Sassy&Wicked 67 Napisano 11 Czerwiec Konta „po przejściach” mają wyłączone powiadomienia. A nie chce się zakładać kolejnego. Ach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 227 Napisano 11 Czerwiec Można się poczuć trochę jak za czasów gościa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 67 Napisano 11 Czerwiec 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Można się poczuć trochę jak za czasów gościa. Nie pamiętam tych czasów. Chyba, że na kowbojkach i samosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 183 Napisano 11 Czerwiec Przeskoczy ci stronę i wrócą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 227 Napisano 11 Czerwiec Przed chwilą, Toya napisał: Przeskoczy ci stronę i wrócą To nie to. Nie masz zablokowanych przez spam tylko jakby wyłączone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 183 Napisano 11 Czerwiec Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: To nie to. Nie masz zablokowanych przez spam tylko jakby wyłączone. Ach och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 74 Napisano 11 Czerwiec Ja na nowym tez nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 74 Napisano 11 Czerwiec I nie wiem o jakich przejsciach mowa po zalozeniu ktos wylaczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 67 Napisano 11 Czerwiec Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: I nie wiem o jakich przejsciach mowa po zalozeniu ktos wylaczyl Na przykład po uśpieniu na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 74 Napisano 11 Czerwiec 7 godzin temu, Sassy&Wicked napisał: Na przykład po uśpieniu na jakiś czas. nikt mi nie usypial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach