Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jak sie ubieracie?

Polecane posty

pograzony w niebycie pewnie chodzi w worku po kartoflach :P ubior to ekspresja siebie . :)

Hmmm.... Z urody jestem trochę podobna do Barbie - szczuplutka blondyna z niebieskimi oczami... :P I podobnie sie ubieram. Lubię dziewczęce ciuchy, róż, czerwień, żywe kolory... Mini, obcisłe bluzki, ale absolutnie nie ubieram się wyzywająco. Kupuję ubrania dobrej jakości, wyłącznie firmowe. Lubię wysokie obcasy. Śmigam na 12-cm :P

Gość ryczaca trzydziestka
a ja krawcuję więc większość rzeczy mam wykonanych własnoręcznie,albo poprawionych.styl kiedyś romantyczno hipisowski,obecnie w zależności od okazji,ale zawsze kobieco,taką mam figurę że jej niczym nie zakryję,więc eksponuję ale z umiarem.Włosy mam do ramion,w kolorze naturalnym ciemny bląd i bardzo niebieskie oczy,jasna cera,a włosy to już w życiu miałam każde długie,jeża,platynowe,fioletowe rude,bląd z czerwoną grzywką,czarne.Fakt odzież markowa nie jest warta swojej ceny też szyją ją w chinach albo innym bangladeszu z tych samych tanich materiałów i po jednym praniu można wyrzucić

ja nie ma takiego jednego stylu, lubie róznie się ubierac. czasem na sportowo. jak gdzies wychodze to jakies rurki, spódniczke do tego bluzeczka tunika.na obcasach tylko czasem chodze najczęsciej na imprezy. a co do wyglądu to mam ciemną cere, czarne krecone włosy do pasa, czarne oczy.no to na tyle

jak dla mnie modowym guru jest Monica Bellucci - czarny, bordowy, bialy... dlugie suknie, spodniczki klasyczne syrenie, zakiety , nie za duzo bizuterii, iedy goroco biale dlugie suknie albo w kwiaty. czasem styl gotycki - czarne bluzki, duzo koronek, w granicach rozsadku, lubie podkreslac co kobiece. wygladam zawsze kobieco i klasycznie. za jedyne 10 funtow!!!

Przede wszystkim lubię dobre tkaniny i to jest moja słabość. Lubię rzeczy miłe w dotyku, wręcz \"pluszowe\". Im bardziej miękki i delikatny ciuch, tym większe prawdopodobieństwo, że bedę go stale nosić ;) a kolory - ukochany to wielbłądzi beż, a potem - pudrowy różowy, przeróżne brązy, granat (denim) i kremowa biel. Niecierpię jadowitych, ostrych kolorów i sztucznych materiałów :( na co dzień noszę dżinsy i topy - od różnych śmiesznych, bawełnianych, po bardziej eleganckie (uwielbiam satynę). A buty - to samo: od trampek po szpilki ;) Kolor cery - jak herbatniki petitki ;) aha - i mam manię biżuteryjną ;) mogę być bez majtek, ale nie bez bransoletki ;) Ładne kamyki to jest to, co tygrys lubi najbardziej :D

Gość łup
łup łup