Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucnoaona

Czy da się zrobić test na ojcostwo będąc jeszcze w ciąży?

Polecane posty

Gość zasmucnoaona

Jestem załamana :( Właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży..Będzie to jakiś pierwszy miesiąc. Chciałabym się dowiedzieć czy istnieją jakieś metody sprawdzenia ojcostwa jeszcze przed urodzeniem dziecka? Najlepiej jak najwcześniej ;( Ostatnio zrobiłam największą głupotę życia i zdradziłam mojego męża... Niestety teraz nie wiem czy dziecko jest męża czy tego innego faceta ;( Jeśli by się okazało, że tego innego to muszę tą ciążę usunąć! Nie zniosłabym takego brzemienia przez całe życie :( Chciałabym zrobić ten test jak najszybciej, bo wiem, że im wcześniej się wykonuje zabieg aborcji, tym lepiej dla dziecka :( Proszę o pomoc! :(

Gość bleeeeh
jestes nienormalna dlaczego to poczete dziecko ma płacić za twoje k.urestwo zyciem?

Gość jdvjfd
Tym lepiej dla dziecka?

Gość zasmucnoaona
Proszę nie oceniajcie mnie. Wiem, że źle zrobiłam i będę miała wyrzuty sumienia do końca życia ;( Proszę tylko o informację, czy ktoś wie o możliwości wykonania takich testów?

Gość bleeeeh
bóg cie pokarał puszczalska

Gość bleeeeh
to powiedz męzowi ze to jego i wychowaj normalnie całe zycie bedziesz go oszukiwała?? i tak po kilku latach mu to wyznasz bo sobie z tym nie poradzisz i nie wytrzymasz i sie rozstaniecie a tak bedziesz miała lepszą tajemnice ze to jego

Gość zasmucnoaona
To był tylko ten jeden jedyny raz :( Byłam pijana, na trzeźwo nigdy bym męża nie zdradziła, bardzo go kocham ;( Chcę mieć po prostu pewność czyje jest to dziecko :(

Gość kjjkjjkjkjkjhj
ja na Twoim miejscu bym usunęła od razu.. skoro z mężem będąc wpadki nie było to większe szanse są na to, że zapłodnił cCię kochanek.. pomyśl o tym, że nawet jeśli Ty zniosłabyś to brzemię to sprawa kiedyś może się wydać!! nie życzę Ci/Wam tego ale może się przydarzyć że syn będzie kiedyś potrzebował chociażby krwii.. albo nawet po tym jaką ma grupę co badają chyba po porodzię mąż zrozumie że coś jest nie tak??

Gość klon5555
za błedy sie plac

aprzynajmniei byl przystojny ten koles co znim poszlas ??powiedz mezowi moze zrozumni eprzysiegaliscie sobie wkoncu naslubie moze ci wybaczy bo tak to cie sumnienie zje a jak pozniej si ewyda to uu masakra mozebyc pomalzenstwie:)

Gość zasmucnoaona
Nie jestem w stanie go okłamywać że to jego dziecko :( Nie potrafiłabym tak żyć... A z aborcją na pewno sobie jakoś poradzę, bo już raz miałam wykonywaną jak miałam 17 lat, bo byłam za młoda na dziecko.. Miałam może przez jakiś czas wyrzuty sumienia, ale z perspektywy czasu myślę, że dobrze zrobiłam. Skończyłam szkołę, teraz mam dobrą pracę, pieniądze. Gdybym wtedy urodziła, pewnie mieszkałabym z tym dzieckiem pod mostem :(

Gość bleeeeh
współczuje ci ale samas sobie winna pijaństwo dania dupy nie tłumaczy i to jeszcze z full spustem

dopiero ta osoba opisywała tę sytuację na innym wątku, tylko ze tam nie pisała, ze chce usuwać. to PROWOKATORKA 🖐️

Gość bleeeeh
a to w sumie jedna aborcyjka w te jedna we wte co nie juz zabiłas jednego cżłowieka to zabijesz i drugiego - co za róznica

Gość zasmucnoaona
Dzięki! Wreszcie jakaś sensowna odpowiedź:)

Gość pipol76
gdzie był mąż kiedy piłąś i dawałaś d....?

Gość bleeeeh
a męzusiowi co powiesz/ daj no troche dna ??

Gość vcxvcx
"powiedz mezowi moze zrozumni eprzysiegaliscie sobie wkoncu naslubie moze ci wybaczy" tak samo, jak przysiegali sobie wiernosc :P

Gość do bleeeh
przecież DNA można wziąć z włosa chociażby... widać, ze nawet nie wiesz co to są testy DNA...

Gość kjjkjjkjkjkjhj
nie przejmuj się tymi złośliwościami.. tu Cię zawsze zwyzywają bo są przecież anonimowi :].. trzymaj się!! ja Ci bardzo współczuję i wydaje mi się że chcesz zrobić dobrze. jestem za aborcją-mamy prawo wyboru!!

Gość bleeeeh
i co wyrwie mu kudly?

Gość do bleeeh
mozna wziąć choćby spod prysznica...

Gość to rozwiedź się z mężem
i rzuć kochanka, a dziecko wychowaj sama. Ja myslę, że to wymysł znudzonej gimnazjalistki...

Gość zasmucnoaona
Ludzie! nie rozumiem waszej złości... dlaczego tak mnie bluzgacie? Nigdy nie zdarzyło wam się popełnić błędu? Jesteście idealni?

Gość bleeeeh
zdrada to nie bład to po prostu żenada - mozna sie pomylic, zrobic cos xle ale skur.wienie sie to dno