Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejkaa_22

ból jajnika a tabletki anty

Polecane posty

Gość Czarodziejkaa_22

cześć dziewczyny, może któraś z Was będzie umiała odpowiedzieć na to pytania- mianowicie od 2 dni boli mnie jajnik, takie jakby nagle pojawiające się kłucie, biorę tabletki anty (yasmin) i nigdy nie miałam czegoś takiego. Porównałabym to do bólu w czasie owulacji, który pamiętam sprzed tabletek- no ale w trakcie ich stosowania jajeczkowanie jest przecież niemożliwe... czy któraś z Was miała kiedyś taki objaw? czy to się może zdarzyć, czy to ciąża...

Gość Czarodziejkaa_22
nikt nie wie? :(

Gość Czarodziejkaa_22
no może jednak ktoś się wypowie, nie wiem co mam o tym myśleć :(

Gość ja tez tak
ja tez mam takie klucie z tym ze ja biore tabletki yasminelle i od tygodnia czasu,to sa moje pierwsze tabletki anty w zyciu i tez sie boje ze moga mi sie robic torbiele :( kurde moze ktos sie tu wypowie bo tez sie martwie :(

Gość Czarodziejkaa_22
jeżeli bierzesz tabletki dopiero od tygodnia, to myślę, że organizm się po prostu przystosowuje i powinno Ci przejść, nie martw się :). Ja biorę yasmin od ponad roku i w tym czasie nic takiego mi się nie przytrafiło, boje się, że mogę być w ciąży :(

Gość ja tez tak
To zrob test.Ja tez sobie mysle ze moze moj organiz sie przystosowuje do tych tabletek,ale jednak jakis strach jest :( Zobaczymy co to bedzie.A czemu myslisz ze mozesz byc w ciazy? zapomialas wziasc jakies tabletki?

Gość Czarodziejkaa_22
nie, nie zapomniałam, ale nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło i mam jakieś takie podświadome przeczucie...