Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paczkodan

Jak wam się żyje z waszymi partnerami?

Polecane posty

Witam, zakładam topik, w którym chciałabym, abyśmy pogadały/li o tym jak nam się żyje w związkach z naszymi partnerami. Piszcie ile jesteście razem, ile macie lat, jak się poznaliście i jak jest u was w związku. Piszcie o waszych wzlotach i upadkach i o tym jak radzicie sobie z problemami, które was dotykają. Myślę, że możemy się czegoś od siebie nawzajem nauczyć. :)

Gość 0o0o0o0o0o0o0o
ja 25, on 28 razem 2,5 roku problemy: nie kocham go, bo kocham eksa

Gość francuzeczkaaa
ja 21 on 22 razem od prawie 5 lat zyje sie wiadomo-raz lepiej raz gorzem,sa wzloty i upadki ale najwazniejsze ze sie bardzo kochamy:)

Gość kapelutek
pewnie jak kazda baba boi sie samotnosci

Gość moniśśśśśśśśśśśśśś
witam mamy oboje po 23 lata jestesmy ze soba 5 rok z mala przerwa na poczatku. chodzilismy razem do sredniej szkoły i jakos pod koniec 4 klasy sie zaczela nasza miłosc. jest nam ze soba dobrze jestem szczesliwa i mysle ze niedługo bedziemy sobie wic gniazdko:):)

Gość kiedys sie ujawnie
po 30stce razem 11lat

Gość mam czarny nick......
ja 28 on 27 razme rok slub na jesień nie kocham go bo kocham eksa.... obecny jest dobry tylko w łózku

Gość witaj czaki
:)

Gość moniśśśśśśśśśśśśśś
dlaczego niekochasz go a wychodzisz za mąż ????

Gość kiedys sie ujawnie
od tamtego roku wierze,ze jest idealnym dla mnie partnerem.Chociaz idealny nie jest.Wrecz ma trudny charakter

Gość moniśśśśśśśśśśśśśś
mój partner jest bardzo uparty czasem aż z bardzo ale akceptuję to

Gość jestesmy ze soba
Jestesmy ze sobą prawie rok. Ja 22, on 21 lat. Za nami dłuższe związki, które nas wielu rzeczy nauczyły. Na codzień jest super, radzimy sobie, razem sprzątamy, gotujemy, każdy każdemu pomoże. Aczkolwiek ciężkie mamy charaktery, dlatego nasze kłótnie są dość wybuchowe :D Każdy każdego chce przegadać, nie odpuszcza, ale... z czasem wiem, że "dotrzemy się". Reasumując: kocham go ponad życie, jestem z nim zajebiście szczęśliwa pod każdym względem (nawet te kłótnie mają w sobie coś... :D)

kocham eksa.... doskonale obrazuje teledysk jaki byl nasz zwiazek http://www.youtube.com/watch?v=64haKAp4umk&feature=related... a zenie sie dla zemsty za zdrade obecnego.... na weselu kelnerki rozdadza koperty a w nich zdjecia mnie pobitej i zdjecia jak obraca inna laske ...kelnerka jest dobrą przjaciólka moją i wie o calym planie

Gość kiedys sie ujawnie
Nie ma motyli,misiaczkow i innych slodkosci ale to i dobrze, bo ja raczej konkretna osoba jestem.Od nadmiaru slodkosci robi mi sie mdlo.Wolny zwiazek-bez ograniczen.Ma wiele wad ale jednej na szczescie nie-nie lata po disco,jest obojetny na inne kobiety Klocimy sie czesto,wczesniej codziennie.Ciz tak jest tak dwa zywioly sie zejda

Gość jestesmy ze soba
do -> mam czarny nick...... wychodzisz za mąż tylko po to, by móc się zemścić? I co, po chwili rozwód będzie? jak to sobie wyobrażasz...? :O

jetesmy ze soba jak ty mozesz miec dluzszy zwiazek z kims jak masz 22 lata. ja mam 28 i bylam z facetem 10 lat do maja tamtego roku..... a na tym zemsta musi byc tyle lez co przez niego wyplakalam to przez cale swoje zycie nawet jako niemowle nie plakalam....a jak dorosniesz to zrozumiesz niektore rzeczy...kara zawsze musi byc jak nie od losu to od kogos innego....za duzo upokorzen mnie spotkalo z jego strony.... na pozor przystojny mily sympatyczny pomocny pracowity serdeczny czuly zakochany a w domu to tylko ja wiem jaki jest i jego matka ktora nazywa mnie oaza spokoju... ale pekn na weselu... dla zainteresowanych dla tego szmatławca zostaje tylko cywilny bo nie jest godzien stac ze mna przy oltarzu

Gość ja tez ...
oj, ale chce ci sie wydawac tyle kasy na slub, zeby tylko pokazac ludziom zdjecia takie? to dla ciebie bedzie obciach, ze w ogole jestes z takim debilem. i masz zamiar z nim zostac, czy sie rozstac zaraz po slubie?

Gość nudny temat
te fotki t przez neta mozesz wyslac poco tyle kasy na slub tracic wyjdziesz na debilke

mam czarny nick - ok plan jest, zemsta jest, ale na codzien jak dajesz sobie rade z tym aby z nim zyc?

Gość jestesmy ze soba
mam czarny nick...... -> w sumie dobra metoda na zemstę. Jestem pełna podziwu dla Ciebie. Ja bym na taki wariacki pomysł nie wpadła :D nie dałabym rady ukrywać tego co wiem. Cóż.. życzę Ci powodzenia w życiu i w szczerej miłości, której podstawą nie jest kłamstwo... :O 🌼

Gość nudny temat
a ja wspolczuje twoim gosciom

Do: mam czarny nick... :( ale jak to? to potem chcesz unieważnić?? czy się z nim męczyć dalej? przecież jeśli go tak upokorzysz, to on ci żyć nie da... skoro to taki psychol, że cię zdradzał i już pobił, to po takiej akcji po prostu cię zniszczy. Po co ci to? to nie lepiej dokopać mu przed ślubem albo - zamiast?

FLEA daje rade za pomoca leków antydepresantów najgorzej jest w nocy jak przychodzi myśl że przegrało się zycie.... a co do tych ze ja wyjde na debilke.... zastanówcie sie dwa razy...kazdy w rodzinie go uwielbia w mojej czy jego.... a to on wyjdzie na fałszywca, wredniaka, złosliwego, chamskiego damskiego boksera.... a kaza to ile pojdzie na ten slub... on chce zaplacic za US za obrączki ( ktora bede nosic tylko przez chwile,) ja zapraszam na obiad 30 osób a on 60 od siebie i kazdy placi za swoich gosci... troszkie pieniedzy odłozyłam wiec koszt wyniesie jakies 3500 zł a u niego niewiem.... suknia bedzie pozyczona z komisu....

Gość nudny temat
a jestes pewna ze uwierzą w te zdjecia?

nie martwie sie ze mnie zniszczy.... przyjaciólka ma napisany list ktory jest podpisany przez znajomego adwokata ze jak mi sie cos stanie to tylko jego zasługa....takie upokorzenie jakie on mi zafundowal to i tak jest moje łagodne.... kara musi byc...nawet trzeba zaplacic jakas cene za to ale usmiech bezcenny.....

zdjecia zrobione sa profesjonalnym aparatem przez detektywa z agencji detektywistycznej.... mialam podejrzenia ktore sie sprawwdzily... zastanawiam sie czy nie dołaczyc ksero obdukcji od lekarza...