Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę skołowany

Do wszystkich pań

Polecane posty

Gość powiedzialabym ze sluchasz
lepszy romantyk niż kolejny zjeb ,wam sie nigdy nie dogodzi

Przecież to jakiś pedał :o Widać od razu, że miękka cipencja, romantyk i ucieleśnienie tego, czego kobiety w facetach nie szukają :o

"Myslalem, ze moze poczuje sie wyjatkowa i choc nie bedzie ze Mna, poczuje ze byla mi bardzo bliska, Ot tyle.." Idź sobie lepiej na piwko, a nie dupe cudzym babom zawracasz... Albo ją przeleć pare razy, albo olej, a nie jakies ckliwe smuty wstawiasz

wstrzas ales ty meski jak psi kutas

Gość *Sami* ....
romantyk jest dobry dla zakompleksionych kur domowych:O

sami to badz ze wstrzasem macho zniego

Gość Trochę skołowany
Sami Nie wiem czemu sadzisz, że jestem głupi...Może to wy tak na nas działacie, dając nam jakieś nadzieję a pózniej się rozmyslacie. Po prostu napisałem takie a nie inne słowa, zapewniając Ją że cały czas o Niej będę myśłał, choć teraz zaczynam żyć bez Niej...W sumie dziękuję, za twoje zdanie, obiektywne.

Gość Trochę skołowany
komiczne Całkiem słuszna uwaga, tylko, że widzisz, są jeszcze na świecie kobiety, które brzydzą się zdradą partnera, choć pokusa jest silna. Może poradż jak taka kobietę zdobyć, bo z Tego co czytam to raczej takich nie spotykasz w swoim życiu

Gość *Sami* ....
Jaka nadzieja? to już flirtować nie można i powiedzieć paru komplementów? To z facetami coś sie dzieje ,jacyś tacy łatwi jesteście :O

badz soba,tylko moze napisz cos bardziej jak wygladala sytuacja miedzy wami bo latwiej bedzie wywnioskowac czy ona cos czula

Gość Trochę skołowany
usunięcia] *Sami* .... Jaka nadzieja? to już flirtować nie można i powiedzieć paru komplementów? To z facetami coś sie dzieje ,jacyś tacy łatwi jesteście Gdybym stał z boku i jej nie adorował, to pewnie napisałabyś że jesteśmy jacys malo zdecydowani,i konkretni,I jak tu dogodzić Sami takiej jak ty.

Gość *Sami* ....
No bo nie jesteś konkretny zamiast powiedzieć lasia nie baw sie mną tylko sie zdecyduj to Ty jakieś cytaty zapodajesz i analizujesz jej uśmiechy żenada w czystej postaci:)

"Może poradż jak taka kobietę zdobyć, bo z Tego co czytam to raczej takich nie spotykasz w swoim życiu" o ile nie jest to jakas egzaltowana debilka, to na pewno nie zdobedziesz jej zachowując sie jak taka ckliwa smęcidupa

Gość Trochę skołowany
powiedzialabym ze sluchasz Od poczatku, czulem ze jest miedzy nami jakies porozumienie i choc na poczatku byla to zwykla znajomosc, pozniej zaczalem myslec o niej na powaznie.I choc wiedzialem, ze ma faceta, to zwyczajnie staralem sie zapelnic luke jakiej on jej nie dawal..W ten weekend, bylismy razem jak juz wspomnialem i byly dlugie rozmowy, czule chwile w saunie , pieszczoty. Kiedy jednak przyjechalismy nie bylo z jej strony zadnej inicjatywy, tel , smsa,.. nie wiem moze sama tez walczy ze soba albo zwyczajnie w swiecie, ma na tyle mocne zasady, ze postanowila nic nie robic i poczekac jak sie sytuacja rozwinie. Najgorsze jest to ze nie kazala mi sie odczepic i przestac pisac i dzwonic, Po prostu wrocila do swojego zycia.. Dlatego postanowilem juz dalej jej nie mieszac w glowie. bo uznalem ze to moze byc meczace dla dwoch stron,

no dosyc skomplikowane ,albo byles chwilowa odskocznia albo nie wie co zrobic ,wyslij to chociaz uwazam ze lepiej wyslac ska z zapytaniem czy widzi wasza dalsza znajomosc i poczekac

Gość Trochę skołowany
komiczne :) Możesz mi zaufać, że nie bylem smęcidupą..Zwyczajnie w świecie, babka powiedziala nie(jakiekolwiek miała powody) i chcialem to zakonczyc tak jak czulem, a nie milczec i sie uniesc meskim honorem Sami Bylem konkretny...i dostalem z drugiej strony odpowiedz, ze za duzo chcialbym wiedziec i ze ja atakuje...;)I badz tu madra

Gość *Sami* ....
Niech nic jej nie wysyła a juz na pewno nie ten żenujący cytat lasia zdradziła swojego faceta,niech sama TERAZ wykaze incjatywe,a Ty siedz na dupie i romantyzm zachowaj na potem:P

no prosz...... komiś robi za ciocię dobrą radę dla ckliwych smęcidup :) nieźle cię komiczne w tej twojej grupie terapeutycznej przemaglowali:)

Człowieku - baba lubi sobie pokokietowac facetów i byc czasem dla kogoś miła... Moze nawet przez chwile sie jej troche spodobałeś... A Ty masz od miesiąca permanentną erekcje na samą myśl o niej, łkasz i maślisz sie jak Młody Werter, zamiast kuć żelazo póki gorące i albo ją stuknąć, albo olać... Zachowujesz sie jak klasyczny typ o którym 90% kobiet powie \"jaki wspaniały wrażliwy mężczyzna\" ale za Chiny Ludowe nawet nie pomysli o nich jak o facecie... Znajdź swoje jaja - moja rada, o ile kiedykolwiek je miałeś

Gość Trochę skołowany
komiczne Oj kolego kolego...Mam kochanke, spotykam sie z wieloma kobietami.A jak juz poznaje te wyjatkowa na ktorej mi zalezy, to zwyczajnie w swiecie trace glowe..Coz zrobic, moze to jest wlasnie uczucie kolego