Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walking Alone in the Dark

Od przyjaźni do miłości... z młodszym facetem.

Polecane posty

Taki to znaczy jaki? Teraz jestem w swoich wypowiedziach szczery, to znaczy nie kłamię i nie czuję żadnej wewnętrznej sprzeczności. Ale manipulantem chyba jestem :P Na bajer raczej nie narzekam :P

jjja, a Ty mnie nazywasz tajemniczym a sama nic nie napisałaś o swoim wieku (pytał nie będę, z oczywistych powodów :P) ani też co to za tajemniczy event. Podziel się ;-)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja
Masz racje. O wiek się nie pytaj:) Przecież jestem kobietą, nawet jakbym ci podała, to i tak nie wiem czy prawdziwy:)...Ogólnie stara nie jestem:) A co eventu, to jak pisałam wcześniej...okaże się:) Już niebawem:)

Nie odpowiedziałaś na moje wcześniejsze pytanie :P Skoro nie można pytać, to poproszę by ktoś skrywający się za nickiem "jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja" podał swój wiek :P W końcu nic go to nie kosztuje, a druga strona nie ma możliwości weryfikacji podanych danych :P Ale jakiego rodzaju to event? Coś związanego bezpośrednio z Tobą/Nim, na którym druga strona będzie czy coś na co idziecie razem? Czy coś całkiem innego?

coś związane ze mną coś na czym będzie on coś na co idę z nim

Wróżką jesteś?:) hehe

A tego to nie wiem:) Ale skoro manipulować już umiesz i bajer niezły wstawiasz, to z powodzeniem się nadajesz na "wróża":)

A to faktycznie:) Bardzo przydatne cechy dla prawnika:)

Tak. Najpierw bajeruje się klienta co do ceny świadczonych usług, a później sędzinę na sali rozpraw :P Napisz później jak się potoczyły wypadki na tym eventcie. Na kafe Ci zawsze doradzą i odpowiednio skomentują. :classic_cool: :-)

A ja myślałam, że na kafe to raczej zdołują niż poradzą:) Zawsze znajdą zło...(wiem, bo kilka tematów tutaj czytałam i poczułam się jak nienormalna)

Ależ gdzie tam :P Na kafe przecież wszyscy się lubią i są dla siebie mili :P:P Poważnie, napisz :P Jak nie zapomnę to nawet przeczytam ;-) Lecę na mecz tymczasem, powodzenia na evencie.