Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel666

Zamisst w 7 dniu wielam w 8... help?

Polecane posty

Hej wiem przez własną głupotę bo inaczej się tego nie da nazwać zapomniałam wziąść tabletki w 7 dniu powinnam ją wziąść o 21 a wzielam 8 dnia o 10 i wezme tez normalnie o 21 druga czy myślicie ze troszke sobie działanie tabsików zakłócilam? prosze o normalne wypowiedzie bo to ze zrobilam zle to wiem.Dziękuje

Gość jojjjojj
zabezpieczaj się dodatkowo tydzień jeszcze tak na wszelki wypadek ale myśle że jest ok

Gość dobrze zrobiłaś
bo robimy 7 dni przerwy i 8 bierzemy tabletkę z nowego opakowania

Gość dobrze zrobiłaś
tzn 7 dni przerwy i 8 dnia bierzemy pierwszą tabletkę z nowego opakowania

Gość tez sie zastanawialam zawsze
jak to jest jak koncze opakowanie tabletek w niedziele robie 7 dni przerwy czyli od poniedzialku do niedzieli nie biore... i w poniedzialek zaczynam nowe opakowanie tak?

ja bym sie z tą całą przerwa siedmiodniową pogubiła :D na szczęście łykam Yaz i tam nie ma tego problemu :)

Gość dobrze zrobiłaś
tak, w poniedziałek bierzesz nowe opakowanie. Siedem dni przerwy i ósmego dnia pierwsza tabletka z nowego opakowania.

najlepiej zapamietac kiedy sie wzieło pierwsza tabletke z nowego opakowania, bo kazde kolejne bedzie sie zaczynac w ten sam dzien tygodnia

Gość bzzt
ja mam ten system, że jeśli kończę w jakiś tam dzień, to wiem, że następne opakowanie mam wziąć w następnym tygodniu dzień później. opakowania zawsze końce w poniedziałek, czyli zaczynam we wtorek. więc może wcale niczego nie pomieszałaś?