Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ylka

Kto mnie pocieszy?

Polecane posty

Gość Ylka

Smutno mi tak strasznie, niech mnie ktoś przytuli i okaże choć odrobinkę zainteresowania ;( Juz nie mogę dłużej tak...

Gość Ylka
Świat mi się sypie... tylko kiedy będzie lepiej? Nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Tracę wszystkich i wszystko. Czuję taki smutek, że szok.

Gość bewusstlos
przytulam pocieszam i co tylko ;)

No wiesz, skoro jest tak totalnie beznadziejnie, to pamiętaj, że może być tylko lepiej :)

Gość Ylka
Szczerze? W moim wypadku może być jeszcze gorzej, teraz jest stan katastrofy, wszystko się sypie, ale kiedy się doszczętnie posypie wtedy już umrę chyba z rozpaczy ;( Błagam, niech mnie ktoś przytuli ;(((

Gość Ylka
z podkarpacia;/

raczej nie pojadę do ciebie ci cie nie przytulę ale wszystko jest możliwe i możesz sobie "naprawić" życie trzeba mieć tylko trochę samozaparcia i się nie poddawać :)

Gość Ylka
a co tu naprawiać ;/ jakby to ode mnie zależało, to bym coś z tym zrobiła, a tak to co, tylko sobie w łeb walnąć ;/ Mama leży w szpitalu, nikt nie jest w stanie jej pomóc, ojciec stan pod zawałowy, już nie daje tez rady. Mnie chłopak własnie nagle przestał kochać, a raczej jak twierdzi - nie wie co czuje ;( Mam sesje i nie jestem w stanie się uczyć, siedze na jakimś forum i się zale jak debil ;( Tak bardzo bym chciała zeby mnie ktos pocieszył i przytulił ;(

na początek idź się trochę poucz i nie staraj się myśleć o innych rzeczach niż nauka ;)

Gość Ylka
Nie potrafię własnie, to trwa od kilku dni, myślę teraz ciągle o chłopaku i nie potrafię tego ogarnąć i zrozumieć czemu tak się dzieje ;((

Gość Ylka
ze life is brutal to wiem;/ ale czemu akurat mnie musiało dopaść pinćset problemów na raz??? :( Nie mogę go olać, kocham go, był (nie wiem czy jest;() moim powiernikiem, moim przyjacielem, wszystkim. Z tego stresu nie moge się uczyć, nie moge jest, jedyne co teraz potrafie to plakac i się uzalac nad sobą ;( Normalnie nie wiem jak mam się ogarnąć i co ze soba zrobić ;(

Gość Ylka
jeść* tam miało być

spokojnie, będzie lepiej weź się trochę poucz, zjedz, wyśpij coś , będzie lepiej :)

Gość Ylka
Czy moje słowa do Ciebie docierają??? N-i-e p-o-t-r-a-f-i-ę ;(((( Juz sie probowalam uczyć, to ciagle się łapię ze mysle o nim ;/ ze czemu mi to robi, ze moze juz nie bedzie razem itd;/ To bez sensu, a mam duzo czytania i na tym wypadaloby sie skupić ;/ a nie skacza mi literki. Nie moge nic przelknąć... czuje sie jakby moj organizm nagle nie potrzebowal jedzenia i nigdy nie czul głodu. Czarna jebana rozpacz