Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość luka 123123

Co dalej...? Jakaś rada? /

Polecane posty

Gość luka 123123

Po krótce. Ponad rok temu byłam miesiąc z pewnym facetem. Było nam razem super, wielkie plany i marzenia, szczęście spadło na nas jak grom z nieba.Ale rozstaliśmy się po pewnej sprzeczce która dotyczyła po części odległości jaka nas dzieliła - 300km. Przez ten rok rozmawialiśmy na gadu,ale zwykle z jakimiś pretensjami. On udawał chłodnego, a ja twardą. Pewnego razu napisał do mnie na nk (chyba pod lekkim wpływem) że czemu to mnie akurat wybrał wśród wszystkich pragniien :) No i znów potem mało gadaliśmy. Przez ten czas pewnie startował do lasek, jednak nie był tak oficjalnie jak ze mną z żadną. Raczej zajęty był cwiczeniami fizycznymi - jego codziennosc. No i jakieś 2-3 mieś temu kontakt się polepszył. Zaczął nawet zachowywać się tak jakby tęsknił, coś zrozumiał. Kiedy się spotkaliśmy, był czuły, tulił mnie mocno, całował w czółko, no i zachowywał sie jak wtedy, gdy bylismy razem. Ale powiedział wtedy ze on nie chce wiazac sie z nikim bo boi sie ograniczeń jakie stwarzają kobiety (mój błąd ;/ którego więcej nie popełniłam). Później nawet zaczelismy znów pisać pół zartem pół serio o wspólnych dzieciach itd. Ale gdy tylko przestalismy sie widziec, to on milczy, nie zaklika nawet :( Gdy sie spotkalismy potrafił powiedzieć do mnie "Słońce" wyglądał na zakochanego, a jak tylko wracałam do domu, to milczał kolejny miesiąc. Nie wiem co dalej z tym zrobić. Boję się zapytać wprost, bo stracę na wartości znów jeśli mi odmówi. A boję się z góry przekreślić go, bo być może po studiach nasz zwiazek byłby realniejszy (tj. za rok). Wiem że głupia sytuacja, ale nie mam z kim się nią podzielić. Help :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować