jakby mogła toby siusiu za niego robiła ,taka jest dobra.krótko i na tema t,mamam pozwoli ze sama zdecyduję o swoim zyciu i o tym co będzie robił mój mąż.

łatwo wam mowic ja z nia mieszkam po sasiedzku..niby tak czesto nie przychodzi ale ma inne sposoby zeby uprzykrzyc nam zycie..nienawidze jej ale to i tak mało powiedziane..czesem mysle ze to ona zniszczy mi zycie:(

Gość uper
ilinka ty masz to wielkie szczescie ze maz za toba...pomysl kochana, moj powiedzial, ze w razie jakby co to stanie za tym...kto ma racje...on wogole dopuszcza do siebie mysl, ze ja moglabym sie do tego stopnia klocic z tesciowa zeby on musial wybierac...jak na razie to oni zawsze prowokuja, moj malzonek szanowny jak to stwierdzil sie nie wtraca bo...jest malomowny z natury...myslalam ze zezre stol jak to uslyszalam...

to nie ona zniszczy Twoje życie tylko niestety Ty sama :O Przestań o niej myśleć-żyj własnym życiem...olej ją :) piszesz że Twój mąż jest za tobą to trzymaj się tego---skoro ona wygrywa w polemikach słownych-to ich unikaj, do momentu, aż nie poczujesz się pewnia...nie dawaj jej satysfakcji z wygranej...jak doprowadza Cię do furii to postaraj się wyobrazić ją sobie w jakiejś kompromitującej sytuacji---to bardzo często działa :D :D :D

tak,tylko przez nią dochodzi miedzy nami do awantur..czasem sie zastanawiam zeby wziasc kredyt i wyprowadzic sie w gole do innego miasta..dzis to juz wszystkiego mam dość..chciałabym miec taka tesciowa jaka ma moj maz..:(