Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak - ofiara losu

Tak bardzo mi smutno...

Polecane posty

Jest mi smutno. Wczoraj pokłóciłam się z koleżankami i poszłam do domu, teraz wszyscy mają do mnie pretensje i się ode mnie izolują. Nie mam znajomych, tych swoich praktycznie nie lubiłam zbytnio, ale bałam się tej samotności, która teraz mnie dopadła. To takie smutne, moje życie od dawna jest szare, monotonne i smutne...

Gość Ylka
przybij piątke! (mam gorzej, ale przybij;/)

Gość
to np- poznaj mnie :classic_cool:

Gość Bathory
Wrzuc na luz, jestes ladna inteligentna osoba, nie przejmuj sie rzeczami malo istotnymi.

Gość
jest nas trzy a to juz team :classic_cool:

no ja mam podobnie wiem jak to jest :( i chcialbym poznac dziewczyne juz mi wszysdko jedno byleby mni echciala chociaz szczerze to wredoty niechcialbym miec:)

No tak - w trójkę łatwiej, szkoda tylko, że na kafe... Dziewczyna, którą uważałam za coś w rodzaju "najlepszej koleżanki" najpierw chciała ze mną o tym pogadać, zgodziłam się i pięć minut temu dostałam smsa "Przełożmy to, jestem na imprezie." Poczułam się po prostu jak... Nie potrafię nawet tego określić. Całe wakacje zostaję w domu. Sama. DLaczego to wszystko takie niesprawiedliwe?

Gość Bathory
Wezcie sie w garsc, pozbierajcie do kupy,

Gość
ja moge sie spotakac :classic_cool: jakie wojewodztwo reprezentujecie ?

śląskie! Wiesz, to wcale nie tak łatwo pozbierać to wszystko. Z kimś zawsze było raźniej, a teraz. Mogę wyjść sama na spacer, poczuć jakbym miała 70 lat i wszystko za sobą...

Gość Bathory
poznaj kogos 'nowego' tacy znajomi ktozy robia problem z byle czego to klopot tylko, machnij na nich reka i uszka do gory:)

Gość Ylka
taaa, we 3 razniej ;( to tak jak ja, kiedys zawsze moglam liczyc na chlopaka.... a teraz ;( jedno wielkie gowno, czuje sie tak fatalnie, a boje sie napisac do niego smsa zeby mi znowu albo nie nie odpisał albo nie napisal, ze go osaczam ;/ ;((( tymabrdziej, ze on teraz baluje a ja zdycham ;((((

Nie tak łatwo poznać nowych ludzi... Zawsze byłam w tym raczej słaba:P Krępuję się itp...

Gość Bathory
Jestes kobieta wiec jestes w nieco uprzywilejowanej pozycji jesli chodzi o nawiazywanie znajomosci-tak sadze, odrobina checi, wypad na bibe gdzies, usmiech na buzce, i ok:]

Muszę iść... "Wpadne" tu jeszcze wieczorem, mam nadzieję, że będziecie:)

Gość Ylka
ja z racji totalnej niemocy pewnie będę ;((

Gość ja uwazam i ci powiem
mam podobnie,mieszkam z dala od znajomych nikogo nie znam ale tu maja mnie za miastowa i nie odzywaja sie mi jest glupio bo nikogo nie znam.teraaz jeszcze rozpaczam po bylym chlopaku-minelo poltora roku i jestem z innym od mneij wiecej takiego czasu!nie wiem co czuje,ale jestem samotna a z tego wszystkiego pograzam sie w chorobie zeby ktos mnei zauwazyl:(

Gość Bathory
Ejze dziubki, usmiechnac sie prosze:) zycie jest zbyt krotkie by marnowac je na doly

O jedną więcej! Przybijam! 🖐️ Chciałabym znaleźć jakąś fajną kumpelę, nawet internetową, z którą będę mogła pogaduchować, właśnie rozpadła się moja 4 letnia przyjaźń :(

Gość Ylka
Owszem, zgadzam się absolutnie! jak wszystko było u mnie dobrze, to tez tak kazdemu kto się zle czuł mówiłam! O tak! Ale teraz nie potrafię tego sobie powiedzieć, czuje po raz pierwszy w zyciu bol w srodku, boli mnie to wszystko, czuje jak nigdy rozpacz, niemoc i totalną beznadzieje

Gość Ylka
a przez chłopaka to tez nie mam kolezanek, wiec wlasnie zostałam w czarnej dupie, sama bez nikogo - rewelacja! ;(

Gość Bathory
U mnie np. bardzo zle, mniejsza o szczegoly, ale wlasnie dlatego ze zle, staram sie patrzec na zycie i swiat optymistycznie, i z dobra nadzieja na przyszlosc, poddawanie sie dolowi to kapitulacja a trzeba zyc, usmiechac sie.. ZYC!

Ja na szczęście faceta mam.. Największy skarb. Ale jeśli chodzi o kwestie towarzyskie, jakieś wypady ze znajomymi czy coś, to.. zupełna pustka :(

Gość ja uwazam i ci powiem
normalnie dol na calego:(potrzebuje ludzi zeby jakos dojsc do siebie ale zauwazylam ze nawet zaczelam od nich stronic po prostu nie mam juz ochoty na sile poznawac ludzi usmiechac sie i udawac ze wszystko jest w porzadku,przyjaciolke stracilam po okolo15 latach przyjazni a reszcie nie mozna ufac zeby buchnac przy nich placzem i powiedziec o co chodzi a facet nie rozumie i mowi ze to nie problem:(jestem kurewsko samotna az mnie to boli bo staram sie byc dobra

lepiej nie miec kolezanek niz miec falszywe które dupe obrabiają i robią tylko nie potrzebny problem . jakieś obrażanie sie fochy i chuj wie co jeszcze . po co to komu .

Gość zdołowana łeee
Wiecie ja mam to samo, nikt za bardzo mnie nie lubi. Jest dziś ognisko a ja nie poszłam bo wole siedzieć w domu i użalać sie nad sobą niż siedzieć w końcie i nic nie mówić niezauważona. Kumpela z którą umówiłam sioe na piwo mnie olała i poszła an ognicho bo ich zna :(

ja uważam i ci powiem, mam tak samo.. Nawet nie mam ochoty poznawać ludzi, dziwnie się czuję np. w szkole kiedy stoje z grupką dziewczyn, wolę usiąść pod ścianą i słuchać mp3.. Kiedyś byłam otwartą, wesołą osóbką, a teraz gdzieś wszystko uciekło.. :(

Gość Ylka
nawet mnie boli co Kamila napisala ;( tez moglam kiedys na swojego liczyc, teraz to on mi zadaje bol ;( Tak mnie ciagnie zeby zadzwonic albo napisac do niego ale wiem ze to sie moze zle skonczyc, wiec mecze sie sama;(((