Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestka za tydzień

od października zaczynam studia...

Polecane posty

w wieku 40 lat. Boję się, nie wiem czy dam radę i boję się spotkania z młodzieżą. Zastanawiam się czy nie będę pośmiewiskiem na uczelni :( ( Stara baba i studiów się jej zachciało )

Gość makabreska
kobieto, chyba zartujesz??? teraz 40 to jak 20 lat temu 30...mlodosc mlodosc, rodzenie dzieci, ozenek, studia, dojrzale studiowanie jest calkiem inne niz mlodziezowe, mowie ci to ja, stara baba (troszke mlodsza niz ty ;) )

Gość zapominajka144
podziwiam Cię,a młodzież jest wspaniała,spoko.Uważaj raczej na mistrza riposty który grasuje na przyszłych studentów i wytyka błędy ortograficzne,stylistyczne itp,a grasuje na tym forum:)mnie już skrytykował i upomniał:)POWODZENIA:)pozdrawiam

dzięki za wsparcie, moje dziecko też mnie podtrzymuje na duchu ale mam wrazenie, że we mnie nie wierzy... :(

Gość zapominajka144
moja mama ma 38 lat i też się wacha z tego samego powodu,ale może ją przekonam:)nie ma co zwlekać,bo latka lecą:)

Gość makabreska
u mnie i starsze studiowaly i to byly NAJLEPSZE studentki na roku, swietne babki, kolezenskie, zorganizowane i systematyczne, ciagnely ten wozek nieudacznikow do przodu :)

Gość maakaaka olbrzymia
może jeszcze zaliczysz jakiegoś bolca w akademiku :classic_cool:

Gość a na co idziesz

Gość
ja bym sie cieszyla na studiach z ludzi w róznym wieku od niemowlecia po pózną starosc bo jak nie z tymi to z tamtymi sie dogadasz :) :classic_cool:

Zarządzanie - finanse przedsiębiorstw. Od zawsze pracuję w księgowości ale obecnie wszyscy podnoszą kwalifikacje i nie chce być jedyną osoba bez wyższego wykształcenia. Akademik mi nie potrzebny, i "bolec" też nie ;)

Gość józio
Szacunek i gratulacje!

a studia dzienne czy zaoczne, bo to robi jednak różnicę... Co do wieku - nigdy nie jest za późno, moja ciotka, lat 58 w zeszłym roku dopiero zrobiła prawo jazdy. Powodzenia :)

no i bardzo słusznie - bo jak zostaniesz jedyną osobą bez wyższego wykształcenia, to przy najbliższej redukcji etatów polecisz pierwsza. idź na studia i się nie przejmuj, skoro pracujesz w tym od lat, to bez trudu sobie poradzisz 🖐️

studia oczywiście zaoczne - pracuję przecież :)

Gość studentka.....................
Skoro zaoczne to nic Twój wiek nie będzie niczym niezwykłym. Ja studiowałam dziennie, także na roku byli praktycznie sami rówieśnicy. Ale moja siostra studiuje zaocznie i w jej grupie jest naprawdę dość duże zróżnicowanie wiekowe.

Gość stu8dentkaaafdjigh349
jak to dzienne czy zaoczne ?? heheh dobre mi to .. na dzienne przyjmują tylko do 24 roku życia :)

Gość dwudziestoparolatka ...
nigdy nie jest za późno na studia. odwagi :)!!!

dziekuję za miłe słowa ale mam tremę, chociaż z drugiej strony chyba każdy (nieważne w jakim jest wieku) trochę boi sie czy podoła. Najbardziej obawiam się matematyki (niewiele pamiętam z liceum szczerze mówiąc) i czy starczy mi czasu na naukę, ale z drugiej strony skoro już podjęłam tę decyzję to muszę zacisnąć zęby i wkuwać ;)

Gość onaD
czterdziestka.. dasz radę:) jestem z Tobą ♥♥♥