Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia1888

MOJ UBIOR - POMOCY.

Polecane posty

Gość asia1888
hej, mam taki porblem ze soba... nie wiem, moze to jest cos w psychice... bardzo podoba mi sie styl retro.. albo np takie kobiece stroje: http://harel.blox.pl/resource/jeans6.jpg mam 18 lat i mieszkam w malej miejscowosci... moge sobie pozwolic na kupienie czegos w dobrym sklepie ale po prostu przed kupieniem jakis 'stylowych' ciuchow ... no nie wiem.. jakos nie moge.. mam wrazenie, ze bede w nich wygladala komicznie.. ze one sa tylko fajne na super laskach i ze zaraz ktos sie bedzie ze mnie smial, ze taka wiesniara i taki stroj... nie wiem co mam zrobic...

a czym ty się przejmujesz? ja tez mieszkam na wsi i mam głęboko gdzies co sobie pomyslą inni. nie ubieram sie dla nich tylko dla siebie!

po prostu kupuj jesli ci się tylko podobają i dobrze leżą.

ja nosze takie ciuchy jak podałaś w linku. I nikt się na mnie dziwnie nie patrzy, przecież to normalne ciuchy.. Jak masz ładną firuge to kupuj :)

Gość Melissa02
Może jesteś troszkę mało pewna siebie ale gust masz jak najbardziej w porządku :) P.S. Mieszkam na kompletnym zadupiu i gdyby było mnie stać to też chodziłabym cały czas w takich ciuszkach :)

Gość asia1888
dzieki dziewczyny.. nastepnym razem wezme sie w garsc i wybiore cos, co naprawde mi sie podoba..