Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koscielnokkdfvdvfd

Wy tez nieznosicie ks.z parafii

Polecane posty

Gość gość
Nie znam prawa kanonicznego. Prawo stworzyli ludzie. Znam Ewangelię. Ona pochodzi od Boga.

Gość gość
Księdz to przewodnik duchowy...

Gość gość
dzięki takiemu przewodnikowi duchowemu od 10 lat do spowiedzi nie chodzę :/ za takich przewodników to ja dziękuję :/

Gość gość
A co Ci zrobił ? U mnie jest nowy ksiądz i świetnie spowiada. Taki prawdziwy ksiądz z powołania.

Gość gość w trampkach
18 52 - sory, ale glupia jestes, chodzilas do kosciola a nie znalas i nie znasz wiary, ksiadz to czlowiek tak samo grzeszny jak my z ta roznica ze kusi go 100 a 5 diablow. A przekreslenie swojego zbawienia przez jednego czlowieka to wlasnie ta glupota o ktorej mowie. Walke ktora zaczelas z diablem przegralas bo on byl sprytniejszy i teraz zrzucasz wine tak naprawde na swoja slabosc. Ludzie sa przesladowani cale zycie za wiare i sie nie poddaja, gina A wiare,a Tobie wystarczyl jeden zly przyklad i juz poleglas.

Gość gość
ja tam lubię księży z mojej parafii, wydaje mi się, że wszyscy są księżmi z powołania

Gość gość
Ja też lubię tych ode mnie z parafii

Gość gość
Z wiara i kosciolem jest troche tak jak z liniami lotniczymi. Latanie jest wspaniale, niebo cudowne i wlasne przemyslenia bezcenne. Niestety wszedzie sa problemy z personelem naziemnym. Ale czy jedna wredna i upierdliwa, a nawet k.... - stewardessa skloni nas do rezygnacji z latania ?

Gość gość
u mnie tez sa ok

Gość gość
U mnie obaj księża mogli by uchodzić za wzór do naśladowania.Złego słowa nie powiem.Pieniedzy nigdy nie chcą,trzeba im na siłę zeby wzieli,proboszcz dzieciin z ubogich ,rozbitych czy wielodzietnych rodzin paczki na mikołaja zrobił z tego co wiem od roznych dzieci oraz wyprawki we wrzesniu.W wakacje rok rocznie zabiera dzieci na kolonie i sam dokłada do wyżywienia podczas pobytu ksiadz b.mądry skromny i wyrozumiały,chetnue służy radą i pomocą.Dba o kosciół,w modlitwie pamieta o wszystkich ,z ludzmi chetnie rozmawia,pożartuje .Spokojny,skromny,dobry duszpasterz.Wikary od niedawna rownież,taki jak proboszcz.Świetnie rozmawia z dziećmi a i z dorosłymi potrafi rozmawiać.Pieniadzy na koledzie nie chciał wziać,musielismy prosic by wziął.s