Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę skołowany

Do wszystkich pań

Polecane posty

Gość powiedzialabym ze sluchasz
w milosci ludzie sa bezradni jak dzieci wyslij esa i w ta albo tamta strone nie ma co sie kołować

Gość Trochę skołowany
komiczne Nie nazwalbym tego w ten sposob, ale klocic sie nie bede...Zwyczajnie w swiecie, stracilem glowe dla niej i albo to doceni albo uzna mnie za frajera..Nic nie poradze.Kazda kobieta jest inna.

Gość *Sami* ....
Uzna Cie za frajera,podasz jej sie na tacy ale to Twój wybór;)

kiedys facet do mnue dzwonil i sie zwierzal godzinami jak go to jego byla wystawila i prawie plakal w sluchawke po paru takich akcjach powiedzialam ze zachowuje sie jak ostatnia ciota albo baba przed okresem i nie moge juz tego sluchac:-O to troche cos innego ale ten wiersz:-O :-o :-O

Gość Trochę skołowany
powiedzialabym ze sluchasz Te wiadomośc ktora umiescilem w tym poscie juz jej przekazalem dzis rano. Nie odezwala sie(bycmoze nie przeczytala)....Mysle ze juz wiecej chyba nie ma sensu wysylac, choc moze cos przeoczylem...

Gość jojo koko
jesteś cienias, mąż ją dobrze obraca, a u Ciebie ona znajduje to czego brak jej w mężu - czułego romantyka.I tyle! W razie jak grunt pod nogami będzie się jej sypało oleje ciebie i zostanie z silniejszą jednostką dominującą. Zresztą ona wchodzi w tak zwaną trzydziestkę i będzie zaraz miała ochotę na 5x dziennie, w tym okresie baby nie myślą mózgiem (pomijam kwestie czy w ogóle taki okres istnieje) tylko krokiem.

Gość Trochę skołowany
jojo koko Cudowny wywod, tylko ze gdyby chciala 5x dziennie i miala tak niepohamowany temperament to nie mowilaby ze ja non stop atakuje.;)i ze ona ma zasady i nie zdradzi swojego faceta. No ale wolno ci napisac pare zdan

no to masz jasna odpowiedz na ten moment ,bylo cos chwilowe moze zauroczenie moze nastroj,no coz zycze powodzenia i pozdrawiam ,ja tam jej zazdroszcze ze spotkala kogos na tyle zdeterminowanego kto o nia walczy, pokazac ze sie kocha z ryzykiem odrzucenia to jest dowod na meskosc cieniasy ,wy zwyczajnie w zyciu sie na to byscie nie odwazyli ,pozdro

Mozesz jeść Tamarko i 7 razy w tygodniu... A co do gadek o uczuciu... Męska miłość nie polega na ciotowatości... Mężczyzną trzeba umieć być w każdym stanie emocji

Gość *Sami* ....
heheh fajna lasia z Niej :D bawi sie Tobą ale i tak moich postów nie czytasz to sie produkować już nie bede :P😤

wlasnie chociaz facet tez powinien umiec rozmawiac o emocjach i uczuciach, tylko w jakis godny siebie sposob

Gość Trochę skołowany
Sami* .... ależ czytam czytam. I idealnie sie wpisuje w ten Twoj obraz do momentu kiedy mialem juz tego dosyc i postanowilem napisac taki a nie inny list, czy fortunny czy nie to juz inna sprawa, jak to odbierze.Natomiast bynajmniej bylo to szczere..

Autorze - musisz sie opowiedziec jaki chcesz osiągnąć efekt... Jesli chcesz sie podniecać swoim tekstem i myslec o sobie jaki to jestes uduchowiony, to wal ten cytat... Ale jesli chcesz mieć szanse, by zamoczyć, to zmien swoje postępowanie

Gość jojo koko
*Sami* racja. Nie twoje nie rusz. Baba zajęte rzecz święta. A może kręci Cię że jest zajęta? Jakbyś wziął sobie te czerwone lamborghini, które jest tamtego faceta ale bardzo ci się podoba to byś do pierdla poszedł. Chcesz walczyć o tą kobietę to poczekaj na rozwód, jak jej nie będzie się podobało to ona się z tamtym rozwiedzie a ty będziesz miał pole do popisu. W tym momencie wchodzisz ludziom z buciorami w związek.

Gość Trochę skołowany
Tamari Widzisz ten tekst akurat napisal facet, ktory mial wiele przygod za soba, wiele zwiazkow Poza tym mial kazda bo jest znanym artysta w pewnym nurcie muzycznym. I choc pisal o dziwkach, orgiach i alkoholu, potrafil napisac tak osobisty tekt o odrzuconym uczuciu..Czy jest on godny mezczyzny czy nie nie mi to oceniac, Natomiast podjal probe inna niz wiekszosc mezczyzn. Stawianie kobiety pod sciana w momencie kiedy jest w 5 letnim zwiazku i nagle musi decydowac czy odchodzi od bylego czy zostaje nie jest chyba rozsadne,Choc moze masz inna opinie.Zwyczajnie w swiecie widzac ze nie jest az tak bardzo zdeterminowana jak ja musialem to jakos zakonczyc, I chyba lepiej zrobic to w takiej formie niz palic za soba wszystkie mosty

"*Sami* racja. Nie twoje nie rusz. Baba zajęte rzecz święta. A może kręci Cię że jest zajęta?" zawracanie dupy :P jesli kobieta chce byc z obecnym partnerem to oleje zaloty i tyle... a jesli nie oleje, to co to za związek?

Gość Trochę skołowany
jojo koko No i rozsadnie taki tez mialem zamiar...Nie wpieprzac sie juz dluzej bo to i tak do niczego nie prowadzi...

"Nie wpieprzac sie juz dluzej bo to i tak do niczego nie prowadzi..." prowadzi do tego, że sobie poruchasz :P

nie napisalam, ze stawianie kogos pod sciana jest dobre:) a co do tego tekstu no coz moze kwestia gustu we mnie wywolujue mdlosci

http://www.youtube.com/watch?v=9pZL2YEeaxY kuzwa posluchajcie najpierw tekstow pezeta a potem wypowiadajcie sie o jego tworczosci ,skołowany jesli podjales decuzje to dobrze ,jak widzisz ile ludzi tyle opinii ,rob co ci serce dyktuje ,ja nie slucham innych tylko robie to co uwazam to moje zycie

"No i rozsadnie taki tez mialem zamiar...Nie wpieprzac sie juz dluzej bo to i tak do niczego nie prowadzi..." no tak, ale ktoś Ci wlasnie dał dobre wytłumaczenie jak podkulić ogon i po raz kolejny przegrać :P

Gość *Sami* ....
Nie o to chodzi jestem taką lasią jak Ona:P lubie sobie flirtować słodzić facetom (jesteś wyjątkowy przystojny inny niż wszyscy)tak mam. Z chwilą gdy facet mi wyjeżdza z wierszykami czy z deklaracją love przechodzi mi wszystko.Do czego zmierzam,facet ma być facetem zaczepiając zajętą kobietę musi dać jej wybór,ale jednocześnie nie pozwalając sobie na zabawę swoją osobą. Wierszyk to głupie zagranie,ale zrobiłeś tak bo chciałeś. znajdz sobie przyjaciółeczkę do zwierzeń przeanalizujcie złą lasie,Tobie ulży ,przyjaciółka poczuje sie lepszym człowiekiem,lub uchlej sie z kumplami:P do Niej już sie pierwszy nie odzywaj;)

Gość Trochę skołowany
Kwestia charakteru....To wytlumacz czemu Ona jest z malo-przystojnym facetem, na ktorego wiecznie narzeka...Moze nie jest az taka sunia jak Ty, a moze jest. Ale pewnie jezeli jest to szybko bym sie Nia znudzil i szukal innej bardziej rozsadnej, z ktora mozna jakos planowac przyszlosc a nie zyc w niepewnosci czy kwiaty, ktore jej akurat przynioslem nie sprawia ze wyjde na cieniasa;)

"To wytlumacz czemu Ona jest z malo-przystojnym facetem, na ktorego wiecznie narzeka..." bo kobiety lubią facetów, na kórych mogą narzekać... powodem narzekan nie moze byc niemęskie, ciotowate zachowanie, wysyłanie ckliwych cytatow itp :P

Gość Trochę skołowany
Sami* .... A i jeszcze jedno. Gdybym To na Ciebie trafilo to dalabys mi jakas odpowiedz....

komicznie wiesz kiedy cytaty sa ckliwe i ciotowate? kiedy wysyla je facet ktorego nie chcemy,jezeli bylbys kiedykolwiek zakochany wiedzialbys ze kazdy przechodzi etap kiedy glupi wierszyk jest dla drugiej osoby najwspanialszym wyznaniem milosci

Gość *Sami* ....
ej tylko nie sunia:O Człowieku pomyśl jest 5 lat z facetem,pojawiłeś sie Ty młodsze ciacho ,szanuje ją ,słucha pisze żenujące wierszyki i kocha Której kobiecie by to nie pasowało?ale mysląc przyszłościowo i logicznie za pare lat bedziesz taki sam nudny jak jej obecny facet :P:D niech sama zdecyduje

Gość Trochę skołowany
komiczne A ten dalej swoje..:) Przeciez ci powtarzam ze to byla jedyna wiadomosc w tym stylu, bo zwyczajnie w swiecie nuzyla mnie niepewnosc.Napisalem, teraz mam bynajmniej spokojna glowe i moge isc normalnie napic sie piwa, a nie miec glowe zajeta dylematami