Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfdgfd

Piękno - nie do końca pojęcie względne

Polecane posty

Gość gfdgfdgfdgfd

Mówi się, że ładne to, co się komu podoba. Ale zauważmy pewną prawidłowość - dziewczyny o ładnej buzi mają najczęściej ładne ciało, ładne piersi, stopy itd. Są CAŁE ładne, wszystko mają ładne. A te przeciętne mają przeciętne wszystko - ciało, twarz i inne części ciała. Jak to jest? Jakiś gen piękna? :P

Gość niemka
ja tego nie zauważyłam, w sumie to nie mogę sie zgodzić z tym co mówisz...

Gość piękno jest w oku patrzącego

Gość buga buga
Ale plecisz bzdury ;)

"piękno jest w oku patrzącego" ładni powiedziane a ja jestem dziewczyną, więc nie wiem co jest ładne a co nie :P

Gość gfdgfdgfdgfd
No np taka Jessica Alba - ładna buzia, ładne ciało. Jessica Parker - brzydka twarz, koślawe nogi, cała jakaś koślawa i koscista :P

Gość ariona222
A ja Ci mówie że chocbyś była paskudna z wyglądu a miała poczucie humoru i wiedziała co to autoironia to nie potrzebna jest ładna buzia.I tak lepiej maja ludzie fajni niz ładni:)

>ariona222 zgodzę się w zupełności. Bo co komu po zadufanej w sobie laleczce, pustej jak moja paczka po chusteczkach?

ale pierdoły, ja nie mogę :D co do w ogóle \"teza\"... nie mogę uwierzyć w to co czytam... :D GFDGFDGFDGFDGFD dałeś/łas popalic :D

Gość szurMarceweczka
owszem są kanony piękna w danym czasie ,ale coś miłego dla oka zawsze znajdzie amatora

A ja uwazam, ze Sarah Jessica Parker ma rewelacyjna figure. Zreszta widuje sie duzo dziewczyn z ladna figura i niezbyt ladna twarza, albo na odwrot.

Gość piękno jest w oku patrzącego
w estetyce, która jest dziedziną filozofii, jest teoria, że piękno jest subiektywne, ale jest także taka, że da się je zmierzyć, wyliczyć matematycznie (symetria, harmonia...) ja zgadzam się z tym, że jest ono jednak subiektywne

Gość bvbcbvc
enamorada - widziałaś jej bogi? widziałaś, jak chodzi? NIE jest zgrabna

Widzialam cala serie "Sex and the city" nie wiem ile razy, widzialam ja jak chodzi na obcasach i mi sie jej figura podoba. Owszem, troche koscista i zylasta, ale ciuchy genialnie na jej leza i ma swietne nogi i brzuch. No wlasnie - widac kazdemu co innego sie podoba. Mi sie w ogole ona podoba, choc nie jest idealnie piekna, ale jest charakterystyczna i nie przeslodzona.

Gość gfdgdfgd
Nogi ma beznadziejne...