Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hygtrfe

a wiem,ze to głupie podejście,ale odkąd

Polecane posty

Gość hygtrfe

zadbałam o siebie w sensie,ze mam idealna cere(za sprawą dermatologa)wyrzeźbilam ciało,zdjełam aprat ortodontyczny,zapuścilam włosy i zmienilam styl na bardziej elegancki,kobiecy z nutką tajemniczości to zauwazyłam,ze co drugi na mnie leci... i tylko przez ten wygląd:O ale dobra.. chodzilo mi bardziej o to,ze kiedys nie chcialam sie z nikim spotykac bo np. mialam wysypke na twarzy,albo ,ze mialam sianowate włosy i taks tale coś.... tez tak macie? dodam,ze mam 174 i zawsze mialam kompleks ,ze zbyt wysoka itp. teraz ten wzrost jest moim atutem,w rurkach wyglądam świetnie i pozwole sobie na koturne (szpilek nie lubie są dla mnie zbyt wiesniackie) ... tez tak miałyscie?

tak, ja w podstawowce bylam posmiewiskiem bo pryszce, paczus i non toper przetluszczone wlosy, a jak skonczylam 18stke to hormony sie uspokoily i schudlam mam ladne bllyszcace wlosy swierza cere i ogolnie dbam o siebie o figure twarz skore itd. ze tak powiem tez co chwila cos sie dzialo. Teraz jestem w ciazy i w domu siedze :)

Gość hygtrfe
Karrera gratuluje :)) eh jaki świat potafi być podły :O jak brzydka=zero jak ładna=sukces ... kto ten świat tak skonstruował?!