Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sk8er xd

Kupić łańcuch?

Polecane posty

Gość Sk8er xd

Niektórym temat może się wydać śmieszny, ale cóż. ;] Dzisiaj byłem na zakupach i odświeżyłem swoją szafkę dodając parę kolejnych ciuchów w popularnym obecnie wśród młodzieży stylu "skate": Czarna bluza z kapturem, koszulka czarna z kostkiem ( xd ), ciemne i luźne jeansowe spodnie i czapeczka z prostym daszkiem. ;p No i jak tak przed lustrem stoję, to tak sobie myślę, czy by łańcuszka jakieś posrebrzanego lub pozłacanego nie dorzucić (bo na szczere metale szlachetne mnie niestety nie stać :( ). xD Moim zdaniem komponował by się bardzo dobrze, ale z drugiej strony się zastanawiam, czy by mnie nie nazywali jakimś tam dresem czy coś w tym rodzaju. No i mamie się nie podoba, bo mówi, że to "obciach & lans" ale to już najmniejszy problem. xd A co Wy o tym sądzicie? ;p P.S. Jakby co, to mam 15.

Gość Sk8er xd
*15 lat. xP

Gość rtwertwtwt
:D:D:D:D A pierdolnij se ten łańcuszek, wtedy to już będziesz na maksa ZIĄĄĄ :classic_cool: :D:D

Gość hahahahaha dobre to
hehehehehehe :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D, ale problem....

Gość nataszkaa
zalezy jaki jak keta to ok ale to kosztuje z 200 zl

Gość Sk8er xd
Już mówiłem, że mnie nie stać na szczerozłoty czy z prawdziwego srebra, ale pozłacany/posrebrzany metalem szlachetnym dobrej jakości. ;] Tylko mi chodzi w tym temacie o jedno. Czy ten łańcuch to będzie: - Dobry gust, czy może - obciachowy szpan? Przecież nie założę go na siebie, żeby się ośmieszyć. :/

Gość Sk8er xd
Chodzi mi o pancerkę na szyję, ale trochę zwisającą, a nie jakąś obrożę. :P

Gość Sk8er xd
Mój kumpel powiedział, że jeden łańcuch byłby spoko. :P Ale nadal bardzo przekonany nie jestem.

Gość wykipedia
pozłacany to tylko jeśli masz kędzierzawą klatę, w innym przypadku proponuję coś bardziej dziewiczego, jak chrom albo srebro 🖐️

Gość ugabugaa
polecam ''złoty'' łańcuch sięgający jaj i jakiś fajny wisior u niego coś z napisem yO!