Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucnoaona

Czy da się zrobić test na ojcostwo będąc jeszcze w ciąży?

Polecane posty

Gość kjjkjjkjkjkjhj
zdrady nie popieram, temu jestem przeciwna. ale jeśli chodzi o prawo do aborcji JESTEM ZA ZA ZA!! wg powinna być dostępna tak jak no nie wiem... zwykły lek na katar :P wiem że to egoistyczne itp, ale niechciane dzieci baaardzo niszczą życie.. i nie mówcie że są zabezpieczenia- wszystko może zawieźć ... ehh strasznie ostro to napisałam.. ale ta właśnie myślę :]

Gość zgadzam sie z kjj...
Nie tylko niszczą życie matkom, ale tez niechciane dzieci mają przejebane zycie.. lepiej temu zapobiegac niż potem łożyć na sierocińce..

Gość uhbgtfd
po co wychodzilaś za mąż?jak lubisz dawać d... na prawo i lewo??????

Gość zgadzam sie z kjj...
jedna zdrada, a ty od razu mowisz ze na prawo i lewo... idz sie lecz! pewnie jestes takim grubasem, ze ciebie nikt nie chce ruchac i zazdroscisz!!!!

Gość bleeeeh
jasne! a ciebie jakby facet jeden raz zdradzil to tez by bylo ok? co za żenada:P

Gość do bleeeh
zycze ci suko, zeby cie twoj facet zdradzil!

Gość gkefa
czego ją wyzywacie? Przeciez napisala, ze to bylo po pijaku :o

Gość bleeeeh
wróci do ciebie czego mnie zyczysz i to mnei cieszy:P

Gość do gkefa
i co? niby ze po pijaku to sie nie liczy?

Gość gkefa
nie az tak

Gość uhbgtfd
Skąd wiesz że jestem grubasem???jesteś pewno taka jak ona pije a potem daje!!!!

Gość do gkefa
bo jestes grubasem, grubasie

Gość uhbgtfd
jeszcze byci oczy wyszły ze zdziwka???

Gość tyhb
takich d... na prawo i lewo jest 1000ce nie jesteś sama :)

Gość kjjkjjkjkjkjhj
autorko jesteś jeszcze? przeczytałaś te linki? i jak.. możesz zrobić takie badanie już na samym początku ciąży??

Gość kotka222
lepiej usuń i z glowy

zasmucnoaona a ja powiem tak- obejrzyj sobie na youtoube 'Niemy krzyk". a zamiast aborcji to lepiej podwiąż sobie jajniki.

Gość loooooooooooollll
buahahah jajiki to ty sobie podwiaz mozg :D jesli juz to jajowody hehehe

Gość zrozpaczona 233
i jak autroko ??? jak potoczyly się Twoje losy ?? urodzilas dzidziusia i co sie okazalo ?? pytam ,bo jestem w takiej samej sytuacji i chcialabym porozmawiac z Toba !!!!

Gość zrozpaczona 233
i jak autroko ??? jak potoczyly się Twoje losy ?? urodzilas dzidziusia i co sie okazalo ?? pytam ,bo jestem w takiej samej sytuacji i chcialabym porozmawiac z Toba !!!!

Gość zrozpaczona 233

Gość zrozpaczona 233

Gość mmLena07
Jest możliwe sprawdzenie ojcostwa jeszcze w czasie ciąży, ale jest to bardzo niebezpieczne dla dziecka, dlatego wykonuje się to w bardzo rzadkich przypadkach, najczęściej z nakazu sądu. Tak dla własnego widzimisie, to niewielu lekarzy by się czegoś takiego podjęło, raczej każdy powie Ci, żebyś poczekała.

Gość mmLena07
Teraz doczytałam, że jesteś w pierwszym miesiącu, więc na tym etapie to nie jest możliwe. Przecież do takiego testu potrzebne są pobrane komórki z dziecka, żeby porównać DNA, jak niby lekarz miałby znaleźć ten mikroskopijny zlepek komórek? Już nie wspominając, że pobranie komórek z takiego zarodka skończyłoby się prawie na pewno jego śmiercią...

Gość mmLena07
haha! czemu odgrzebujecie takie stare wątki? :D

Gość ta zabijesz
ta zabijesz dziecko i juz nie bedziesz miala ani wyrzutow sumienia z powodu zdrady ani brzemienia ani nic- nastepna kretynka ze swoimi zlotymi myslami :D ty nigdy nie powinnas i nie mozesz miec dzieci! kapisz! nigdy juz wiecej nie badz w ciazy- dla dobra dzieci

j.bnij sobie w brzuch i ups poronienienie, tylko pamiętaj o kobietach które latami starają się o dziecko. albo urodź zrób test na ojcostwo i jak się okaże że nie jest to dziecko twojego męża to ''Kocyk był za śliski i ten wysoki próg w sypialni'' Będziesz ustawiona jak pani Waśniewska. Skoro już jedno dziecko zabiłaś to z tym też ci łatwo pujdzie.

j.bnij sobie w brzuch i ups poronienienie, tylko pamiętaj o kobietach które latami starają się o dziecko. albo urodź zrób test na ojcostwo i jak się okaże że nie jest to dziecko twojego męża to ''Kocyk był za śliski i ten wysoki próg w sypialni'' Będziesz ustawiona jak pani Waśniewska. Skoro już jedno dziecko zabiłaś to z tym też ci łatwo pujdzie.

Gość yuyuy
Rozsądne ceny mają w firmie Medicogen. Znalazłem ich kilka tygodni temu jak potrzebowałem wykonać takie badania. Dziewczyna mnie chciała dosłownie wrobić w dziecko...Masakra, niektóre kobiety są tragiczne po prostu. Co do konkretów to na stronie www.medicogen.com/cennik jest ich cennik.