Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EfQa

Ciężaróweczki i Młode MAMY!!!!

Polecane posty

cześć dziewczyny:) mogę dołączyć??Termin mam na 28.08 i powiem wam że marzę już o tym żeby urodzić:)

Olawd🌼 oczywiscie, bedziemy szukac i klikac ;) Karola🌼 witamy :) No to juz prawie widzisz mete. :) Zle sie czujesz, czy nie mozesz doczekac sie spotkania z Malenstwem? Mam nadzieje, ze tylko to drugie.Wiecie Gramka🌼 jak Ci slabo, to odpoczywaj! a nie za prasownanie sie bierze! Na tylek chcesz dostac? Nogi do gory i czytaj malutkiej. Obok oczywsicie truskawy :) Ja tak bede robic na macierzynskim... no moze bez truskawek bo to listopad pewnie bedzie ;) W takie dni jak dzis nie moge sie tego urlopu doczekac chociaz naprawde lubie swoja prace, upal jednak niemilosierny. Jeszcze godzinka i lece do domciu robic obiadek.

czuję siię dobrze tylko nogi mi puchną jak balony i w dodatku mam cerę jak nastolatka, nie wspomnę już o nadmiernym poceniu się... Katastrofa

witaj karola... :-) tak to już jest jak się jest letnią ciężarówką ale tak jak lilka mówi widać metę :-) liluś nie bij ;-) odpoczywałam... nawet byłam u kosmetyczki na hennie i regulacji... i wąsa już nie mam ;-) teraz jeszcze depilacja tu i ówdzie i mogę rodzić ;-) miłego wieczorku dziewuszki!!!

No i zjadam moja wymarzona dzis galaretke z truskawkami+ sniezka. :) Szaleje!! :) Chyba Faosl tez ja lubi, bo czuje jak delikatnie puka mnie od srodka :) Kurcze, to z ta depilacja tak zle jest pod koniec, ze nie mozna tego wlasnorecznie zrobic? ? :)

nie mam dużego brzucha , nie przytyłam też dużo ale ciężko mi jest depilować miejsca itymne więc robi to mój mąż przynajmnie jest dokładnie, on nie protestuje

Karola🌼 ja mam wprawe, mysle ze na czuja bede robic ;) a ile przytylas do tej pory? ale mam teraz lenia ;)

witajcie :-) to tylko ja, dwupak z porannym ssaniem :-) ale wsunęłam kanapunię i mykam pokimać jeszcze, bo Lucy mnie kopie... pewnie myśli, że już mi odbija ;-)

no to tak jak mi :-) całę szczęście!!! kurcze jakoś się dziwnie dziś czuję... obudziła mnie "jelitowa rewolucja" nie wiem, może to jakiś znak???

Witajcie! graminis- to może być znak. Często poród zaczyna się od przeczyszczenia organizmu.

mam taki bałagan w domu a nie mam mocy brać się za sprzątanie. Czy też tak macie , ze jak mąż jest w domu to macie 2 razy większy bałagan niż normalnie? bo my zawsze. Zawsze sobie myślę, ze jak on będzie miał wolne to wszystko doprowadzimy do porządku a kończy sie tak, że bałąganimy na potęgę- nie tylko on ale ja też. Później razem to sprzątamy i następnego dnia znowu....nie wiem co z nami nie tak:)

witaj alonuszka... mam jakieś dziwne wrażenie, że coś się zacznie dziać... ale może to wynik chęci zobaczenia Lucy :-)

chciałam zagłosować na tymusia ale nie mogę go dziś odnaleźć... jak któraś znajdzie... proszę wklejcie linka :-)

ale jak Ty już jesteś na finiszu to bardzo prawdopodobne , ze to już. JA dzień przedd porodem też czułam, że coś się dzieje- zresztą przed wszystkimi 3 podejściami czułam- bo tyle razy synek się zbierał do wyjścia. ale mi się miło na sercu zrobiło jak sobie pomyślałam, ze ktoś byc może za chwilę spotka się ze swoim Aniołkiem:)

:-) hm... no więc może??? jak mężowi napisałam to od razu telefon był bo on jest specem od poradników ;-P i też gdzieś wyczytał, że to może znak... teraz co 15 min sms jak się czuję i że mam się obserwować :-) zobaczymy jak będzie... szczerze to bardzo bym już chciała przytulić moją gwiazdunię :-)

no a ja mam końcówkę 39 tc... w sobotę zaczynam 40... więc może???

Wydaje mi się,z ze tak. Skoro sama tak czujesz...Dzidziuś już się pewnie szykuje na spotkanie:)

Ja ubieram malucha i uciekamy całą rodzinką gdzieś w plener. Trzymam kciuki i czekam na wieści:)

Witam :) Jestem juz w pracy i roboty dzis mam sporo.. ale postanowilam sie nie spieszyc.... za cieplo. Graminis🌼 no kto wie... ale jak sie czujesz? Jakies jeszcze objawy poranna ssawko? :) Alonuszka🌼 ja od miesiaca nie pracuje juz 6 dni w tygodniu, mam wiec troche wiecej czasu dla domu... co za tym idzie jest w nim wiekszy porzadek ale faktycznie wczesniej to roznie bywalo. ;) Karola🌼 to faktycznie duzo nie przytylas do tej pory.Ciekawe ile przybedzie w tych ostatnich 8 tygodniach. Pewnie juz nie duzo. Ograniczalas sie bardzo? A propos depilacji. Czy zauwazylyscie w ciazy, ze wloski Wam wolniej odrastaja? ... ja tez nie moge znalezc Tymka :(

oj tak w ciazy wolniej mi rosly wloski , wlosy na glowie mi zgestnialy i przestaly wypadac , cera jak u niemowlaka --- no ale powrot do rzeczywistosci hehe

Melduje sie i ja Grameczko trzymam kciuki za szybkie i szczesliwe rozwiazanie :) Normalnie ekscytuje sie tak jakbym to ja miala rodzic i nie moge sie doczekac jak nam pokazesz mala Lucy :)

ja mam to samo... doczekac sie jej nie moge... ale musimy byc cierpliwe, Drogie Panie :) Lucy ciagle ma jeszcze czas. :) No dobra Gramka, to relacje na biezaco prosimy- tylko bez sciemniania :)

no kurcze jak to jest objaw to nieźle... może to od emocji, że dziś wizyta u gina ale wcześniej nigdy tak nie miałam a dziś to mi chyba tyłek rozerwie ;-) he he he Lucy jakby spokojniejsza... może sobie wmawiam... no cóż.. zobaczymy... byłam w sklepie po brokuły... zrobię risotto... i kupiłam różowe śpioszki :-) zaraz piorę i suszę bo chcę żeby właśnie w nich mała wyszła ze szpitala :-)