Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian.......22

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość Adrian.......22

Spotykam się z dziewczyną kilka miesięcy. Nic powaznego i ona chyba to wie bo slyszala o tym że spotykam się też z innymi. Nie mój typ po prostu, za spokojna, za cicha, zero imprez, ale czasami fajnie spędzało się z nią czas no i seks był ok. Kilka dni temu powiedziala że jest w ciąży. Namawiałem ją do usunięcia, ale tylko płakała. Nie mogę sobie pozwolić na dziecko, za młody jestem poza tym to nie jest kobieta z którą chciałbym być. Nie można przecież zmusić mnie żebym zmarnował sobie życie spedzając je z kobietą której nie kocham. To nie średniowiecze. Wiem że dość łątwo załatwić aborcję i nawet bym jej pomógł coś znaleźć i nawet bym coś dołożył finansowo. Tylko jak ją przekonać?

Gość **rzygi**
usuń se fiutka a potem sam ze sobą skończ :] czego tu pajacu jeszcze szukasz?

Gość po co ja zmuszasz
jak chce urodzić to ma do tego prawo, nie musisz z nia przeciez ani brac ślubu ani być, tylko alimenty płać i dzieckiem się zajmuj, w końcu to też twoje dziecko.

Gość Adrian.......22
A skąd mogę miec pewność że to moje? Ze mną poszlo jej dość szybko, więc kazdemu mogła dawać. Na razie nie bede odbierać telefonu, może da mi spokoj.

marnowac życia sobie nie chcesz ale bzykac to sie chciało ? Nie uważałeś jak robiłeś to teraz rób jak uważasz! Ty takze nie masz prawa zmmuszac jej do aborcji i marnowania sobie życia, aborcja to nie środek antykoncepcyjny fiutku. Na jej miejscu wyrwalabym ci łeb i .... do ryja a teraz wiesz co robic ... 🖐️ ps zapomnialam dodac ze sprawe o alimenty wytoczylabym ci w trybie kespresowym :classic_cool: seks wiąże się z konsekwencjami - byles dorosly by sie bzykac to teraz dorosnij do konsekwencji swoich dzialań.

Gość Adrian.......22
ale po co płacić całe życie skoro można zapłacić raz i się pozbyć problemu? wkurwia mnie, jest taka głupia, w ogole nie mysli racjonalnie

a jak nie masz pewnosci czy twoje czy nie to zawsze są testy dna. Tak swoją drogą to śmieszne że faceci dowiadują sie o niechcianych ciążach odrazu robią z baby puszczalską a poki sie z nią bzykal to mu rzekoma "łatwość" nie przeszkadzała? Żal...

a ty myslales racjonalnie bzykając sie ? To nie wiedziales ze bocian dzieci nie nosi? Tak to jest jak niepowazni ludzie zabierają sie za powazne rzeczy. Za błędy trzeba płacic !

póki co to ty tutaj przedstawiasz bardzo niski poziom inteligencji autorze więc trzymaj się z dala od tej laski nie marnuj jej życia. A jak fiuta nie miałeś gdzie zaaplikować to mogłeś iść na dziwki albo dmuchaną lalkę dymać. Żal mi cie.

Gość Jeśli to nie wygłup to
jesteś poj..bany

Gość adadasds
Jakoś mam wrazenie, ze to podpucha

Gość Adrian.......22
własnie mam zamiar się trzymać z dala od niej jak mi radzicie. Na razie nie bedeodbieral telefonow. Potem, jak dalej bedzie taka uparta to wyjadę gdzieś i tyle będzie mnie idiotka widziała.

Gość terazjaoooo
kolejny dzisiejszego wieczoru ktos robi sobie tutaj kwadratowe jaja w nadziei, ze reszta bedzie sie tym podniecac... :o

jestes w moim wieku tez jestem mama i uwiez mi nie ma nic piekniejszego,jak zostac rodzicem,wiem ty nie czujesz sie gotowy,nie chcesz byc z ta dziewczyna,nie kochasz jej spoko,ale trzeba bylo o tym wczesniej pomyslec a nie teraz,to jest ruwnie twoje jak i jej dziecko nie mozesz jej kazac go usunac,lepiej sie z nia spotkaj i powaznie porozmawiaj a nie sie ukrywasz jak taki najgorszy ****nie powiem co,mosisz byc odpowiedzialny za swoje czyny...twoje dziecko twoja decyzja,pogadaj z nia a napewno dojdziecie do jakiegos wniosku,tylko nie mow odrazu ze ma usunac bo to tez jej dziecko i ona moze chciec je zatrzymac...i wtedy wszystko jasne...gratutuje tatusiu;)

Gość Adrian.......22
nie, nie będę tatą bez mojej zgody. Nie chcę być ojcem i już.

\"nawet bym jej pomógł coś znaleźć i nawet bym coś dołożył finansowo\" NAWET???? nie no, chłopie, Ty to masz gest :O

sobie nie chcesz marnować życia, ale jej to można, co? łatwo kogoś skazać byle nie siebie? jak nie twój typ po po kiego do niej łaziłeś? Czy usunie czy nie, to i tak już ma dziewczyna zmarnowane życie... przez takiego krótkiego fiuta!

tak trzymaj się od niej z dala bo kobiecie tylko życie zmarnujesz, po co dziecko ma wiedzieć że ma ojca pospolitego fiuta :D denny jesteś i temat powinien pójść na śmietnik od razu

"nie, nie będę tatą bez mojej zgody." wiesz co, teraz, to Ty sobie co najwyżej możesz palec do tyłka włożyć, a nie zgody wydawać :P

pirania dokładnie a Ty kolego mozesz jechac w pizdu - jak nie Ty to Twoi rodzice bedą placic wiec tak czy srak masz przerąbane :D aha tel tez nie musisz odbierac w ogole nie musisz sie jej na oczy pokazywac i tak bedziesz musial jej polowe kasy oddac za wszystkie wydatki zwiazane z dzieckiem nawet przed narodzinami :D

Gość Adrian.......22
nie mogę dać na całość, bo nie pracuję wiec nawet jak urodzi to niby jak bedą ściągać ze mnie alimenty co? państwo będzie płacić i tak, więc niech lepiej już teraz da mi spokoj, w ogole godności nie ma

Gość terazjaoooo
polecam opuscic ten temat- jak mozna wdawac sie w rozmowe z czyms takim jak zalozyciel tego topiku? :o

Gość Ło matkooo
kretynie,a zabezpieczaliście sięjakoś?

Gość co za cep ciebie
założyciel topiku --------------> debil

Godności?! :D Spier**liłeś robotę, a teraz ręce umywasz? Sama nie zaszła w ciąże. Fajfus. :P

Gość Adrian.......22
ja nie lubię gumek, a myslalem że jakoś się zabezpiecza, ale teraz widzę że idiotka z niej na całego, nawet żadnych tabletek nie brała po namyśle dochodze do wniosku że mogła zrobić to specjalnie?

Gość a ja bym powiedziała
szkoda czasu na zajmowanie się tym tematem i tym czymś co go napisało, człowiek bez głowy, bez rozumu, powinien się mocno młotkiem popukać po łbie jezu aż mi adrenalina podskoczyła że też tacy ludzi sie rodzą żal :(

To z Ciebie totalny idiota na całęgo. Zaswędziało Cię to nie myślałeś o zabezpieczeniach :P