Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seuss

vvv

Polecane posty

Rozumiem, iż ciężko przyznać się do tego, że jest się już powoli zdesperowanym, ale to by było rozwiązanie dla tych wszystkich, którzy wolą przesiadywać tutaj niż wyjść do ludzi i kogoś normalnie poznać. ;)

faceci stąd to w większości prawiczki a szanująca się kobieta nie odpuści dobrego sexu

Ale pomęczy się z nim dwa miesiące, zrobi mu porządne szkolenie, do tego małe pranie mózgu i może facet wyjdzie na ludzi. A kobieta już nie będzie sama. Glina jest, drogie panie, tylko lepić trzeba. ;)

Ale pomęczy się z nim dwa miesiące, zrobi mu porządne szkolenie, do tego małe pranie mózgu i może facet wyjdzie na ludzi. tia tylko która chciałaby się bzykać z niedoświadczonym prawikiem???

Może któraś by chciała, tak dla sportu. ;) Ale nie tylko prawiczków jest wielu na forum, inni faceci też się trafiają. Dziewice też są, a obok nich kobiety doświadczone. Dla każdego coś dobrego. Przecież kafeteria to worek wypełniony ludźmi szukającymi drugiej połówki/miłości/seksu - do wyboru, do koloru. Nic tylko wlóżyć rękę i łowić. Czemu jeszcze nikt na to nie wpadł? :P

inni faceci też się trafiają inni to ci, o których pisał komik

Kurde no, szkoda mi tych wszystkich babeczek płaczących tutaj, że ich nikt nie chce i nie mogą się doczekać miłości. :o

Gość sdfasdf
seuss to cho skarbie na bacika

Kurde no, szkoda mi tych wszystkich babeczek płaczących tutaj, że ich nikt nie chce i nie mogą się doczekać miłości. :D:D:D jak będą całymi dniami płakać tutaj to na pewno tej miłości nie znajdą

Sdfasdf, przetłumacz mi jeszcze swoją wypowiedź z polskiego na nasze, to się zastanowię. :P Ike, no właśnie, ale one chyba tego nie rozumieją. A że mam dzisiaj dzień miłosierdzia, to myślę jak im pomóc. :)

Gość *Sami* ....na chwileczkę
kafeteria to nie msc na szukanie NORMALNEGO faceta

\'\'szkoda mi tych wszystkich babeczek płaczących tutaj, że ich nikt nie chce i nie mogą się doczekać miłości\'\' Tu płaczą nie tylko samotne, których nikt nie chciał. Jakby tak przyjrzeć się, to te w związkach częściej narzekają tu na forum bo chłopak nie zadzwonił a przecież obiecał, umówił się i spóźnił się ( o la boga gdzie on w tym czasie był?), zapomniał o urodzinach albo o innej rocznicy i nie kupił kwiatka ( jak on mógł?), ogląda się za innymi dziewczynami gdy idzie ulicą, w telefonie ma podejrzany numer telefonu ( ciekawe do kogo należy, jak to wybadać?) itp. Poza tym jak ktoś jest samotny, to nie ma komu wypłakać się w rękaw. Chyba lepiej dla takiej osoby ponarzekać na forum, wyrzucić z siebie co boli, wypłakać przed komputerem niż zadręczać gdzieś w środku.

od tego są portale randkowe a nie kafe tu mozna znależć przyjaciela kochanka ale nie love:O

Komi juz nie ma szlabanu na neta? słyszałam że dostał 3 tyg przepustkę za dobre sprawowanie.

Gość sdfasdf
"seuss to cho skarbie na bacika" Seuss jeśli jesteś nieszczęśliwa i szukasz miłości to umów się ze mną skarbie na kolację zakończoną seksem. Przetłumaczyłem :P

*Sami*, ale one płaczą tutaj, a nie na portalach randkowych. :P

bo od tego jest kafe od marudzenia a nie od podrywu ale ja o tym nie wiedziałam na początku :O:P

Sdfasdf, ja jestem jak najbardziej szczęśliwa. Nie szukam miłości i to jest właśnie moje szczęście. Nie zadręczam się codziennie, że nie mam akurat żadnego faceta albo że tylu już mnie zraniło, iż chyba nigdy nie trafię na nikogo normalnego. Cieszę się życiem i nie uzależniam swojego dobrego samopoczucia od żadnego mężczyzny. Gdybyś mnie sobą zainteresował to kolację bym przemyślała, ale do łóżka z Tobą po niej nie pójdę. Rozumiem zatem, że propozycja nieaktualna. :P *Sami*, no patrz, ja też. Powinno być ostrzeżenie jakieś przed wejściem. Coś w stylu: "Drogi potencjalny użytkowniku! Na forum, które masz zamiar właśnie odwiedzić wielu ludzi marudzi, płacze i narzeka. Większość z nich jest w nieszczęśliwych w związkach, a ci akurat nie w związku, też są w większości nieszczęsliwi." I jeszcze post scriptum "Minister zdrowia ostrzega: przesiadywanie na kafeterii uzależnia i jest niebezpieczne dla zdrowia psychicznego". Ale i tak nikogo by to nie zniechęciło. :)

Seuss--mnie uprzedzano że kafe uzależnia i szkodzi na psyche nie uwierzyłam i tak

*Sami*, bo zawsze to co dla nas najgorsze najbardziej nas pociąga. I dlatego kafe będzie wiecznie żywa. ;)

Mi już przechodzi kafe, ale tylko dlatego że nie ma ciekawych samców do NIEpodrywania;)

Zawsze możesz przerzucić się na kobiety, zobacz jakie miałabyś pole do popisu. Ewentualnie jako odskocznię od kafe możesz się zarejestrować na forum dla mechaników. ;)

no co Ty desperatkę z forum mam brać :O real to real --wiesz co trzymasz w garści:D:)

Do autorki: Ja powtazam jak mantre na tym forum, ze szukanie sobie swojej drugiej polowki za posrednictwem internetu, nie jest naturalne. Ja sie interesuje psychologia internetu i duzo na ten temat czytalem. Zawsze dochodzi do idealizacji w tych randkach internetowych. Sporo uz o tym pisalem niedawno, a pozatym Sami ma racje, ze przez neta co prawda mozna znalezc naprawde dobrego przyjaciela/przyjaciolke, ale nie milosc. Ja znalazlem dziewczyne normalnie na uczelni. Na kafe dziewczyny bym nie szukal Nigdy nie wieadomo kto siedzi po drugiej stronie tak naprawde.

Doktorku nie wyciągaj pochopnych wniosków z moich postów nie mam nic przeciw netowi,mozna kogoś fajnego poznać,ale jestem PRZECIW pisaninie x czasu,bo potem wiecej jest wyobrażen niz to wszystko warte,lub sie rozpada nim dojdzie do spotkania;0