Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agness322

pytanie do panien mlodych -proszę gorąco pomozcie mi

Polecane posty

Gość agness322

witajcie bylam dzis na przymiarce sukien slubnych. duzo modeli podobalo mi sie te na halkachz tiulu i te na kolach.,proszę doradzcie mi które są lepsze. Wy macie wieksze doswiadczenie jaką wybrac??? czy ta z 2 kolami nie bedzie krepowac ruchów??

Gość to ja wypalę z innej beczki...
ani jedna ani druga ruchów krępować niepowinna, ale powim z własnych obserwacji jak jest te na kole podczas tańca się odchylają i widać na sukni obręcze- te na podszywce z kolei są cięższe i może być tak że ktoś niechcący Ci ją nadepnie i zostanie mu pod nogą

ja miałam na halce z kołem - ale bardzo waskiej, bo sukienka była przy ciele. sukienka była z ciężkiej koronki podszyta cięzkim materiałem plus sama z siebie miała dwie halki, tak, że ta z kołem to była trzecia. Suknia pięknie sie prezentuje w kościele i na zdjęciach w plenerze (na zdjęcia już tej dodatkowej halko nie załozyłam). Ale krepowała mi ruchy bardzo, koło sie trochę odznaczało. Bardzo lubie tańczyć, a na kasecie widać jak pomimo, że sie ruszam energicznie to sukienka sie nie układa, tylko mnie peta jak bela. ?Doszłam do wniosku, że w tancu piekniej sie prezentuja jednak te księżniczkowe suknie, tiulowe, choc przy wyborze w ogóle nie brałam ich pod uwagę. Ale panie w sklepie mówiły, że te to dopiero sa ciężkie, tak że nie wiem.

ja miałam suknie w litere A z długasnym trenem-halka była na 2 kołach.W zwiazku z tym,ze suknia miała wiele wartsw absolutnie nic sie nie odzaczało na sukni, ani nie krępowało ruchów.Wszystko zalezy od kroju sukni! powodzenia w wyborze!

Gość tysia123
ja miałam halkę na 2 czy 3 kołach i sukienkę z dwóch warstw tafty. Halka bardzo wygodna. Koła się nie odznaczały. Zwróć tylko uwagę żeby koła w halce były SILIKONOWE. wtedy są elastyczne i cała suknieka nie podnosi się do góry na przykład jak sieadasz. Takie efekty są w halkach "starej generacji", które koła miały z drutu. niestety w gorszych salonach jeszcze te halki z kolami z drutu mozna spotkać.

Gość agness322
BARDZO DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI ALE TAK SIE ZASTANAWIAM BO PRZECIEZ NIE KAZDA SUKNIA BEDZIE WYGLADALA LADNIE W HALKACH I TIULOWYCH WARSTWACH DO JEDNEJ PACSUJE HALKA DO DRUGIEJ KOLA:(:( SUKNIA MOZE STRACIC FASON

Gość musi być lekka
przede wszystkim suknia musi być lekka i nie może krępowac w tancu, wg mnie lepsza jest na halce z kołem