Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgiana

jak zagadać do nieznajomego?

Polecane posty

Gość georgiana

Spodobał mi się chłopak w kościele. Na początku jakoś nie wydawał mi się jakiś super przystojny, ale przez to, że on ciągle się we mnie wpatruje, teraz i ja nie mogę oderwać od niego wzroku. Zrobiłam mały wywiad co do jego osoby, niestety - nie ma telefonu kom. ani nawet konta na naszej-klasie... :( nie mamy też żadnych wspólnych znajomych. Ale wiem też, że nie ma dziewczyny. Jest strasznie nieśmiały i na pewno do mnie nie podejdzie. Zastanawiam się nad tym, żeby po prostu sama do niego podejść i zagadać (po mszy), bo ile można się tak na siebie patrzeć. Ale co właściwie miałabym powiedzieć? To w ogóle wypada? Problemem jest to, że widuję go tylko w kościele, nigdzie więcej…

Gość Łatwo powiedziec
po proswtu sprobuj pogadac, usmichac sie, i nie poddawaj jak pierwszy raz bedzie neipowodzenie, no i liczy sie to zebys sie go nie wystraszyla w razie czego.

Gość amarantowe dziewcze
pewnie chodzi na oaze, albo jakies kolko rozancowe, tez tam idz i zagadaj na jakis temat zwiazy z kosciolem, o jakiejs zbiorce zywnosci czy ubran.

Gość georgiana
niestety nie chodzi na oazę etc., pewnie już dawno bym go tam dopadła :) a może jakiś konkretny pomysł jak zagadać, pomijając ten o kazaniu - by się przestraszył dewotki :P

Gość skoro nie ma konta na naszej
klasie to oznacza, że coś z nim nie tak i powinnas trzymać się od niego z daleka.

Ale klimat :) Nie zagadasz :) jak to taki typ, to nie zagadasz, bo to nic nie da ;) albo on sie przełamie i podejdzie, albo nic z tego... wystraszysz chłopca... chyba, że go spytasz o to, czy nie wie przypadkiem, kiedy będzie np. x.Marian (czy inny ksiądz ;) ) spowiadał, na której mszy i czy aby nie na tej, i w którym konfesjonale... :D

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
:classic_cool: ale wiesz z opisu to mi wychodzi ze chlopak bardzo niesmialy jest i raczej jakis taki zachukany... podejdziesz to go wystraszysz nie podejdziesz to watpie by on sie odezwal wiec tak czy siak jest lipa ale skorzystaj z pomocy posta wyzej i faktycznie moze dobry pomysl z tym zagadaniem o mariana :D:D:D

Gość georgiana
podoba mi się nawet wersja z księdzem, może ktoś jeszcze podsunie jakieś inne pomysły :D

jak klimaty kościelne to....padnij przed nim na kolana i zajmij się jego gromnicą....bedzie Twoj jak amen w pacierzu;)

Gość amozebytak
:D

Gość doradca możesz podbić cenę
:D

Gość doradca 500 zł sie należy
eee, z tą gromnicą to ryzykowny pomysł :O ja proponuję byś do niego podeszla i zaproponowała mu działanie w jakiejś wspólnej akcji charytatywnej czy jakie tam inne akcje lubisz- jako wolontariusza. Wtedy on powie TAK i już go masz ;)

Gość choholudek
zrób tak: na mszy idź tam gdzie on stoi/siedzi i stań/usiadź koło niego... Na pewno będzie cały sparaliżowany, ale pewnie zadowolony. I gdy przyjdzie moment "przekażcie sobie znak pokoju" to sobie go przekażecie nawzajem...w tym samym czasie się do niego uśmiechnij.... Pewni odwzajemni uśmiech. I już pierwsza bariera będzie przełamana...Jak będziecie koło siebie stać czy siedzieć, to też wyjdź za nim z kościoła i jak będziecie wychodzić po prostu zagadaj coś (tu już sama musisz wymyśleć co) i zobaczysz, że będzie dobrze... rozmowa się za pewne potoczy.. :)

Gość autorka tego tematu
wiem, że jest - z własnych obserwacji i opinii innych. właśnie ostatnio staram się być sama - ze względu na niego :P

Gość agrafkaszk
Przyłącz się do programu partnerskiego! wystarczy zalogować się, a następnie promować serwis. Od każdego polecającego naliczana jest prowizja. Polecam! Szybki zarobiek! Zobacz ciekawy serwis do udostępniania i ściągania plików - za darmo!! Filmy, muzyka, gry, zdjęcia, ebooki. http://chomikuj.pl/?page=83230

Gość Ju..........................
Dokładnie, powinnaś stanąć koło niego. Podać mu rękę na znak pokoju. A potem ew. jak będziecie wychodzić zapytać o coś z ogłoszeń, bo nie dosłyszałaś. :P

Gość autorka tego tematu
ooo dzięki Ju.......................... :D chyba spróbuję tak zrobić, chyba że się jeszcze jakieś rady ciekawe pojawią :D

Gość angelina---
zapodaj tekst 'ej, zajebiaszcza była dziś ewangelia, c' nie?' :D

Gość Assassina
Właśnie zastanawiam się czy nie zagadać do chłopaka, którego widziałam parę razy na uczelni, ale uważam że dziewczyna nie powinna i skoro on tego nie zrobił (a była sposobność bo siedział kiedyś koło mnie tyle, że był z grupą znajomych wiec może dlatego), to raczej nie jest zainteresowany i nie ma co się w to pchać i potem spotykać się z porażką... Co wy byście zrobiły????

Gość mariusz2525
do odważnych świat należy. spróbuj.

Gość Luczinda
mnie spodobał sie chłopak w kościele, gdy mialam 13lat(teraz mam 19 i nadal mi sie podoba :D) i przez pierwsze 3 miesiące byłam bezradna, bo nie miałam pojęcia kto to jest. później jednak z końcem roku szkolnego była msza na zakończenie ostatnich klas podstawówki i widziałam jego klase(chodził do innej podstawówki niż ja), ale znałam dwóch jego kolegów z zajęć pozalekcyjnych i w ten sposób jakoś udało mi sie wypytać koleżanki tych kolegów o tego chłopaka :D i powiedzialy jak się nazywa.. dopiero po 5miesiącach udało mi się zdobyć jego numer gg i zagadać ... :D po miesiącu byliśmy parą i chodziliśmy ze sobą przez pół roku.

Heh! Znalazłem ten temat przypadkowo i muszę wtrącić swoje 5 groszy! Mianowicie miałem podobną sytuację co autorka tematu! Przez dobre dwa lata gapiła się na mnie jak nienormalna pewna dziewczyna! I to też w kościele! Nie wstydziła się nawet tego, że ksiądz i ludzie to widzieli, bo jak można non stop odwracać na mszy głowę w moim kierunku i się bezczelnie gapić? Jak wychodziliśmy z kościoła to zawsze się na mnie patrzyła takim wzrokiem, że ciary mnie przechodziły! I te oczy jakieś smutne, szok! No, ale jak już chciałem do niej zagadać po mszy to zbierała się wokół niej zgraja zanajomych i rodzina, a jej ojciec mnie znał i sympatią nie darzył! Nie podeszłem i nie zagadałem! Tak więc nie miałem okazji jej poznać i na patrzeniu się skończyło! Teraz już jej nie widzę w na mszy! I dobrze! Tak więc powiem tyle: W kościele nie zagadasz i nikogo nie poznasz! To nie miejsce na flirty i miłostki! Modlić się, a nie flirtować!